25.-26.04.2014 Tallinā ARGH!!! 3. laidiens
+1
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
shaytan ...
+9
pesec.. kas tās pa bandām??? vienu vai divus kaučkur dzirdētus nosaukumus sazīmēju :D
+3
Kruti arī, ka vispirms tiek rakstīti kkādi Nawaharjan, Malhkebre, Acrimonius — un pēc tam «otrajā ešelonā» ieskaitīti Nahash, Root un Merrimack >:)
+1
Aprīļa beigas tad jau ar teltīm :)
Bet ja kas tad interesanti...
Bet ja kas tad interesanti...
0
Galvenais, ka OmniŽīde ir.
0
reakcija kā Tontōnam - tik Root zinu.
+6
labrit....
jus pieduras vai ka? ka var nezinat, kaut vai, kas ir Gehenna, Osculum Infame, Merrimack ...
es no ta saraksta tieshi otradi, tikai 2 bandas nezinu ...
jus pieduras vai ka? ka var nezinat, kaut vai, kas ir Gehenna, Osculum Infame, Merrimack ...
es no ta saraksta tieshi otradi, tikai 2 bandas nezinu ...
+2
O, šito gan būtu apgrēcība garām laist.
+1
dažas banda tur par pie trve kvlt var droši pieskaitīt. tiesa, man nekas tur baigi nepiedur un jā ~50% no bandām pirmo reizi dzirdu. Nahash un Throne of Katarsis laikam ir popsīgākie :D
0
Divdienieks? Mmmm, izklausās labi.
+1
Man no visa tā saraksta vispazīstamākā ir GeHenna. Savulaik es Gehenna jaucu ar Gehennah, kura gan spēlē black-thrash.
0
man no saraksta pazīstams...- neviens :)
Pārāk laikam jau lokāli pagrīdniecisks. `Na ļubiķeļa` vārdu sakot.
Pārāk laikam jau lokāli pagrīdniecisks. `Na ļubiķeļa` vārdu sakot.
+2
Pagrīdniecisks ir, galīgi ne lokāli. Gehenna ir norvēģi, Merrimack - francūži, Root - čehi, Necromass - itāļi, Blackdeath - krievi, Nahash - lietuvieši, Acrimonious - grieķi, Nawaharjan - vācieši, utt.
+1
Pēc reakcijas var labi redzēt cik tieši populārs Latvijā ir bleks.
+3
nu, skatoties kāds bleks
0
^ pat ļoti internacionāls pasākums, izrādās. Nu- lokāli pagrīdniecisks katrs savās mājās.
Domāju, ka popularitātes pīķis blekam Latvijā pirms 15-20 gadiem. Tagad vairāk par 50 stilam ticīgo diezvai nolasīsies.
Domāju, ka popularitātes pīķis blekam Latvijā pirms 15-20 gadiem. Tagad vairāk par 50 stilam ticīgo diezvai nolasīsies.
+2
Man ar šķiet, ka bleķis Latvijā bija populārs vien 90- to gadu otrajā pusē. Pēc tam sāka parādīties visādas Slipknot - veidīgās grupas un bleķa popularitāte mazinājās.
-2
Lv bleķis nekad īpaši nav bijis populārs,desinieki rūtainos kreklos vienmēr sita pāri. Šis labs pasāciens beidzot.
-1
^jā- blekeru iemīļots apģērba gabals un pēc kā blekeri var atpazīt jau pa gabalu- ir rūtains krekls.
+1
boks - kreklos, nevis kreklus. pārlasi vēlreiz
0
jā, jā pamanīju :)
Jebkurā gadījumā visiem zināms, ka desinieku izvēles apģērbs toč nebija rūtains krekls. Ja kādam desainim saglabājās toreiz tāds, tad tikai inerces pēc- respektīvi, pēc izslimotas grunge ēras.
Jebkurā gadījumā visiem zināms, ka desinieku izvēles apģērbs toč nebija rūtains krekls. Ja kādam desainim saglabājās toreiz tāds, tad tikai inerces pēc- respektīvi, pēc izslimotas grunge ēras.
+1
blēņas! apspīlēti jeansi, baltas botes (augstās), rūtains krekls (melni balts vēlams) un kasuha - kas var būt labāks par šo. Un nebūt nebij jāizslimo nezkāda grunge lai izvēlētos rūtkreklu. Es piem. grungi kā šķiru nelietoju, toties krekli bij aš div vai trīs gab :D
Bet jā, bleks kā tāds īsti neigājās. Kas ta mums tur bij - pirmais forgeru albis, Dark reign, alfheim, moonveil, blizzard… da i sjo. kas no tā palika? nekuja.
Bet jā, bleks kā tāds īsti neigājās. Kas ta mums tur bij - pirmais forgeru albis, Dark reign, alfheim, moonveil, blizzard… da i sjo. kas no tā palika? nekuja.
0
Tas, ka bija maz bliču, kuras tobrīd spēlēja bleķi - nenozīmēja, ka bleķis nebija populārs. Vismaz es atceros, kāds pieprasījums pēc bleķa ierakstiem tobrīd bija Biržā - tā ap 96, 97 un 98 gadu.
+3
Jāpalūdz Sonnem, lai atklāj pirātierakstu TOPu :D
Vai kādas Dzenskrūves topus - man tik 94 - foto2.inbox.lv/bladeofdarkness3/LV...
Vai kādas Dzenskrūves topus - man tik 94 - foto2.inbox.lv/bladeofdarkness3/LV...
+3
nu nez, nez.. cik pārskrēju netā pa iespējamajām to laiku death metal bildēm, nekur mūziķi vai viņu fani sevišķi nerēgojas rūtainajos flaneļniekos (vai cita hvz.. auduma). Tipiskā kombinācija- T krekls ar kādu logo un kasuha.
tomēr palieku pie sava, ka rūtainie bija grunge atbalss... galu gala tas bija modē.
tomēr palieku pie sava, ka rūtainie bija grunge atbalss... galu gala tas bija modē.
0
es tā pa miglu atceros ka iepriekšējās desmitgades MP izlasēs tak bija kāda čupiņa ar vietējām black grupām. cik nu nopietnām, bet tomēr...
+10
Katrā kārtīgā death metal bandā vienam bija jābūt rūtainā kreklā, un tā diez vai bija grunge atbalss, jo radās apmēram vienā laikā ar grunge, ja ne ātrāk.
Autopsy (~1987-1988) www.metalforcesmagazine.com/site/demo-review-au...
Nihilist (pre-Entombed, ~1989) dearjean.files.wordpress.com/2010/06/nihilistban...
Carnage (Dismember/Arch Enemy, ~1989) upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/...
Demigod (~1992) illogicalcontraption.blogspot.com/2010/06/demigod-slu...
Demilich (~1992) meatmeadmetal.files.wordpress.com/2014/01/demilich.jp...
utt.
Droši vien tā bija alternatīva, ja nevarēja sagrabināt kosuhai.
Autopsy (~1987-1988) www.metalforcesmagazine.com/site/demo-review-au...
Nihilist (pre-Entombed, ~1989) dearjean.files.wordpress.com/2010/06/nihilistban...
Carnage (Dismember/Arch Enemy, ~1989) upload.wikimedia.org/wikipedia/en/thumb/...
Demigod (~1992) illogicalcontraption.blogspot.com/2010/06/demigod-slu...
Demilich (~1992) meatmeadmetal.files.wordpress.com/2014/01/demilich.jp...
utt.
Droši vien tā bija alternatīva, ja nevarēja sagrabināt kosuhai.
+2
jā, kasuhās staigāja bagātie pozeri, īstie metalisti pārvietojās kreklos :D
+4
vsjo, nākamais topiks ir jāveido par modi un stilu :)
0
njā.. Intars pārliecināja.
+1
njā, T-krekls ar roņiem spārda :D
0
Fakk, last.fm stāv rakstīts, ka CANCELLED :(
0
tas jau bija gaidāms...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!