Matisa mentene(21)
0
nu es saku so temu jo gribetos taka noskaidrot ka tur apietas ari ar citiem esmu tur pabijis bet nekas traks ka stasta citi
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ir suudiigaakas mentenes protams.
0
eeee. nu jau gadus kaadus 7 atpakalj savaaca no vecriigas uz mineeto iestaadi... ribaas tik viens alus, bet kautkaads krenjkjis jamiem bij uznaacis ka vecajaa labajaa "veldzee" saradaas bars ar shitiem te pogainajiem no dazhnedazhaadiem bataljoniem un aidaa... visus vaaca ko nebij slinkums. Piejaajaas gan par dzershanu, citiem par zaaliitee seedeeshanu (tolaik aizliegums par seedeeshanu maurinjaa veel nepastaaveeja), veel dazham labam, kaa man, par to ka seedeeju uz benjkja, lasu aviizi un maklkoju no buteliites alu. Nu ja, un raadiidami celju uz transportu sazin kaada vella mudinaati gribeeja piespiest lai savaacu tuksho taru no zaaliuena. "Ne es tur seedeejs, ne es vaaks!" shitie vaardi laikam dikti kjeeraas jamiem pie sirds, par ko arii tiku iestuukaats tolaik veel lepnajaa businjaa "Latvija" uz griidas (jo seedvietaas jau gaidiija barinjsh beedubraalju) un aizvizinaats uz matiiseni. Pie ierashanaas neko lieki nepaskaidrojot savaaca dazham blashkjiiti, dazham cigaretes (saveejaas veikli biju zekjee iesleepis) un sadzina visus, kopskaitaa kaadus muuljus 6, kameraa. savaaca ap plkst. 17 un tik ap kaadiem 20 pa vienam sauca aaraa. ap kaadiem 22 pienaaca mana kaarta. izgaaju, notaujaaja kapee dzeeris kas un kaa, un lika parakstiit papiiru ka pret policiju nekaadu pretenziju neesot. tikliidz paveeru muti apstriideedams shaadu te apgalvojumu: "kaa tad taa, neesot. Ir", taa kaads no mentiem novicinaajis steku atkaartoja: tad taa arii raxti: "Pret policiju nekaadu suudziibu nav....". Nu bljin. Nu neko, pavisam zilus saanus dabuut negribeejaas, vot ij uzrakstiiju ka nav. piesprieda tam laikam bargu naudu samaksaat, 10 Ls. Iipasha veelme dariit to nebij, taa arii nbelikos ne zinis. Un neko, veel liidz shaibaltdienai nekaadu vajadziibu peec manaam 10 naudaam shie nejuut.
0
Nezinu, es tur biju - patika. Inchigi tipi tur straadaa. Parunaajaam, par krieviem, par nacionaalismu, un taa. Tieshi dienu pirms legjionaaru dienas (pagaajushogad). Sarunaajaam, ka buusim gan mees gan vinji. (Vinji gan bija taa kaa taadi apsargi, tajaa gaajienaa, ne kaa pashi gaajeeji)
0
normala mentene nu visi tur nav tadi normali dazi varbut mazliet kerti bet nav tik briesmigi ka citi stasta
0
matiisa mentene ir ziedinji saliidzinot ar to kas ir uz valdemaara ielas pie skonto stadiona
0
30 minuutees tiko no taas bedres aaraa...sawaaca par dzershanu...padirsu piirsu :PPP
0
ha ha kaa tev neiet :D
0
nu ja matisene ir ziedini tad es negribu cita nemaz next time noklut
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas