"MP, Elektra, Depo" in LT
+1
Gribeju uzjautat, ka ar LT, ir tur kads lidzigs klubs ka pie mums - depo, mp, elektra.
Plans sa menesa beigas aizbraukt uz LT, tapec:
Kur? Kads atsauksmes?
Plans sa menesa beigas aizbraukt uz LT, tapec:
Kur? Kads atsauksmes?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
Būts šitajos:
/article/469/
/article/557/
/forum/121831/
Alus lēts, klubi, skaņa un publika laba. Sīkāk komentos palasi. Loģiskāk jau būtu pāc kāda Lietuvas Trūmetāla jautāt, lai var apskatīt, kas par končiem un kur notiek.
/article/469/
/article/557/
/forum/121831/
Alus lēts, klubi, skaņa un publika laba. Sīkāk komentos palasi. Loģiskāk jau būtu pāc kāda Lietuvas Trūmetāla jautāt, lai var apskatīt, kas par končiem un kur notiek.
+2
Šauļos jau tas tāds parastais diseņu tipa klubiņš izskatījās. Viļņā esmu bijis tikai Mulen Ružas, un pasen, jau lāgā vairs neatceros, kā tur izskatījās.
Leišu trūmetāls laikam bija šis: www.ferrum.lt/ Skatos, tur aktuālā tēma ir geju parāde :D
Leišu trūmetāls laikam bija šis: www.ferrum.lt/ Skatos, tur aktuālā tēma ir geju parāde :D
+2
Aha, pirmais kā ieej un skatos forumu, vienīgais ko saprotu
Pofka geju paradas
Pofka geju paradas
+2
Vai tad tas viņiem vēl aktuāli? Tak nesen šiem pieņēma likumu, kas pederastu būšanu slavināšanu aizliedz. Varbūt par to tur arī runā?
0
Tuvākais koncis laikam Metal Battle Lithuania, 20.martā ? Mulenrūžā ...
Tā īsti nesaprotu, kapēc Lietuvā rīko, bet Igaunijā ne.
Tā īsti nesaprotu, kapēc Lietuvā rīko, bet Igaunijā ne.
0
tas taču atkarīgs kurā pilsētā būsi. man liekas, ka leišos ir pat vairāk iespējas kur izvērsties patusēt nekā pie mums:)
+1
^ skaidra lieta, te jau neviens plikus cičus nerāda...
+1
Leišos nav tā, ka viss tik vienā pilsētā notiek - Kauņā, Vilņā un Šauļos daudzmaz liela aktivitāte.
0
Par Kauņu gan neko daudz nav dzirdēts, tāpat kā par Klaipēdu (3. lielākā pilsēta LT).
Par to WOA Mettl Battl runājot, man arī nav skaidrs, pēc kādiem principiem tas notiekas.
Par to WOA Mettl Battl runājot, man arī nav skaidrs, pēc kādiem principiem tas notiekas.
0
Braucu darba darisanas uz Kaunu, bet tas ta var uz jebkuru pilsetu, kur kas notiek datumos 26 - 27 martam, 1 te ieminejas par Klaipedu, laikam ta vieniga pilseta LT, kur nesmu bijis pedejos 10 gadus, ka tur ar pasakumiem?
0
ir ir, Mulen Ružas - Ļoti omulīgs klubs
New York Club - Nu nav tāds tīrs metāl klubs, bet drausmīgi daudz labu koncertu notiek
Nu un mana iemīļotā vieta - Metro - Nereāli forš metāl bārs, kurā arī ir koncerti, ā un kas labs tajā klubā... tur ir prožektors un ekrāns, kur visulaiku metāl video laiž
nu viss tas atrodas Viļņā
New York Club - Nu nav tāds tīrs metāl klubs, bet drausmīgi daudz labu koncertu notiek
Nu un mana iemīļotā vieta - Metro - Nereāli forš metāl bārs, kurā arī ir koncerti, ā un kas labs tajā klubā... tur ir prožektors un ekrāns, kur visulaiku metāl video laiž
nu viss tas atrodas Viļņā
0
ar pasākumiem viss bumbās. man patīk pasākumi. ^^
-1
Nu ta ka nesanaca isti nekur tais ieplanoajos datumos LT patuset, tad nurn stingri nolemts doties 16 - 18 aprilm uz Villnnu, var kads ieteitk, kas tur notiek sais datumos?
0
www.ferrum.lt
-1
Neavr tur isti neko saprast, kas notiek sais datumos tais 2 klubos: Mulenruža un NewYork?
+1
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!