SPICE GOLD, SENCE, GENIE, MOJO
-9
SPICE GOLD XXX. 7 Ls - 1 grams. 2009.g. jaunums - Mojo. Labāks, nekā Spice Gold, Yucatan Fire, Spice Diamond. Pārdošanā arī - GENIE un SENCE. Aksesuāri. Legālie miksi. 27184480
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
ko nu ?
+2
uzraksti siikaak par katru lai saprastu :D
+1
kur ir tas veicīts rīgā, kur to spaisiņu varēja dabūt?
+5
tu zināji, ka narkotikas ir aizliegts reklamēt?
-15
varbut nobanojam so pardeveju ?
metals propagande alkohola ne narkotiku lietosanu vai ari ir savadak ?
metals propagande alkohola ne narkotiku lietosanu vai ari ir savadak ?
+8
katram metālistam ir brīdis, kad viņš ir savā pilī - mājā un dara tur ko grib, ar ko grib un kā grib...
+8
vai arī kad viņš ir savā pālī, un arī dara ko, un kā grib :D
-9
nja bet kapec ir jaboja trumetala slava ar siem narkotiku lietotajiem lai parvacas uz alternative.lv un tuse ar rasta maniem un citiem dredainajiem.
-7
saubos vai temas autors pat metalu klausas visticamak vins caur googli mekleja topikus kur tika apspriesta kada no sim narkotikam.
+8
bobij tu gaili a kapēc tu to ''trūmetāla slavu'' jau esi sabojājis?!
ahujennais metāla klausītājs uzradies :D
ahujennais metāla klausītājs uzradies :D
0
bobi - tinies taksh reiz prom no shii foruma. Tavs stulbums un spams ir vienliidz bojaajoshs kaa tas paardeveeja sludinaajums!
0
pa cik dpice diamond?
+2
*spice
+4
Džeks reklamē normālu preci. Ko plēšaties. Nav jau nekāda partijas aģitācija :D
+1
tajaa veikalaa kas ir kur uz avota 42 var spice gold pa 20 ls nopirkt 3 g iepakojumu un cepii normaali..iisteniiba baigi ilgi, man jau bail saaka palikt..spice diamond pat liidz 2vaam dienaam cepii, bet labs veikalinsh..kaut vairaak headshopi atveertos , ienaakumi tieshaam buutu lieli, taapat kaa holandee
+3
Es uz Avotu 42 tikai taras pieņemšanas punktu esmu redzējis, kur tad tur veikals ir noslēpies? :o
+2
Tieshi aiz pieturas buudiņas :D..es ar mekeleju bet tad atradu...nehuja nevar pamaniit taads mazs uzraksts ir happyfaces un spice plakaats un blakus iiree telpas..
+1
pretii ir grafiti veikals
0
o... būs tev jāpazvana, jāuzkurī un jāpagruzās pie Tool :D
+1
un alkohols tipa nav narkotika, ja? lol.
0
protams, ka nav.
-1
Katram zīdainim pa aliņam m/
0
0
Oi bļaķ, nepareizajam plusiņu iešķīlu - gribēju trāpīt Deth'am, sanāca Chaos'am....
Protams, ka alkohols IR narkotika, legāla un lobēta.
Protams, ka alkohols IR narkotika, legāla un lobēta.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!