Šņabis / Vodka / Uzlējumi / Gorilkas
+2
Izrādās ka tādas tēmas vēl nebija … tad lai nepiesārņotu svēto alus tēmu, reku būs ;)

Pats šņabi tikai ciemos / braucienos dzeru, ja nav alus vai kāda laba visīša, tekilas, ruma, balzama. Šogad šņabi tik 1x pirku - kad pie māsas uz pāķiem braucām. Kaut kādu nastoiku ar skidonu paņēmām. Ieraudzīju arī tādu potenciālo braucienu hītu kā "Marusja" - iesaka dzert neatvēsinātu (istabas temperatūrā). Varbūt kāds ir baudījis ? Jo šņabis, ko var siltenu dzert ir īsts atradums matainajiem festivālistiem :D

Kādi īsti no Latvijā nopērkamajiem ir tie labākie un mazāk kruķītie ?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
russian.alibaba.com/product-free-img/vo...

Šī te, iespējams, ir vislabākā jau ~ 10 gadus.
2003. gadā es tai rūpnīcā nepilnus 2 mēnešus nostrādāju, pats dzēru gan pirms, gan pēc strādāšanas tur. Paģiru nebija.
0
vai nu es tāds rūdīts, vai kā, bet ar silta šnabja triekšanu īpaši problēmu nav, galvenais siltam vajag dūšīgāk pa virsu kaut ko dabūt. nē, nu Absolūti un Finlandijas (kas ir ar garšām) iet iekšā pat bez pakaļūdens!
0
Mājiens ar mietu manā un Sonnes virzienā, ja?
0
Kā tu uzminēji ?!

Tie 38% Smilšērkšķu, Dzērveņu u.c. uzlējumi arī labi bez uzdzeramā līst iekšā. bet veselības saglabāšanas nolūkā kādu ūdžiņu tomār vajag ieraut.
0
Da jebkurš Arseņič 40 grādīgais bez piekabes iet iekšā!
0
Arseņečs nav dzerts n-tos gadus. Nemaz nezinu kā viņi tagad iet iekšā. Absolūtus un Finlandijas gan var. Bet vai vajag?
+2
Ja grib tad vajag, ja vajag tad grib!
0
Smiltsērķšķu Arsēnijs ir lietāts - pirmā reizē, kad provēju, gāja labi iekšā, otrā reizē gan ne pārāk.

Mirnaja tiek no šnabja entuziastiem cienīts un godāts, cik esmu manījis, un pēc paša pieredzes arī sūdzībām nav pamata.
+4
tas no sērijas:
-Šņabi gribi?
-Nē.
-Dzersi?
-Protams!
+1
A zin, mūsu pašu sarkanajam "Labs Bļa" arī nav ne vainas.
+1
No šitiem ar piegaršu vismaz pāris gadus atpakaļ galīgi nebija smādējams leišu Stumbro ražotais Carskij Pokrov - ar visām ogām iekšā. Nezinu, kā ir tagad.
+1
Fak, man gan tas smiltsērkšķu Arsēnijs nepatika. Bet bija reiz jāpalīdz vienam piebeigt, kurš jau bija pa pusei aizmidzis zombijs. Viņš, redz, nedzeršot, ja es nedzeršu. Un gulēt arī neies, ja vēl kaut kas dzerams būs. :D Brīvprātīgi piespiedu kārtā, tā teikt, bet vispār otrreiz negribētos.
Toties man patīk Prostaja Vodka (kaut kad jau parādījās arī Prošče Prostoj :D) zaļajā litra pudelē. Normāls proletariāta ugunsūdens!
+2
man smiltsērkšķi nepatīk paši par sevi, tāpēc tas dzēriens man neiet iekšā vispār - bet visi sarkanie un citronu/laimu varijanti - dod tik nākošo!
0
Jap! Citrusu mantas ir labas.
0
Tikai vienreiz dabūju noprobēt šņabi , un tas pats Nemiroff piparnieks gāja bez piekabes labi. It kā bērzu nemiroffs arī skaitās labs.
0
Neko zem 40% vispār sevi cienošam latvietim nevajadzētu dzert (pašmāju miezītis ir izņēmums), bet ja runājam par šņagu, tad nesen ieprovēju tādu lietiņu kā "Staburags"... brrr... nekomentēšu... 2 dienas nevarēju izgulēt...
0
Bet ja godīgi, tad Stoli Vanilla ir foršs :)
0
pēdēja laikā labākais ko esmu dzēris ir tā Mirnaja, a labākais vispār - no Krievijas ''kedrovaja'' (ciedru riekstu) psc ku laba, pālis vienk greaaat.
0
+ 1 šnicelei par Staburagu. pilnīga huiņa.
+2
forshs, kāda tieši Kedrovaja ? Kedrovuju, maločnuju un caur puņķiem filtrēto ir pa padsmit šķirnēm ...
+9
^^^ Izskatās, ka mūsu kārklu šnicele, ir iekļuvusi īpašajā latviešu raksturiezīmju izvērtēšanas komisijā.
Tad skaidrs kāpēc tā pēdējā laikā tik lepna palikusi, un katrā otrajā ierakstā, sarunu biedrus par pāķiem, pajoliņiem utml. vien dēvē.
0
Kas tā pa torpēdu bija? :)))))
0
blaa neatceros kāda konkrēti... atceros tikai to, ka jamā bija analoģiskās pudelēs/ampluā kā pie mums populārā zeļonaja marka.
0
Par pāķi es saucu tikai Strāderu...
0
jo viņam, redz, tāds niks pagadījies...
0
Zeļonaja marka arī visai lietojams, jā.
+1
nesaprotu cilvēkus, kuri spriež par šņabja garšu. droši vien esmu debīls un nejūtu vnk neko, bet var arī dzert medicīnisko spirtu un viņš krasi ar neko neatšķiras no dārgajiem šņabjiem.
+2
Kārtīgam dzērājam varētu būt pofigs ;)
+1
^^ tā nu viss nav, ka neatšķirtos. Medicīniskais ir visai ass un dedzinošs. Daudz pa tīro nepastrēbsi. Kautgan ir pretīgāki šņabji ''baudīti''.
+1
Nav jau runa tik daudz par garšu, cik par sajūtu dzeršanas brīdī - cik veiegli iet iekšā. Un par sajūtu pēc tam, protams, arī.
0
Vai ta sajūta dzeršanas brīdī nav tas pats kas garša ?
+3
nu ok, ja piemeram piparinu vai jebkadu, kam ir kkādi aromatizētie piejaukumi vēl tīri feini var saprast, tad kā var zaļonaja marka no vārpas vai trīsgraudnieka atšķirt es nesaprotu. manuprāt, iešana iekšās ir atkarīga no tābrīža noskaņojuma un vēlmes dzert/nedzert.
0
Rasas, Cido vai Rāmavas ūdeni arī vienu no otra var atšķirt ...
0
rasas un rāmavas nevar. cidō neesmu jaucis ar citiem. ^^
-1
nu bet cum on. kā var iedzert šņabi un teikt - ''uh, ku labs.'' tas ir alkoholisms. :D
+4
Palasiet kādreiz, kas uz Latvijā ražotajiem 0.2 "Ķeņčiem", "Zelta vārpas" u.c. ir aizmugurē sarakstīts.

"Cauri plašajai augļu garšu gammai izteikti jūtamas muskatrieksta notis" vai "Kristāldzidro brūvējumu no trīs dažādām graudu šķirnēm lieliski tik tikko jaušama žāvētu aprikožu piegarša" :DDD

Tur var beigts no smiekliem palikt, šitos lasot.
0
^ bija domāts "lieliski papildina"
+4
nu jā. domā, ka rakstīs: '' sūds, ne šņabis. mājās sajaucām ar spirta pārpalikumiem un iespāļāvām iekšā, lai iznāk vairāk''? :D
0
Nē, tā es nedomāju.
0
''nu bet cum on. kā var iedzert šņabi un teikt - ''uh, ku labs.'' tas ir alkoholisms. :D''

Skaidrs, ka ap šņabi kā ap zaptsburku gluši neslienāsies, bet labs var būt salīdzinot ar citiem šņabjiem. Alus, protams, ir čuma ku labāks ;)
+4
Atnāca Neighbour_of_the un visu nolika...
Limonāde garšo?
+5
Zin,ko, Neighbour_of_the? Rudenī, kad aizdodies pie vevecākiem tupeņus rakt, kad pusdienu esi puslīkus ņēmies pa lauku, tad vakarā pie galda paņemot šnabīti, ne tikai "uh, ku labs" sanāk teikt. Kaifs!

Da, lab, šitais tik kā piemērs, ka nav jābūt alkānam, lai slavētu šnabīti.
+2
Slava šņabim nudien, gards pēc velna!
Par Arsēņič var piekrist, viens no tiem, kas iekšā līst pats no sevis, līdzīgi kā Finlandija un Smirnoffs. Nu un, protams, ukraiņu Mernaja www.bernkastelvintners.com/ukrainedist.html... cik daudz šamā nav izlakts.
+1
oi, man liekas ka tā Mernaja iet iekšā pilnīgi visiem bez izaņēmuma :)
+2
Fakts gan ir, ka kārtīgi atdzesējot, piemēram, saldētavā, garšas īpatnības diezgan nonivelējas.

Ja grib žāvētas aprikozes un augļu garšas sajust, tad grappa jādzer. Vai sļivovica, vai kas tamlīdzīgs.
+2
Dzerot ''Na berjozovih bruņkax'' var sajust bērzu tāss garšu ?
0
Šņabis nav dzēriens, bet gan tehnisks šķidrums manā izpratnē. Viskijs FTW!

Ok, Finlandia vēl var kādā kokčā iejaukt.
+5
Šņabis jādzer tīrā, ar uzdzeramo un/vai uzkodu, nevis kaut kādā kokčā, pievelna.
+4
Šņabis ta vēl tā, bet dārgos visīšus un brendijus ar sulām šķaidīt ... OMFG
+1
Ukraiņiem vispār brīniški šņabji, visādi tur Olimp, Horticja, Sjem Kapeļ, murr. Vispār gan varbūt lietošanas situācija lika tā domāt, jo bija liels tesiens ar laivām pa Karpatiem, un kad nu vakarā nosaluši sasēžas ap udžiņu, tad attaisi 0,5nieku, nostreb pirmo malciņu un laid pa apli, bet atpakaļ vari negaidīt, neatnāks, taisi tik nākošo vaļā.
+1
kas vainas uz šņabja bāzētam martini?

Pats debīlākais ko cilvēks var izdarīt ir ņemt dajebkādu alkoholu un jaukt glāzē ar Coca Cola, vot tas točna nav normāli :O~~
+2
Mernaja 50 ir labs gāzējs :) Bet ziniet, vēl labāks ir tas SIBIRAKAYA... 60% viņam bija. Sencis no kut kurienes dabūja.
+2
Nu ja tev tikai grādi interesē tad ņem igauņu Viru Valge ar 80%. Latvijā jau ar pirms ~10 gadiem bija Vēja Brāļu šnabis V56 ar 56% un Kristāls ar 60%.

Vislabāk, protams, medicīnisko.
+2
Mēroties ar grādiem citustarpā, stiprākais šņabīts, kas dzerts ir Rasputin 70% cgi.ebay.ch/ws/eBayISAPI.dll?Vi... gadus 3-4 atpakaļ, laikam. Atceros, ka dabūts tika Ventiņos, no kuģiem, ievests, pa draugam. Šķiet arī viens no labākajiem kas dzerts, nu ļoti tīkama garša.
Ja nu kādam gadās pie šā tikt, piesakos viesos kā likts.
+3
No pēdējiem 3 postiem Mendeļejevs droši vien kapā rotē...
+1
Igauņu Viru Valge 80% ir dzerts. Tāds mazliet dedzinošs pēc garšas.
+3
Medicīnisko 96.5 % man fāteris šad un tad ņem no procedūru telpas skapīšiem... tad ir urrā gan viņam, gan kaimiņiem :D
+1
a tev nē? :D
+2
Viņam laika tad ir vienkārši ''čau'' :D

No grādīgi grādīgajiem Absynth labi iet iekšā. A STROH (80%) ļauj sajust barības vada izliekumus un kuņģa atrāšanās vietu ;)
+1
Nu es vienreiz iztriecu divas čarkas ar to etanolu, pa virsu uzdzerot citronskābes koncentrātu (ķipa po mužskomu, tēvs norūda dēlu, tā sacīt). Pēc tam momentāli iztriecu vismaz litru ūdens lai noskalotu to pretīgo garšu, bet ak es muļķis... spirts tak izšķīst ūdenī... karuselis bija, bet pohu nebija... par to es brīnos vēl šobaltdien...
+1
A kas tur ko brīnīties - fiksi iedeva galvā tas koncentrāts, bet daudz indes organisms neuzņēma, tāpēc pohu nebija.
+2
Pagājšnedēļ iepirku nebaudīto Upeņu Balzamu, ko RIMI pa 4.50 tagad tirgo. Nu dikti labs. Gan upeni jūt, gan balzama piegarša. Iet iekšā pat pārāk labi, jo 30% un uzdzeramā neprasās. Ar šito bezmaz Melnajam Balzamam var uzdzert ;) Rakstot vien jau sagribējās pie bāriņa pierikšot un kādu šļuku iemaukt ...
+1
ū, upeņu balzāms tiešām nenormāli laba štelle, ņamma, jau kādas 3 pudelītes kopš parādījies izdzertas >:)
0
upeņu balzams gadijienā nav prosta samiksēts balzams ar upeņu sulu? ja tā, tad nahuj šitā pārmaksāt!
+1
Man dikti Juoda brūvējums iegaršojās.
chiefsfood.blogspot.com/2008/01/blog-post.h...
+1
es kaut ko līdzīgu, tikai no rabarberiem esmu provējis - prīmā!
0
oi tas upeņu balzāms ir īstā manta, tas gan
vēl laba alternatīva šņabim ir 40grādu džins ar kaut kādu piegaršu, arī labi iet bez uzdzeramā
0
Nav gan, hunter. Pamēģini pats. Kamēr pa akcijas cenu.
+1
kur un pa cik? man aktuāli, jo uz šitāda sēkļa sen neesmu bijis...
+2
^ no sērijas - lasīt nemāku, bet šo to ierakstīt patīk ...
+1
bļ*
+2
Nez man biš pa saldu tas upeņu maisījuma balzams, cik nu te bij sanācis pārus malkus ieprovēt, bet nu dzeramāks noteikti par tīru Melno balzamu, kā to tīrā var iekšās dabūt man nav skaidrs.
+2
man tīrais pa tīro uz urrā iet iekšā!
+3
Tā teikt - ūdeni ar spirtu nesamaitāsi. :)
+1
viedi vārdi!
+1
no stiprajiem dodu priekšroku labam degvīnam. Arī lēts degvīns ies iekšā labi, ja būs pietiekami atdzesēts un klāt laba zacene. Bet, protams, labns šnobsts arī maksās virs vidējā.
Pirms kāda pusotra gada dzēru šo i733.photobucket.com/albums/ww339/crook7... Nu ārkārtīgi feins Amerikāņu šnabis. Nezinu, kā šis tagad garšo..
Nesmādēju arī viskiju- džeku danielu:)) super !
+1
Jack Daniel ir labs, o jā.
+2
Man darbam blakus ir viens veikals, kur 1L Jack Daniels maksā 16Ls :D
+2
man tā skyy pudele nez kāpēc uzreiz uzbūra ainu - pārbiezo klubs slēgtam biedru lokam, kur zāles vidū guļ beigta caca un visapkārt okšķerē CSI darboņi. :D
0
Bļe, galvassāpes nepāriet, ibio mat! :)
0
Deathperado - wtf? :D
0
Hm, nupat ielaku kontrolei Upeņbalzāmu - nemaz nav salds ... Moš Resnais ar to Vetas Upeņbalzāmu jauc - www.veta.lv/lv/grals_lv.htm... . Vispār tas nemaz nav dzerts. Kāds ir provējis ?
+1
Esmu, bet kāds bija, jeibogu neatceros.
+2
Neesmu sevišķi liels brendiju un džinu cienītājs...Tikai labs un kvalitatīvs šnabis! Carskaja vodka bija labs....
+1
^^ ta jau dikti labam jābūt :D. Var sarīkot kādu degustācijas pasākumu :D
+2
Tāks, šovakar 1L "Мьрная" aizies pa mārrutku taku :) Citiem vārdiem - "нахрен". Šoreiz ar dillēm.
0
Fatduudam vienkārši saldumi diez cik negaršo, tādēļ arī tas upeņbalzāms likās pa saldu; man gan dikti garšoja.
+1
Juods, uz degustāciju pasauksi?
+2
Зелбстфэрштэн...
+2
Selbstverständlich
+3
Es saskatu klaju antisemītismu, Lielā Tēvijas Kara nozīmīguma noliegšanu un vēstures pārrakstīšanu: vācu valodā drīkst rakstīt garākus vārdus nekā krieviski.
+3
Tikai šnabis, tikai vodka!!!
www.youtube.com/watch?v=6nOejmKe-N4...
+2
Skat, varēs eleganti, pa kluso apsisties :))
www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=13...
+1
...Tas nāks klajā, kad precīzi tiks izdomāts, kā aprēķināt patērētajam nepieciešamo devu... :D :D :D

Juods piesakās uz Sievenes beforparty vai afterparty rīkošanu ? :)
+2
ja krievijā to devu izfīčos, tad, piemēram, briti no tās kritīs! :D
+1
Nu, mums tas nedraud, no utīm esam samācījušies kost ne sliktāk, kā šie paši.
0
fakts. bet nu skats pa rubuli būs, kad klubos visi gar palodzēm un pie galdiņiem šņaukās Tulamoru! :D
+4
"Laba ziņa šņabja mīlētājiem – šo dzērienu drīz varēs baudīt kopā ar jebkuru, pat pašu smalkāko ēdienu pašā solīdākajā restorānā."

neesmu īpaši daudz ēdis restorānos, bet šķiet, ka šņabi dzēris esmu gan. turklāt šņabja dzeršanā jau patīkams ir tieši process, nevaru iedomāties par baigo prieku tādas tabletes rīt.
+4
... un uzrīt sālīta gurķa ampulu zacenei :D
+1
Toties nebūs problēmu apsisties sabiedriskās vietās. :)
+3
šņabi no gurķa reibumā ta var atšķirt, bet kā būs ar balto / zaļgano kapsulu atšķiršanu?
0
Aļo, tekilu guru Desper. Davai īso kursu kaktusu šņabim.

Tekilas bums bija iepriekšvasar sporta spēlēs - visādas laka (laikam ar ābolu sulu). Bija ņammīgas. Kautgad nopirku Real Hacienda - ielija rīklē nemanot (palīgi gan ar bija). Štokmanī kautkādas padsmit šķirnes redzēju, viena pat ''apzeltītā'' pudelē pa Ls23.

Kā vispār pēc garšas baltie tekillu / rumu veidi atšķiras no tumšajiem (pirmie nav dzerti).

P.S. Paķēru Ballantines ar atlaidi - Tuļiks (ja labs trāpās) tomēr labāk patīk. Ballantines kautkāda ziepjaina tā sākumgarša, ka normālā pēcgarši īsti neiepriecina.
0
Ballantines ir samērā ziepjains, tas tiesa - to var tā,kad nekā labāka nav. Ar Tuļļiku salīdzināt nekorekti - tas jau ir īru viskijs, kas garšo principā citādi. No skoča tai pašā cenu kategorijā kā Ballantines/Red Label rekomendēju Lauders, tas ir ok. Savukārt Tuļļiku (pie mums bodēs nopērkamo krutku) jau cik reizes esmu noslolījies nedzert, un pēc katras reizes nosolos atkal :D Labāk Jameson tad paņemt.

Tekila jau vispār bišķi savādāk garšo, nekā baltais rums, ņemot vērā, ka pirmo dzen no agavēm, otro no cukurniedrēm (brazīļu versija par balto rumu - cachaca. Baltie, cik manīts, vairāk uz dzimtenīti smahivajut nekā brūnie, tāpēc laikam baltos biežāk izmato kokčikiem. Brūnie jau viens otrs ir tīri ņammīgs arī tīrā veidā - klasiskās vērtības Cpt. Morgan un Bacardi nav pievīlušas.

Tekilās gan necik neorientējos. Barselonā vienā meksikāņu krogā briemīgu dziru strēbām - ar tādu prāvu baltu kāpuru iekšā, apmnēram tādu kā maijvaboļu kāpurs. Vļek, bet garšā jau gan parasta kandža.
+2
eh, laikam jau ar būs mēriņš no bāriņa jāpaņem, baigo slienu uzsita šitais topiks.

+1
Bleddd, ja takkk i snalll, ka tur kautkas nav tīrs ... kā es tā skotu visītī iegrābos, uz pudeles tak rakstīts ... moš tāpēc ka triju veidu Bušmūļi (čau, Jurčik !) gozējās širmis aizgāja ciet ... Vismaz būs ar ko nelūgtos ciemiņus cienāt ;)

Par balto / tumšai laikam neskaidri izteicos, interesē ar ko atšķiras baltais rums no tumšā, un baltā tekila no ''tumšās'' (dzeltenās).

Laba tekila jau prīmā garšo, i uzdzert neprasās, par citronu ar sāli nerunājot. Pēc friču metodes - apelsīns ar kanēli bija baigi labi 9Despers būs alkoholismā iedzinis ;). Vajadzēs ar mandarīnu pamēģināt :D

Uz Bacardi ar šķibu aci noskatījos - 0.5 pa Ls8 ar atlaidi laikam bija - ar kautkādu popsas dzērienu asociējas, ko raženi vīri un sievas nelieto ... :)
0
... gozējās blakām ....
0
Čau, Dainīt! :))
0
Dzeram ?
0
Tagad?
0
0
Var jau... :))
+2
Žēl ka nav webkamesras - varētu sarīk skaipdzerstiņu :D
+3
Man ir. Visi varētu skatīties, kā es dzeru.
+3
Yo. Laba ideja. Pie reizes varētu posties uz gulēšanu velkot drēbītes nost :P
+5
Tad jau tā nav dzeršana, kad ar drēbām neaizmieg :P
+3
Bļāviens, vot tā ir zelta frāze ! Kāpēs es pats to neizdomāju ? bezmaz jāpārlogojās, lai vēlvienu + ieliktu ...
0
Prozit! :))
0
Skoal :)
+3
Na zdravje !

P.S. Pašlaik klausos Sjavu :D
+2
no mobiļņika un podiņā graužot semkas? :D:D
+1
Sjavam kādi jauni gabali ir parādījušies? Sen nav klausīts! :)
+2
diez kas nav dzirdēts. joprojām dzīvo uz pērnā gada lauriem! :D
+2
Mož' "in studio"? :D
+2
gatovit novuju plasķinku, joba! :D:D
0
Labo veco
0
Joba, taisni arī uznāca vēlme šamo paklausīties. :D
+2
kamēr jūs te komentējāt dzeršanu, es (sev neraksturīgi) muldēt vietā ar lietu nodarbojos. Nu, kad luste muldēt, visi gatavi :(
0
^ Es ar labprāt ar lietu nodarbotos, tikai nav ko. :(
+5
Es tev var virtuālo peregaru pūst :D
0
D'vai! :D
0
Eķķķ, kā iekārdināja ibio matt:
www.spoki.lv/foto-izlases/vodkas...
0
Dēsper ... Tekilas rokasgrāmatu davai, bļa !
0
Despers ne sluhaet Tevi ^
0
Bet balzāms tās iesnas un krekšķi būs ar kāju aizspārdījis. Ar 300ml būšu apārstējies, varē sākt alu strēbt ...
+2
sanāk pa riņķi! :D ar alu saldē ciet rīkli un ar balzamu kausē vaļā! :D vienmēr ir povads iemest!
+1
+2
uhh! :D
tagad iedomājos kaut kur dziļi sibīrijā bārdaini vīri un raženas sievas sēž pie apaļa galda, galdam pa vidu boršča grāpis un visi ar karotēm tik smeļ pa virsu šņabim :D:D
+1
^ Es pats no tādas štellītes neatteiktos. :)
0
Tribute to vodka:
foto.inbox.lv/gungnir/vodka...
0
kamēr nebiju mēģinājusi ar to žureku, nekad nebūtu iedomājusies, ka zupu var uzkost šņabim.
0
ar žureku vispār bija baisi labi.
+2
Nu ar buljonu arī ir uzdzerts, ar kafiju, ar krāna ūdeni... tak viss kas noder.
+2
varēt jau var (ar kečupu un mentos končiņām), bet cik labi iet iekšā. par tam zupam man vnk bija atklājums, ka labi.
0
Ar kečupu, starp citu, ir mēģināts, nebija nemaz tik slikti. Ar mentos končām nav, bet toties ir košļenes zacenei lietātas. :)
0
jēžiņ, klepus končas:D ar piparnieku. un ne jau jaunībā, bet jau slokā:D
0
Kā bij? ;)
+2
godīgi? nu garšu mute viņas noteikti neuzlaboja, tik cik tas psiholoģiskais moments, ka netiek lakts bez uzdzeramā/uzkožamā
0
Kurš ta bija iniciātors? Kaža? :D
+2
Marinēti sīpolriņķīši spārda. Būs jāsataisa katliņš ....
0
^\m/
+1
Atradu šitādu varen' vērtīgu resursu:
samogonschick.ru
0
ar tām riktīgajām samagona receptēm ir tā, ka labu mantu jādzen vairākas reizes un visādi citādi jāpisās, bet rezultāts jau prīmā.
tā ka nemaz labs samagons nesanāks daudz lētāk par lētā gala šņāb'
+3
Nav jau runa par cenu, bet gan par dzēriena kvalitāti, labi uztaisīts kandžinieks būs labāks par pie mums veikalos nopērkamajiem šņabjiem, tas ir daudzreiz pārbaudīts.
+1
tas ir fakts, bet stereotips par samagonu ir pats saproti kāds!
"es šķūnī izdzin kād 20 litr kandž pa 2 lat, zaibis, bļe!"
0
Ja no saviem sūdiem dzina un aparāts jau atmaksājies, tad varbūt ...
+3
nu ja! spains' kartupeļ un saimniecībā pizģīts cukurs!
0
Es gaidu, kad beidzot dzērienu mājražošanu pārdošanai beidzot oficiāli atļaus.
0
nav jau tik vienkārši, manuprāt pārdošanai būs kaut kāda kvalitātes kontrole..
0
Vai tad ir aizliegts? Man liekas, ka it kā atļauts ir, tikai jāmaksā kaut kāds anormāls nodoklis, vai kaut kā tā. Varu gan arī kļūdīties.
0
Lai ir, es jau ražot netaisos (nav vienkārši kur :D), bet pirkt. :)
0
^^ Nav vēl tas likums pieņemts, oficiāli dzīt vari tikai savai lietošanai.
0
Pat sievu vai bračku nedrīkst uzcienāt ?!
0
Uzcienāt vari kaut vai Eināru, tirgot nedrīksti. Oficiāli. :))
0
pareizi - OFICIĀLI.
jāuzzin tik kādi normāli tecinātāji un jādibina kontakti!
0
Man viens labs tecinātājs ir zināms.
+3
A barteris pret 2l bacili, speķa kluci vai apenēm ?
0
Nav slikta doma par tām apenēm, man kareiz dažas novalkātas ir, kuras grasos izmest, tā kā varētu tās pret kandžu iemainīt.
0
aha, un nākamreiz kad dzersi pašteķi tad padomā vēlreiz uz kādas bāzes tecināts! >;)
+2
dabūsi arī pret tādu, kas jau otro reizi tiek dzerta :D
0
^^ apenes kā filtru drīzāk izmantos :D
0
^tas jau vēl nebūtu tik traki, tās apenes jau ir tīras, tikai savu mūžu nokalpojušas. :D
0
a ja nu pēc 3dienu festa? bez esera/upes tuvumā
0
*ezera
0
Tad sanāk normāli ierūsējušas apenes. Es gan parasti uz vairākdienu festu ņemu līdz arī vairākas apenes.
0
vot, vot ar riktīgu rūsas sliedi! m/
+2
bļa, neīsta tēma kur spamot par rūsainām apenēm.
0
Arī fakts.
0
neesiet mēģinājuši iztikt bez apenēm šādos apstākļos?
+4
Bez apenēm kautkāds diskomforts, krāns nepatīkami gar biksēm berzējas. :))
+4
rupjšs džinss tak ir sadisms! vajag maigu kokvilniņu ^_^
+1
Tas, ka berzējas jau vēl pusbēda; bet tā rūsa tad nonāk uz biksēm.
0
Aparātu pa lēto arī var ieķert :)
www.ss.lv/msg/lv/facilities/f...
+1
"Aparāts, kas redzams bilde domats asociaciju veidosanai."

ROFL :D
0
Overkirila sencis arī ar kandžas aparātiem ņemās. baigi laba štelle.
0
dezinformācija, dārziņos kļavu ielas nav.
0
^konspirācija, lai Tavs kantoris tik viegli neuzož. :D
0
nu tieši manam kantorim samenes aparāti maz interesē:)
+1
Pašiem tāds slotu glabātuvē darbojas ?
0
^^ a ko var zināt? Drošs paliek drošs - labāk piesargāties. :D
0
redzēju smukus - no stikla (huizin cik efektīvus) tecināmos veikalā "mājas alus" dzirnavu ielā 7. arī ap 40Ls
+2
Kandžas aparāts mājas alus veikalā?

Cik dzirdēts, vispastākais variants ir vienkārši bļoda.
0
aha, sānā uz palodzes stāv (nu kaut kas līdzīgs palodzei, acis skraidīja uz visām pusēm, nepiefiksēju)- smuki, caurspīdīgi. pilnīgi žēl tādā duļķainu brāgu liet! :)
+3
Dzer šnabi, dzīvosi 130 gadus! news.bbc.co.uk/2/hi/europe/8559099...
0
Kad jau sāk spamot alus tēmā par šnabi, tad laiks rezurrektēt šo tēmu.

Kādi viedokļi par Konskenkorva? Pirms kādiem ~pāris mēnešiem dzēru likās baismi labs - silts bez uzdzeramā iekšā gāja.
0
...tādus sūdus nedzeru, bet, tie, kas dzēruši, iespējams ir apslimuši :D
0
vispār jau koskenkorva :D !!
+1
Konserv... ble, kakovahrena? Kā to izrunā? :D
+1
koška kurva !!
0
Tas aparāts "mājas alus" veikalā no mana senča krājumiem, ja nemaldos. Ir ieguldījuma vērts, točna.
0
Nu ja, Koskenkorva, nepareizi iepriekš uzrakstījās. Nu, es vismaz neapslimu ;)
0
Nesen redzēju Sobiesku vodkas reklāmu, kur reklāmas seja bija B. Viliss. He, interesanti, ko reklamētu krievzemes Vovans? Nāk prātā - ты с нами!!
0
^ Tas tāpēc, ka B. Villiss tagad ir viens no galvenajiem Sobieski ražotāja akcionāriem.
0
nav slikts investments, ņemot vērā "cietā" gadus.
0
Tiku pie izlejamā brendija, tik nav ne jausmas kas par marku. Dikti labs gan. Nebija nojautas, ka LB tik labu taisa, jo Bonaparte nav diži labā atmiņā palcis. Varbūt kāds zina kā saucas ? No LB mājaslapas netiku gudrs, kurš tas varētu būt.
0
Skatos nav pieminētas 2as šobrīd *karstākās* vodkas tirgū,

* franču Grey Goose www.vodka-and-co.com/wp-content/uploads/...
* poļu Belvedere i192.photobucket.com/albums/z140/newuser...

Pastrebjot šitās vodkas es sapratu kapēc man tas dzērienies vienmēr ir licies nelietojams, izrādās es vienkārši sūdīgu mantu esmu strēbis :D

Grey Goose ir izcila manta gan iekš martini gan tīrā veidā/ar ledu, bet Belvedere vienalga ieliek kloķi. Poļi ir radījuši īstu meistardarbu.
0
Pa cik un kur ?

P.S. Kautkur bija iepostēts links uz lapu, kur apkopotas šmigas atlaides. Ja kāds atceras iemaic šeit.
-1
Hujzina vai šitās LV maz tirgo, kkā neatceros, bet Štokmanā varbūt ka ir gan. Katrā ziņā UK iekš Marks n Spencer abas ir, Tesco nav. 0,7 maksā 35 GBP pa GG un Belvedere ap 40 GBP.

Kad iepērkam bāram milzīgos kvantumos no piegādātāja tad abas ir pa 25 GBP, man attiecīgi arī tāds cipars tiek :)
0
nujā, šņabim pa Ls30 ju nu vajadzētu būt labam, tikj neesmu drošs vai tā cena ir tās garšas starpības vērta.
0
Nu priekš tāda svētdienas iedzērēja kā es, ir vērts. Ja gribētos vienkārši piedzerties, tad nē. Tā pati Finlandia vai Absoluts dos to pašu efektu 2x lētāk.

Es gan plānoju atteikties no alko nogalēs pavisam. Pietiek ka visa darba nedēļa paiet ne dienas bez kaut kā grādīga :D
0
BoD, es pieļauju domu, ka ja tas izlejamais brendža ir no LB, tad tas ir tas pats Bonaparte, kaurš nebūt nav tik peļams. Cik atceros, ir dzirdēts pieminam, ka ir dabūjams "izlejamais" Bonis. Pa kreizi jau iet tie produkti, ko vislielākajos daudzumos ražo, un es domāju ka Hektors un bonis no LB brūnajiem ir tie populārākie.

Par šmigas atlaidēm - varbūt bija domāts šis? www.spiritsandwine.lv/?m=27
0
Ne īsti. Tur bija lapa, kur apkopotas Rimčiku, Elvi, Maximas u.c. atlaides. Kādā dzeršanas tēmā bija links.
0
+2
Šeku reku šmigas mīļotājiem var noderēt ja gribas ko smalkāku iepirkt (vai lielos vairumos), dikti labas cenas un super izvēle arī eksotiskām mantām:

www.thewhiskyexchange.com/ *šipings uz LV arī ir; neesu sūtījis, bet kolēģi lieto un slavē.

Ievērtēju cenu listes savā bārā no piegādātājiem, daudz kas ir tiešām tikai drusku lētāks kā šeit. Parastajiem veikaliem šitā lapa ieliek smagi.
+3
Visticamāk, ka neviens neatcerēsies beigas šim pasākumam: www.tvnet.lv/zinas/regionos/3357...
0
MotoriuM lai spēlēs:D :D:D
+2
Visam pāri brūna strīpa! :D:D:D
+1
lai tik kaspičs pats izvelk līdz koncertam:D rajons rullē:D
0
Ehhh, bļe, a Kaža ta Meksikā.... :D
0
nesen ierādīja metodi - dzert šņabi, uzdzerot lētu, saldu sarkanvīnu. tipa klāres tantes skūpsts. varētu mēģināt kādreiz šņabim virsū agdamu, bet man bail domāt, kas tad notiktu.
+1
Nav labāka uzdzeramā par alu.
0
Šampim ar nav ne vainas uzdzeramā statusā :D
0
^Tas gan jā. Atceros kā Hellgars no tā kokča gulēt aizgāja. :D
Laigan es guvu mācību, ka uz festiem obligāti jāņem visītis līdzi.
0
kolēģi praktizēja krāsainos kokteiļus gāzt virsū, savukārt uz praksē uz kuģa gāja viss kas pa rokai - speķis, ūdens, sguščonka...
+1
nekas nav labāks par aukstu un kvalitatīvu šnabi karstā vasras laikā! balkrievu un ukraiņu gorilka rullē!
+1
ōjā! auksts ukraiņu nemirofs un smeķīga speķa šķēle. Tur 1l nemiroff maksāja ~3,5 eiro...
0
un tas vēl pēc kārtīgas cenu celšanas.
+8
Šī brīža rezumē:

1) piparmētru uzlējumi, iespējams, rullē, tikai citronu klāt nelieciet - divu citronu miziņas plus sula spēj pārmākt 100g piparmētras tā, ka par piparētru pāri paliek tikai atmiņas.
2) mārrutku šnabja uzlējums spārda diženu dirsu daudzumu. Taču, ja gribat, lai arī jūsu krievu draugi spēj dabūt to iekšā, tad Latvijā augušais mārrutks ir jāņem ārā jau pēc divām diennaktīm. Kā liecina novērojumi - vidējam aritmētiskajam (pie manis ciemos nākušam) latviešu alusdzērājam pie dūšas iet nedēļu šnabī noturēts rudens mārrutks.

Atkārtojiet, mēģiniet un vairojaties.

0
būs jāmēģina, man kā alko gurmānam, dikti iet pie sirds visādi mēģinājumi. Tagad alus rūgst, pēc nedēļām 3 būs rezultāti! :))
0
Pilnīgi siekala mutē no Juoda ieraksta 2. punkta saskrēja...
+1
Juod, aizmirsi vēl nokomentēt melleņu uzlējumu ;) Jeb tas skaitās bābu dzēriens? :D
+2
Melleņu uzlējuma degustācija tāds "preview" vien bij. Patiesā garša būs ap ziemas saulgriežiem.
Lasītāju sirdsmieram varu bilst, ka neizdevušais piparmētru uzlējums ir veiksmīgi pievārēts un alkofeinschmekeru garšas kārpiņas vairs nemaitās.

Tagad man niez nagi izstrēbt kādu pūdžiņu ķiršu vīna. Pie pudeles ir birka, kur manā rokrakstā rakstīts: "Neaiztikt līdz 30. aug.", taču arī uz sētām un šķūnīšiem ar viskautko mēdz rakstīt.
+1
papīrs pacieš visu:)
+3
Nū, cik ta tur vairs tālu līdz 30. augustam. 29 stundas :)
+2
Blamāža ne ķiršu vīns. No 4 buttelēm sanāca tikai divas.
Pirmā izdevās teicama un vairs neir.
Otrā nemaz neuzrūga vispār.
Trešā, kas bija arī vislielākā [censored], uzrūga līdz acetona smakai.
Ceturtā izdevās visai laba, tik jāizdomā, kur lai pats no sevis noslēpju.

No pirmās un ceturtās pārpalikušajām rūgušajā ogām tagad top Вишневка. Un taps vēl kādu pus gadu. Varbūt.
0
Tāāā... to ceturto moš pietaupi, es ar grib ietestēt! :D
0
[v] Pietaupīt ceturto
+2
Es tak tikai alu dzeru, varu pie sevis paņemt glabāšanā :D
+1
Redz, redz, kā Jēziņš patiesībā tos brīnumus ar ūdeni taisīja:

upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/0...
0
Svētais ūdens
0
Pašrocīgi taisītu padzērienu cienītājiem:

kandzasaparati.lv/
kandza.blogs.lv/
samagonka.ru/

-2
kāds tur šņabis, jādzer fiziņš bļa, zemeņu, ar daudz konservantiem un saharozes
0
Skatos, ka Maxxximā Tequila Sauza Gold 38% pa ceineri iet. Laikam neko jēdzīgāku par tādu cenu pie mums nevarēja nopirkt.

www.maxima.lv/cenu_atlaides/Atlai...
+2
iekš Spirits&Wine Outlet tagad var litru Absoluta dabut pa 11 Ls vai 0,7 Havana Club ruma pa 7,7 Ls.
www.spiritsandwine.lv
Ja kads ciena tiesi snabi vai rumu - iesaku aizbraukt lidz turienei. Nekur citur pa tadu cenu neesmu tos pedeja laika manijis.

0
Es esmu konstatējis, ka no stiprajiem, pats par sevi, tik tekila ar prieku līst iekšā.
0
Varbūt, kādam noder. No personīgās pieredzes - Зелёная Марка un Хлiбний Дар - tie ir šņabji ar patīkamu visai maigu garšu, un otrās dienas sajūtas nav nepatīkams atgādinājums par vējā izsviestu naudu(ar noteikumu, ka netiek ne ar ko miksēts!!!). Tā teikt, nav jābūt varonim, lai neuzkostu(neuzdzertu). Pagaidām, ''kruķītie'' eksemplāri vismaz man nav trāpījušies pat pērkot maximās un super ņečto.
0
Bet uzmanieties no "Хлебная дорога"! Tikai litru uz trijiem paņēmām, bet nākamā diena... Es esmu pieradis justies slikti, taču abi pārējie vēma zili, un pēc tam dāma, bārā lāpoties, nokrita turpat drudžainā miegā.
Bet par "Зелёная Марка" varu tikai piekrist. Bez vainas.
0
man gan hļebnaja doroga ļoti sakarīgs likās. pohas gan bija, kas parasti nav no stiprajām dzirām, jo nespēju daudz viņu izdzert, bet tik traki kā no ''garais garāks'' ar gluži nav.
0
Kas zina, varbūt citi apstākļi bija pie vainas. Vai arī esam švakāki.
+2
tu esi ''garais garāks'' dzēris? tie, kuri ir un lielā daudzumā, otrā rītā pasaules galu pārdzīvo. vismaz 2reiz.
0
Kas tas ir? Aliņš Garais Brālis? (atvainojos par nezināšanu)
0
laikam cēsu izveidots. kaut kāda 7% huiņa, bet pohas sūrākas par apinīti. (tas nekas par nezināšanu, to zin tik mazturīgie študentieri)

s/c, visiem sveiciens vecajā gadā, lai visiem vecās huiņas aizpeld prom uz nebūšanām, lai arī cik tās nebūtu bijušas skaistas. es ar vienu ahūni dīvainu un brutālu lēmumu te pēdējās dienās izdarīju, bet jaunais gads nāks ar skaistām jaunām lietām un ceru, ka mana izvēle nebūs bijusi absolūti greiza. PRIEKAAA!!!! \m/
0
Lai veicas! Cienu cilvēkus, kas pieņem dīvainus un brutālus lēmumus. Nopietni.
+1
Tas gan var būt atkarīgs arī no tā, kādi konkrēti ir šie lēmumi. Ar cirvi doties uz bērnudārzu slavu gūt arī ir dīvains un brutāls lēmums...
0
Protams, protams. Es pieņēmu, ka Murgonis neko tādu nedarīs.
Starp citu, tas džeks, kurš 1999. gadā devās ar cirvi uz Gulbenes bērnudārzu. Toreiz pasniedzējs Vilciņš man teica, ka šī cilvēka uzvārdu aizmirsīs pēc pāris gadiem, un tā viņa alkas pēc slavas nepiepildīsies. Vai tagad kāds bez gūgla atceras?
0
^ To pimpi vajadzēja publiski pakārt, tad mož atcerētos.
+1
^ Tas jau būtu tas, ko viņš gribēja.
Varbūt Tevi iepriecinās stāsts, kā viņš ieradās cietumā (Jelgavas cietumā, man stāstīja cietumsargs) Snidzis viegls sniedziņš, kad čalis lepni izkāpis no mašīnas cietuma pagalmā. Cietumsargs uzreiz devis pirmo aosveicināšanās pavēli - meties ceļos. Čalis pasmējies. Sargs solīdi pec reglamenta atkārtojis vēl divas reizes, un nosūtījis uz karceri. Karceris Jelgavā ir viduslaiku parauga. Ar ķēdi pie rokas, cik nu var totāla tumsa, ūdentiņš iztikai. Čalis pēc trim dienām raudājis un saucis mammu.
0
Ir kāds no šejieniešiem ietestējis jauno ķiršu balzāmu? Nu tipa Rīgas Melnais balzāms ar čiršu garšu - līdzīgi kā upeņu balzāms. Nezinu, vai veikalos ir jau parādījies, bet kreisajā apritē jau kādu brītiņu ir. Domāju, tiem, kam upeņu balzāms tīk, arī šis labi ies iekšā. Man pat gandrīz labāks ar to upeņnieku šķiet.
Es vismaz pieņemu, ka tas ir īstais produkts, bet ja nu arī ir kruķīts, tad vienalga atzīstams.
0
Man jau Upeņu patīk. Cerams, ka nav vienkārši pašdarbnieku darināts no šitā izejvielām - www.lb.lv/lv/produkcija/zimol...

Ir tie 30% ?
0
a man jau ir reala nostalgjija pec parastas, normalas vodkas....
te Austrija shnjabi vispar dabut nevar.... ja ir, tad kautkads lets franchu vai polju razhojums... ;(
0
Bļoda, ku sen šņabuļītis nav baudīts...
0
^^^ Pēc stipruma un konsistences tāds pats kā upeņu liekas.

Sonne, kas i, Obstschnapps vairs neiet dūšā? :D
0
Cik ta visādu erzacžļurgu var lakt. :D
0
Obstschnapps - ciest nevaru visas shitas zhljurgas, wheeee .....

0
njā... labs šņabs i manta. Es ar sāku ilgoties pēc www.cedc.com/files/images/brands...
0
tūlīt sāks stāstīt, cik šņabis ir gards ;)
+1
:D Man i elemntāri kritēriji - lai nav ar garāžas piegaršām un no rīta pauri neplēš pušu. Šitais i iekšā iet labi, i no rīta nemoka.
Bet benzīntankā Smirnoffu gan vairs nekad nepirkšu :D
0
^^^ pilniba pievienojos!
ari par benzintankiem :)
+2
Raiņi, ibiorio, tādi - sūkstās, ka dzimtenē šņabis bija gardāks ...
+1
Par zacenēm - riktīgi siekala saskrēja mutē :)

fishki.net/comment.php?id=1160...
0
āaāāaaaa :)~
+4
Šņabja etiķetes, iederētos arī "Smieklīgajās bildītēs".

www.adme.ru/kreativnyj-obzor/sa...
0
labs :)
0
LB izlaidis pārdošanā Latvijas Stipro 69% vodku:

www.bonappetit.lv/lat/raksti/item/uzs...
+2
Nu i nahuj šitādu liet savā rumpītī iekšā, nav vairs tas vecums.
+1
tar tak uzsvērts, ka domāta uzlējumiem ...
+3
"Respektabla" kompānija tak neafišēs, ka dzeršanai. Šņābs tak ar ir tikai uzlējumiem un kompresēm :P
+2
labāk būtu uzreiz sākuši spirtu tirgot
0
Aha, ekstrēmā pieļurbāšanās, piesūcinot savu organismu ar šmigu caur ādu no ārpuses.
+3
^^ Tip kautko šitādu?

stopalko.info/_images/20110512103...
+1
^ Galnais, ka "cena dogovornaja":D
0
Šeit šis tas labs top: www.veselibaslaboratorija.lv/?page_id=8...
Esmu jau nomēģinājis vairākas šķirnes. pagaidām gan mājaslapa nav nosaucama par mājaslapu, bet viss ir procesā.
0
cerams nebūs kā ar LV mājas vīniem - nosauc par Latvijas EKO smilšērkšķu vīnu un vari žvidzināt viduvēju žļurgu pa Ls9 pudelē
0
Es te nesen vienā pasākumā nodegustēju vairākas zortes mājas vīna (bija arī iespēja iegādāt pa 5 un 6 Ls pudelē), neteiktu, ka sūdīgs, bet nekas ūberizcils arī nebija.
0
5,6Ls? :D Normāli džeki. Ak jā, mums tak savs "brends", hehehe.
0
Viņiem bija arī štengrais padzēriens - tip mājas kalvadoss (lasi - no āboliem dzīta kandža), vot tam bija pipec ciparu ierubījuši - 0.2l maksāja 6Ls.
+1
Tiesa, jāatzīst, ka bija labi sabrūķēts - garša mīksta, bez jebkādas kandžas piegaršas/piesmakas un arī bez pretīgas pēcgaršas. Bet nu pa šitādu cenu lai paši tempj.
+3
Paši jau tempj pa pašizmaksu. Jo vairāk iztempj, jo augstāka cena jāliek, lai plusos paliktu - var izdarīt secinājumus :D
0
IKI Mellajam Balzamam laba cena - vislētākais sanāk 0.5L tilpums - Ls4.75
0
ALEHouse prezentē smago artilēriju - www.facebook.com/photo.php?fbid=6937...
+1
Ieprovēju šonedēļ to augšup minēto Alehouse kandžu, konkrētāk to ar Galangal sakni. Bārā 50g pa 1.5Ls, pudeles bi laikam pa 22Ls un 24Ls par litru. Bet nu jāsaka, ka baisi labs un gards. Garšā visai maigs un pat iesalds, bet kad noskalots "lejup", tad siltumiņš kā saulīte atplaukst un izsilda visas iekšas.

Nezinu cik viš tur limitēts gan, bet nu notekti iesaku ieprovēt, pat tiem, kam stiprie ne tik ļoti pie sirds iet.
-4
Minttu pepermint
Lielisks, somu alkoholisks dzēriens, 40%, piparmētras , svaigumms mutē, jautriba, nav pagijru, visi krievu un latviešu šnabju var iet pakaļā, nevcar salidzināt ar šjo
+1
^izklausās pēc šampūna reklāmas
+2
patiesībā tas ir kas vairāk līdzīgs šķidrai zobu pastai.
0
Koskenkorva kādu laiku ražo īstu metāla dzērienu VALHALLA. Principā kā Medniekmeistars, tikai ar izteiktāku saldenrūgtu garšu.
-1
Intar - pec izskata ja bet garsa .... izdzer litru, izdzer samogonu vai maximas optimas vodku(driz varbut razos) un paskatisimies ka tu no rita jutisies
0
Kad pēdējoreiz izdzēru vairāk par litru vienā piesēdienā (kandžas), nekāda vaina nākamā dienā nebija.
+2
Vajadzētu atkārtot, ne? >:)
0
To Valhallas liķieri (39%) ''Bez Uzcenojuma'' pa Ls6 tirgo
0
Sanāca pa veičiem pablandīties un intereses pēc salīdzināju cenas:

VALHALLA (by Koskenkorva) - upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/5...

13.30 - Cenu Klubs
12.00 - MaXXima
11.10 - Spirits & Wines (9.65 ar atlaidi)
10.00 - PROMO Cash & Carry
08.70 - Bez uzcenojuma
-1
Labs tas Valhalla, nav tik salds, kā Jēgeris, mazliet tāds asāks. Nav vajadzīgas nekādas tur sulas, kōlas un citi cukurūdeņi. Tāpat kā Jēgeri normāli bez uzdzeramā var gāzt iekšā.
0
^ Dzīt iekšā jau var dajebko bez piekabes, ja organisms pieradis. :)
+2
Tikai ne viss ilgstoši iekšā noturas.
0
Mans organisms tad laikam nav pieradis, un labi, ka tā :)). Šnabi, visīti vai rumu bez uzdzeramā nevaru. Tā prātīgi vakarā labākam miegam jau var izmalkot kādus 50 gr visīša vai ruma, bet, ja nopietns kodiens paredzēts visas nakts garumā, tad uzdzeramais vajadzīgs.
+2
No Pauka FB:

КТР радостно сообщает, что сегодня неофициальный День рождения русской водки. Событие, которое послужило причиной установлению Дня рождения водки, произошло 31 января 1865 года. В этот день в Петербурге Д. И. Менделеев защитил свою знаменитую докторскую диссертацию — «О соединении спирта с водою» — над которой работал в 1863—1864 годах. Целью работы было изучение удельных весов растворов спирт + вода в зависимости от концентрации этих растворов и температуры.
+2
Another myth that many believe is that it was Mendeleev who set the standard for Russian vodka at forty degrees (allegedly in his doctoral dissertation "A Discourse on the combination of alcohol and water" it was mentioned that such proportion was the least harmful to human health). However, one of the inscriptions on a stand in the "Museum of vodka" in St. Petersburg says that Mendeleev regarded the ideal strength of vodka to be 38 degrees, but this number was rounded to 40 to simplify the calculation of the tax on alcohol. Furthermore, this myth is widely used for promotional purposes. For example, the label of "Russian Standard" says that the vodka is "compliant with the highest quality of Russian vodka approved by the royal government commission headed by Mendeleev in 1894."

However, all this is no more than a myth. First, Mendeleev's dissertation has no mention of working with an alcoholic solution of 40 degrees. The researcher studied higher concentrations of alcohol - 70 degrees and above. Moreover, there is no published work of Mendeleev related to the methods of diluting alcohol in vodka production. Second, "40 degrees" standard was established in Russia in 1843, when Mendeleev was only nine years old. It was introduced by the government without the involvement of any scientists and excise commissions.

- See more at: www.pravdareport.com/science/mysteries/2...
+1
Homeopātiskās zāles ar sanāk spirts ar ūdeni:

mrserge.lv/2016/farmaceiti-hom...

en.wikipedia.org/wiki/Homeopathic_di...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
sumpurnis (15 gadi)
Viskas