„Brīnums,” tā mūsu brīvības cīņu uzvaru pār Bermonta armiju nodēvēja angļu „Times”, kas 1919. gada beigās savā ievadrakstā rakstīja: „Divu miljonu tauta izcīnījusi savu patstāvību, var teikt, kailām rokām padzenot no Rīgas un Kurzemes piecdesmit tūkstošus labi bruņotu vācu - krievu armiju. Tauta, kas ar tādu mīlestību pieķērusies savai dzimtajai zemei, – tai neviens upuris nav bijis par lielu, lai aizstāvētu savu neatkarību, – pelna apbrīnošanu. Tai pamatā ir garīgs spēks – varonība. To liecina šīs brīvības cīņas, kurām vēsturē nav piemēra. Tās ir leģendāras. Apliecinot savu cieņu latvju tautai, mēs neatrodam izteiksmīgāka vārda, lai apzīmētu notikušo Baltijas jūras piekrastē: brīnums.”
...Pēc 90 gadiem. Klubā „Melnā Piektdiena” Lāčplēša dienai veltīts pasākums.
Par tiem, kas darīja. Par tiem, kas krita. Par cilvēku pārliecību.
Atzīmēsim šo zīmīgo dienu Latvijas vēsturē!
Arhīvu foto / hronikas / dokumentāli kadri / muzikālais noformējums
Klubs atvērts no: 19:00
Ieeja brīva
Kā jau kārtīgam pseido-patriotam (bobijamxxx) pieklājas - ir jānāk uz šo pasākumu. Garlaicības iespaidā izskan random frāzes par: 'kapec lacplesis briva laika netusoja ar skiniem? un kapec mocija nevis nigerus bet kaut kadus tur launos garus?' Pēc tam trūmetālā iepostojās 4 tikpat 'sakarīgi' bobijkomenti. Lai to visu novērstu, var izmantot unikālo iespēju.
Ja nav ko jēdzīgu teikt - paklusē, vai arī ej dirsties citā tēmā.
Jautājums - varbūt šogad krastmalā arī notiekas kas līdzīgs kā pagājušajā gadā?
visulatvijai.lv/images/news/plakats...
www.kinokino.lv/kinoteatros/drizuma...
Vai varam vel paspet pieteikt rd un saskanot to ?
/kā parasti - pliks links, bez teksta/
Phe vienotiba pats tu neveicini vienotibu.
Varbut nevajag liekulot.
Ja savaksies vismaz 15 cilveki tad varetu sarikot ko tadu.
Doma aptuveni tada pati ka 18. novembri vl taisa gajienu.
Tikai seit atskiriba no vl mes reklametu mp un metala scenu.
Tad mes 11. reklamejam sevi ka metalistus.
Ta citadi ir cilveks zinams ka man nagi niez iedot kadam pa kobi.
Velies but varonis un vinu izaicinat ?
Vins iestasies par mani un vinam nepatik metalisti.
Kas tev tiesam neaiziet ka vl gajienus taisa lai popularizetu sevi ka socialo grupu kas par kaut ko iestajas.
Tads draudzigs populisms ar devu darba musu laba.
Ja mes ko tadu uztaisitu tas iekustinatu beidzot nedaudz metala scenu.
Varbut pietuvotos Lietuvas censonu limenim.
Un kas tu par patriotu ja pats tema kuru itka uzskati par tik svetu lieto lamuvardus.
Izsmiekls un liekulis tu seit esi.
Cik zel ka tu to neesi pamanijis.
Kaut ka neatceros ka tu brauci uz Lesteni.
Patriots baigais atradies.
Tikai nolamat citus cilvekus maki un telot nezin ko interneta.
Tacu relaja dzive maksimums vari aizvilkties uz kadu konci kur spele folku lai tjipa paraditu patriotismu.
Sogad baltu vienibas diena neredzeju tevi bastejkalna starp mums diezgan maza skaita patriotiem kas atnaca godinat Saules Kauju.
Varbut kad sapratisi ka ar savu izturesanos tu neko labu neizdari tad saksi but true patriots.
Ar tevi diskutet ir bezjedzigi.
Tev tiesam ir mazs iq.
1) Negribas smērēt rokas;
2) Sist bērnus, turklāt garīgi atpalikušus, nav pedagoģiski.
:)
Ir jau arī rajona čalis- ģirts
a pričom te Ģirts ? Būtu Girts, tad cita lieta ...
www.mod.gov.lv/brivibascinas/...
"...Werwolf ja ta notiks tad tevi panems pie kragas pogainie.
.....Velies but varonis un vinu izaicinat ?
Vins iestasies par mani un vinam nepatik metalisti..."
Šādā gadījumā Werwolfs noorganizēs tā, ka bobis ne redzēs, ne apjēgs, kas noticis, kad vāļāsies nokautā kkur uz ietves. Respektīvi- viss notiks ātri un konkrēti.
Un par to džeku, kurš itkā aizstāv bobi un kuram nepatīk metālisti (visdrīzāk izdomāts tipāžs vai arī reāls kuilis, kuram bobis ir draudzene "miņetchiks") , nebūs šķerslis nedz Werwolfa rokaspuišiem, nedz pašam Werwolfam.
bobij,tu esi pilnigi debils vai ka?
ir tads teiciens kluseshana zelts,mutes bruukeeshana pisaks pa seju!
ko tu te blato ar mentiem?skaidrs kads viizee miizeejs esi...
sitadus mizelus katru dienu jaklausas kadi vinji kruti,kadi vinji spechuki,kadi blatotaaji...neviens pi pilna prata ments neies apdraudet savu amatu sitada padebila vaprata delj ka tu
vot kadu dienu aizvedis tevi uz inchukalna pagriezienu bedri rakt,tad tu maati redzeesi punkji...
zb sitaas prouber nacpatriots ebio
Tapec varat gudri dirst cik gribat tikai es vienkarsi saku ka es jutos drosi jo man ir ko pasaukt paliga.
Werwolf tas ka tu diskusijas esi zidainis tas jau pieradas pec taviem uzbraucieniem seit te.
Uzbraucieni sarunas laika un lamuvardi norada uz argumentacijas trukumu vai ari to ka tadas vispar nav.
Ja esi si gada laika kadu pasakumu rikojis tad ludzu nosauc.
Esmu pati uzmaniba zidaini.
Seit ari nav jau visiem japieversas metalam tapec ka Valdis uztaisa so pasakumu mp.
Vienkarsi si ir laba reklamas iespeja pat tiri neapgazot kadus mulkigus idealus kas tapatas ikdiena iet pretruna.
Decapitated ar Juri Busu esmu divreiz sveicinajies.
Gan mp , gan ari kilkim Zhaibu 10 kad bijam tur ar draudzeni.
Laikam jau nebija verts ja jarisina sitadi idiotismi.
Lash ka to nem tikpat labi partijas vl kura heroize Latvijas valstiskuma graveju karli Ulmani lapu gajiens ari no sava punkta ir sis dienas piesmiesanas pasakums.
Tacu tautai tas patik un vina to atzist.
Vertibu sistemu var izmanit vajag tikai sakt darit.
gribi būšu tavs miesassargs? - hahahahahaha :)
paņemsim vēl Toļiku un Vovānu no blakusmājas, viss būs oki!
man nav cita izskaidrojuma tāda mēroga stulbumam.
"heroize Latvijas valstiskuma graveju karli Ulmani"
To, ka viņš bija arī galvenais Latvijas valstiskuma veidotājs, šādās reizēes ir izdevīgāk izlikties nemanām, vai ne?
Hmm, nekas daudz pa šo laiku kā izskatās nav mainījies :D. Tas pats Bobijs un viņa gudrības, tās pašas labās, retās idejas, ko kāds cenšas realizēt un normālie topiki, kas pārvēršas murgos :D
+1 no manis Valdim par ideju, pinībā atbalstu šādas ieceres, kas varbūt nākotnē, ne tikai informatīvi, bet arī mūzikāli varētu izglītot mūsu jauno paaudzi.
Starp citu, Bobi K. Ulmanis nemaz nav tik slikts cilvēks, za to labus kreklus gan taisa :D:D:D::D:D
Pie reizes decembrī tiks atkal rīkots pasākums Tīreļpurvā, ja savāksies cilvēki, Ziemassvētku kauju atcerei, pārstaigājot kauju vietas, pakavējoties zinātāju stāstītajā un vadot neformālu gaisotni pie Tējas termosa un ugunskura :D
, šodien, plkst. 12:10
ja nemaldos čehu tautas paruna- ar muļķiem nevajag strīdēties, viņi Tevi novilks līdz savam līmenim un sakaus uz pieredzes rēķina.
Nu, ja būsi pietiekami gudrs, tad nepieļausi, ka muļkis tevi nolaiž līdz savam līmenim.
Un domāju, ka bobja gadījumā tas nemaz nav iespējams :)
kas vainas kozelam tumshajam?
btw,lachplesis shvaks,tagad bruuvee Liepaajaa(man skaidroja Lachplesi straadaajoshie,ka vaina ir uudenii,nu nezinu ko tas ietekmee,bet saka ka uudens ir savaadaaks...nu hvz vinju zin)...
^tas no Liepājas pilsētas netīrā kanāla ūdens, jah :S
Līvu un Lāčplēsis (saukāju par Līvplēsi) tagad pieder Royal Unibrew - tā kā tāpat pēc viņu kakain''am receptēm taisa, tad nav jēga turēt divas rūpnīcas, ja viena var mierīgi tos mīzalus pati saražot ...
kropli sadedz ellee!
XD
Un nebija viņām tik maz, pilngadīgas bija.... cerams.... :D
Es tak ar šito fruktu vienā solā vidusskolā sēdēju, kad viņš to vienīgo gadiņu pie mums mācījās... ne vella pa latviski nejēdza, bet zīmēja superīgākos komiksus par klasesbiedriem. Pēcāk ik pa laikam sastapu šo Mākslas skolā. Nav brīnums, ka pabeidza Rozentālu :)