SUPER PIEDAVAJUMS - 22.00
0
Nu siinni sannemaas Jums veel 1 stunta - BETA, ELVI, hvz, varbuut veel kaut kur Cesu alus ROSE tikai pa 0,14 sant. (emo)
p.s. emsu zem ROSE
p.s. emsu zem ROSE
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
elvi ik pa laikam kaukaadus ceesiniekos dod pa leeto
+6
Tā tik vēl trūka, lai tādu sūdu dotu pa dārgo.
0
jebal :D a kas vel tas par veikalu beta? manos paakjos chota taada nav =]
0
Rēzeknē ir arī Beta :P
+1
Omg hax, tagad jau gandrīz 23. Anyway man tuvumā ne betas, ne elvi.
Skāde, skāde, mācības notrulina cilvēku.
Skāde, skāde, mācības notrulina cilvēku.
+1
Pats vairs nesaprotu, ko rakstu...
+1
juurmala laikam tad lielaaki paakji par reezekni :D
+2
jābūt nenormālam, lai dzertu to šampūnu, kas ir ROSE. (vomit)
+1
Nosaukt alu par Rose... tas tiešām nenormāls fantāzijas lidojums...
+1
Par 14 sant i šampūnu var dzert.
+2
^ tas izkausās pēc smagas alkoholisma stadijas.
+1
jaa un eest arii visu, kas nekustas.
+1
amm, man būtu žēl savu aknu
+1
E., nevajag visu uztvert tik burtiski. Un ir ekonomiskā krīze, ja kas :D
0
kriize ir tiem, kas to pashi rada un shie ir tikai pumpurinji
+2
chrisIMI, vajag sekot līdzi modei un visur vaimanāt, ka ir krīze.
Citādi nevar, sāks vēl visi radi un draugi domāt - ahā, tam ir labi, tam ir nauda! Aizsit piecīti.
Citādi nevar, sāks vēl visi radi un draugi domāt - ahā, tam ir labi, tam ir nauda! Aizsit piecīti.
-4
Palasasot Juusu komentaarus, man rodas iespaids, ka te tusee kaut kaadi miljonaari, nu vai vismaz, kaa minimums ar 1000 Ls ienaakumiem meenesii, bet mees tak lloti labi zinaam, kaadi ir ssaa veida muuzikas piekriteeji - dziivo pie vecakiem, straadaa kaut kaadaa Narvesenaa, Plus punkts, Maxima, Rimi par kraaveejiem vai defaultaa meklee darbu un gandriiz viemeer ir bez naudas vai arii tik daudz naudas,lai sanaaktu 2-litriigais Rubeniits un vareetu aiziet uz MP pakratiit paccku, kur nu veel runaajot par sso iepriekss manis piemineeto "alu" kas defaultaa maksaa 0,65 - 0,70 Ls pudele.
p.s. nasing spessal :)
p.s. nasing spessal :)
+2
^ ko tu ar to gribi teikt? ka mēs esam kaut kādā veidā sliktāki, ka nesekojam tavam piemēram un nedzeram šampūnu? vai es sapratu pareizi? sorry, bet tas, ka nav naudas, neattaisno negaršīga draņķa dzeršanu. tā jau ir alkoholisma tumšā puse - dzert da jebko, kas ir lēts un dod pa pauri. grow up.
-1
Nepavisam neesat sliktaaki, briiva izveele, bet cik agraakajos laikos sanaacis tuseet ar ssaas kulturas paarstaavjiem, vinni ir gatavi dzert da jebko (protams paali) kaut vai ieccurat pudeelee un pateikt ka alus, izrausa vienaa piegaajienaa... taa kaa...
par to dod pa purnu, nu diezzvai 3 % tur kaartiigam siinim ko iedos, bet tas taa uz POHAAM ideaals variants, personigi man, kas vairaak kaa reizi nedeella nelieto...
par to dod pa purnu, nu diezzvai 3 % tur kaartiigam siinim ko iedos, bet tas taa uz POHAAM ideaals variants, personigi man, kas vairaak kaa reizi nedeella nelieto...
+2
Es jau ar tik vienreiz nedēļā - piektdien (zato līdz nākamai piektdienai) m/
0
Dzeru alu daudz retāk un mazāk kā agrāk un līdzarto arī varu atļauties baudīt kādu gardo tērvetnieku, bauskas vai aiziet uz kādu krogu un to pašu vai arī Užavas izlejamos nobaudīt.
Bet savulaik gan lēju rīklē gandrīz visu, kam bij uz etiķetes uzraksts "alus" ... protams izņemot optima līnija čuras < tās tik viena mutīte pa visu mūžu un tikai testa pēc dzerta + nākamajā brīdī tāpat izspļavu to visu ārā :)
Bet savulaik gan lēju rīklē gandrīz visu, kam bij uz etiķetes uzraksts "alus" ... protams izņemot optima līnija čuras < tās tik viena mutīte pa visu mūžu un tikai testa pēc dzerta + nākamajā brīdī tāpat izspļavu to visu ārā :)
0
jaa, jaa, tagad jau arii moderni nestraadaat, tikai stulbi, ka ir taada tieksme, kaa eest ^^
-4
saubos vai lielakai publikai ir tik svaki ar ienakumiem jo tomer liela dala kam te ir virs 25 ir nedaudz savus ienakumus garantejusi stabilus.
un saubos vai pelna mazak par 400 ls.
pie tam tada attieksme ir drizak lielakajai panku dalai ne metalistiem vai gotiem.
un saubos vai pelna mazak par 400 ls.
pie tam tada attieksme ir drizak lielakajai panku dalai ne metalistiem vai gotiem.
0
Var jau buut, var jau buut..., ziedu laikos noteikti, bet neticas ka ssobriid ar...
0
padomasim dala no siem ir programmetaji tiem jau vienmer tas algas ir tiri ok.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!