Brutal Assault 2025
+1
Sveiki. Nemanīju ka būtu diskusija. Meklējam 2 brīvas vietas mašīnā uz festivālu.
brutalassault.cz/en
brutalassault.cz/en
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
tā, skatos iekš lineup 00to gadu numetal lēkātāji Drowning Pool parādījušies. BA orgi mēdz pārsteigt ar izvēli: Clawfinger, Dog Eat Dog, kādi vēl tik tur nav bijuši 99/00to sen aizmirsti lēkātāji :DD
Stoneri Orange Goblin šogad 1x reizi BA, tos gribētu redzēt (tiesa, savulaik redzēti Londonā). Bet citādi esam pārstājuši turp braukāt, apnicis tas BA, rutīna dara savu.
Stoneri Orange Goblin šogad 1x reizi BA, tos gribētu redzēt (tiesa, savulaik redzēti Londonā). Bet citādi esam pārstājuši turp braukāt, apnicis tas BA, rutīna dara savu.
0
Es ar šogad izlaižu - laikam 16 reizes pēc kārtas būts (atskaitot kovidlas reizes)
+1
Clawfinger ir kruta grupa, nevis kaut kādi 'lēkātāji' - tas, ka tev nepatīk konkrētais žanrs, neliedz orgiem aicināt sev patīkamu repmetālu vai ņūmetālu. Drowning Pool gan ir cits stāsts - viņu oriģinālais vokālists, kas arī ir zināmākā gabala 'Bodies' izpildītājs, pēc šī albuma nomira no sirds slimības, tā kā var papētīt, kas tur vispār notiek (viss ok, es zinu, ka tu to nedarīsi ;)
bla, jāpaklausās www.youtube.com/watch?v=Fs1IzWjuDTE...
bla, jāpaklausās www.youtube.com/watch?v=Fs1IzWjuDTE...
0
^ nav jau akurāt teikts, ka lēkātāji nepatīk.
Man personīgi Clawfinger ir vieni no retajiem (vai pat vienīgie), kas no lēkātājiem patīk.
Man personīgi Clawfinger ir vieni no retajiem (vai pat vienīgie), kas no lēkātājiem patīk.
+1
^noteikti esmu licis jau šo, bet man patīk vest tēmas saidtopikos, šis ir labs post-Korn www.youtube.com/watch?v=Ehvp0UPiGig...
0
Man personīgi patika redzēt gan Clawfinger, gan Dog Eat Dog, gan Biohazard. Vēl vajag Body Count dabūt tur, tad 90o gadu liste būs redzēta :D
0
^^ Ja Ulriham drobene izklausās pēc miskastes vāka, tad "St. Anger" albums kļūst par apsmieklu (un pamatoti). Ja kādam citam izklausās pēc miskastes vāka, tas tiek postēts kā labais piemērs… un arī pamatoti!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!