UK??
-3
sen par to nav runaats..sheit ir aptuveni xx tuukstoshi cilveeku no LV. varbuut kaads arii no jums?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
nefolks ir btw
0
nefolks
0
bet viņš jebkurā gadījumā medī Eirosātanu un tavos cilveces paverdzināšanas potenciālajos projektos nepiedalīsies, Surogātes jaunkundz!
0
ak Dievs,Runcjuk, Tu atkodi manu lielo nosleepumu, buus vien tagad jaabrauc atpakalj.. ;(
ok, tuvaak pie lietas - varbuut kaads uzturas tieshi Londonas kolhozaa?
ok, tuvaak pie lietas - varbuut kaads uzturas tieshi Londonas kolhozaa?
0
Surogāt tu tur belašus cep? :D
+1
belaši ir nacionāla vērtība.
18. novembrī katram latvietim pa belašam!
0
Un kopā saliekot visus belašus........
-1
RuncisRenars, šodien, plkst. 00:32
Labs Runccuk! :D:D:D:D
Labs Runccuk! :D:D:D:D
0
Totenhema vakar nomazgāja Liverpūli. Londona ruļavoj. Bet manis tur nav.
0
hei, jelgab, man taatad par Totenhemu vajadzeeja fanot?? blj,es laikam esmu pieljaavusi kljuudas, kuras Tu man nekad nepiedosi... ;D
nu necepu es belashus un ja par to runaa kaa par nacionaalo veertiibu - tad varbuut tikai vegjetaarie :D
nu necepu es belashus un ja par to runaa kaa par nacionaalo veertiibu - tad varbuut tikai vegjetaarie :D
0
Surogāt, kāpēc tevi tas tik ļoti interesē, ciemos vēlies uzprasīties? :)
0
Ha, surogaat, tad tomēr tiki gan tur, kur gribēji? :) A tas labi, apsveicu un tā.
Es pati šobrīd mitinos Visbijā, bet man te nepatīk- zviedri nemāk rakt un nemāk dzert, tā lūk.
Es pati šobrīd mitinos Visbijā, bet man te nepatīk- zviedri nemāk rakt un nemāk dzert, tā lūk.
+1
3. buļļu koju lielākā dzērāja ierunājās...
0
Trešo bļļu koju, vai trešā lielā kā dzērāja? Man gan nācies dzirdēt, ka bullene jau vairs neesot ne tuvu tas, kas agraak.... ehh, cik jautru brīžu tur pavadīts :D
+2
Ūja, ūja, Viesul, tas nu gan stipri pārspīlēti teikts! Lielākās dzērājas manā laikā bija dažas filologu meičas no trešā stāva, kuras es, personīgi, normālā agregātstāvoklī ne reizi netiku redzējusi- vai nu lillā, vai smagi paģirainas.
0
Nu vienk, tas ka saka, ka nemāk dzert pats par sevi skan tā degradēti un lame.
0
Nu bet tas, ka es esmu degradēta, vēl nenozīmē ka varu pretendēt uz Buļļu pils lielākās dzērājas statusu! Kur tagad tā izslavēta vīriešu loģika, a, a?
0
Tas tieši to arī nozīmē.
Neuztraucies man neiet īpaši labāk, tikai degradējos pa savādākam ;)
Neuztraucies man neiet īpaši labāk, tikai degradējos pa savādākam ;)
0
Leģendārajās Buļļu kojās tiek sniegti dzeršanas apmācības kursi ? Moš aiziet, a to galīgi dzert nemāku.
0
Nop, viss jāapgūst pašam empīriskā ceļā. Bet pozītīvi ir tas, ka Buļļu koju iemītnieki ir draudzīga tauta (īpaši vakaros un naktīs) un noteikti neliegs kādu derīgu padomu.
Viesul: nē, tas to nenozīmē. Jeziņ, paņem C-daļā loģiku!
Viesul: nē, tas to nenozīmē. Jeziņ, paņem C-daļā loģiku!
0
Nu nevaig mani par muļķi uzreiz patasīt. Tas, ka Tu izsaki spriedumu, ka zviedri nemāk dzert nozīmē to, ka tu pati sevi uzskati par profesionālu dzērāju, kas savukārt tevi pataisa par degradētu personu. Profesionāla dzērājmeitene var kandidēt uz 3. buļļlu kojas lielākās dzērājas statusu. Kas šeit nav loģisks?
0
Tava paša teiktajā nav nekādas loģikas, jo, lai pateiktu, ka Rīgas Dinamo tagad sūdīgi spēlē, pašam nav jābūt hokejistam ...
0
Jēziņ, nu bet tu tak mani pilnīgi vai virtuāli vajā! :D
Nu šitik dzelžaina ķēdīte.. Un tomēr:
1) Es paziņoju, ka zviedri nemāk dzert, bet vai tiešām tas mani uzreiz pataisa par PROFESIONĀLU (wtf, vispār?) dzērāju? Lietojot analoģijas: vai man jāmāk spēlēt giča, lai drīkstētu paziņot, ka "šitam gitaristam nu gan nesanāk"?
2) Dzērājs = degradēta persona. Hm. Strīdīgs jautājums. No morāles viedokļa- jā, bet ja atmetam mājsaimnieču ētiskos priekšstatus un palūkojamies objektīvāk uz to, ko sauc par augsto kultūru- mākslu, mūziku, literatūru, teātri utt., tad redzam, ka diezgan daudzi no šīs kultūras radītājiem ir bijuši baigie iemetēji.
3) "var kandidēt uz 3. buļļlu kojas lielākās dzērājas statusu" = "3.buļļu koju lielākā dzērāja" ? Padomā vēlreiz.
P.S. VIspār jau ir pagrūti kādu PATAISĪT par muļķi.
Nu šitik dzelžaina ķēdīte.. Un tomēr:
1) Es paziņoju, ka zviedri nemāk dzert, bet vai tiešām tas mani uzreiz pataisa par PROFESIONĀLU (wtf, vispār?) dzērāju? Lietojot analoģijas: vai man jāmāk spēlēt giča, lai drīkstētu paziņot, ka "šitam gitaristam nu gan nesanāk"?
2) Dzērājs = degradēta persona. Hm. Strīdīgs jautājums. No morāles viedokļa- jā, bet ja atmetam mājsaimnieču ētiskos priekšstatus un palūkojamies objektīvāk uz to, ko sauc par augsto kultūru- mākslu, mūziku, literatūru, teātri utt., tad redzam, ka diezgan daudzi no šīs kultūras radītājiem ir bijuši baigie iemetēji.
3) "var kandidēt uz 3. buļļlu kojas lielākās dzērājas statusu" = "3.buļļu koju lielākā dzērāja" ? Padomā vēlreiz.
P.S. VIspār jau ir pagrūti kādu PATAISĪT par muļķi.
0
Come on! Tas, ka kāds kaut vai pasaka, ka citi nemāk dzert, tas, manuprāt, izklausās glupi un degradēti un viss. Un salīdzinājums par 3. koju dzērāju bija ironisks dzēlīgs un sarkastisks izteiciens, kas pauda manu nepatiku par iepriekšminēto.
0
Tā, tā. Tagad kažociņš uz otru pusi un vairs nemēģini pierādīt savu spriedumu loģiskumu un sakarību?
Padodies?
P.S. Man sāk iepatikties! :D
Padodies?
P.S. Man sāk iepatikties! :D
0
Es neesmu gribējis pierādīt savu loģiskumu un sakarību. Tu pati gribēji redzēt manu loģiku, rekur arī redzēji. Kā rādās uzbudinājies :D
+3
Jā, mani uzbudina padumji vīrieši, reāli uzvelk!
0
Obligāti jādzīvo kojās, lai iegūtu kādu iemetējas titulu? :-/
0
Jā, paldies Lūsi.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!