Dziives jeega
0
Shis ir gars un plashh jautaajums taapeec aiziet
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
un ko tu garu un plashu pateiksi? ;)
0
Paklau katram cilveekam ir savi uzskati un ir arii cilveeki kas savaa dziivee meklee jeegu un es veeleejos ar jums par to parunaat nu luuk ceru ka esmu atbildeejis uz tavu jautaajumu
0
Dzīves jēgas meklējumi aktualizējas pubertātes vecumā, vēlāk jau +- katrs atkarībā no savas personības ir to jēgu atradis... a cits līdz sirmam vecumam meklējas, nejēgā pavadot jēdzīgu laiku :P
0
man, piemēram, dzīves jēga ir šī procesa, ko sauc par Dzīvi, baudīšana ;)
0
Man dziives jeega, jeb iemsli, kamdeell es dziivoju ir mana miillotaa sievinna un mana grupa un heavy metal vispaar!
0
xe..xe.. GREEKOJIET DROSJI DZIVE IR IISA!
KAUNU PIE MALAS UN UZ PRIEKSJU!
KAD TAD<JA NE JAUNIIBAA?!
0
"Irēna, 20. februārī, plkst. 20:49
Dzīves jēgas meklējumi aktualizējas pubertātes vecumā..." Nu saakaas, a kas tad ir pusmuuzha kriize? Anyway dziivee jaameklee nevis jeega bet piepildiijums.
0
Laikam jau katram taa ir sava un iipasha... un reizeem citiem nesaprotama...
0
Dzīves jēgas, kaut vai jēdzības, mėklējumi laiku pa laikam uzpeld apziņā... bet cik daudz no tā jēgas. Piekrītu Black Data ir jāmeklē piepildījumu Būtiskās būtības pamatbūtība ir tā ka viss būtiskais aiziet nebūtībā
0
dziives jeega ir baudiit,jo dziive mums ir tikai viena un kas cits mums ir dots,ja ne bauda.izmantosim to....
0
mana dziiwes jeega-ultra black metal,satanism,sex,sex,sex... forget the violence...
0
Jautājums "Kāda ir dzīves jēga?" savā būtībā ir visai tukšs. Tas nav ĪSTAIS jautājums. Īstais, man šķiet, ir tāds:"Vai Tu spēj domāt, just un rīkoties tā, lai Tavai dzīvei būtu jēga?" Tātad varētu teikt, ka runa pat nav par JĒGU, bet par PIEPILDĪJUMU. Un šajā sakarā nav jēgas domāt par to, kas būs pēc nāves. Neviens tur nav bijis, lai varētu kaut ko nopietnu par to pateikt. Varbūt nekā nebūs. Mums ir dzīve un, ticiet vai ne, tā vien šķiet, ka tajā jātiecas gūt vairāk patiesas laimes.(Kas ir laime? - tas atkal cits jautājums) Dzīvē ir izveidotas dažādas paradigmas, kuras ir tik dziļi iesēdušās sabiedrības apziņā, ka kļūst par dzīves jēgas atrašanas noteicējām. Bet tās nav patiesas cilvēkam kā indivīdam. Katrs (vai vismaz daudzi) var atrast pats.
0
Nekādi nevaru un negribu izvirzīt kādu apgalvojumu par to kāds ir vislabākais dzīves piepildījums, bet man šķiet visai svarīgi ir būvēt un padziļināt savu iekšējo pasauli, jo tā ir tā vide, kurā Tu patiesi esi Tu un visa tā, ko Tevī varētu novērtēt citi, avots. Es uzskatu, ka vajag mazāk jautāt, kāda ir dzīves jēga un vairāk rūpēties, lai tāda būtu.
0
Dzīves jēga būs tāda kādu tu to padarīsi.... Pats cilvēks piešķir visam jēgu, tai skaitā savai dzīvei...
0
Citaats no jogu filozofijas, ar ko vareetu atbildeet uz doto jautaajumu: "dziivot saskanjaa ar savu labaako iipashiibu prasiibaam".
0
es saprotu,ka dzivei ir jega....bet tikai pati sew to iestastit nevaru.......
0
Kas ir jēga? Kaut kam ir jēga, ja mainās galarezultāts, piem. ja tu saģērbsies silti, tu nenosalsi- darbībai ir jēga.
Bet dzīve? Lai ko arī mēs darītu, galarezultāts tā vai tā būs klīniskā nāve, tātad dzīvei kā tādai jēgas nav. Protams, var būt dzīves mērķi, lietas kas sniedz piepildījumu, u.t.t., bet galarezultātā mirs gan Dž. Bušš, gan bomzis Vasja.
0
mana dziives jeega ir veel mekleejumos bet man tas patiik , mekleet kaut ko kaa iisti nemaz nava.. tas ir intresanti!
0
par dzīves jēgu nevajag domāt...daudz domaasi-vecs paliksi
0
Dziives jeega ir straadaat pirkt nosist neegeri un mirt!! ;)
0
Dzīves jēgas jautājums, kā iepriekš minēts, ir bezjēdzīgs. Tāpat var jautāt, kāda jēga ir tam, ka galds ir galds vai suns ir suns. Mēs esam molekulāri ķīmiski reakcijas produkti, kuru sarežģīto reakciju virpulī ir uzpeldējusi šāda abstrakta doma. DZĪVEI JĒGAS NAV. Jēga ir bezjēgā, ka vards jēga patiesībā neko nenozīmē
0
iestaadi koku ,izaudzee ,deelu ,nosit komunistu
0
iisteniibaa dziives jeega ir DAIKTS
0
paest un vairoties, vai ari nomirt paedusham! katra zinja but laimigam :) PS: dubli es esmu iestadijis mezhu, ko man tagad dariit?
0
dziives jeega ir ...........

ai praak aatri domaaju ka neaceros

ja iestaada mezhu tad tev ir jaanosit visi komunisti nacisti eebreji vegaani baptisti kristieshi un tad jau buus vieta lielaakam mezham ko iestaadiiit! :)
0
man pietiktu ar kristieshiem un komunistiem, taapat mezhs buus liels:) vareesim riikot tur metaala tusus:))))
0
Dziives jeega ir dziivot.... un ne jau mirt. Taapeec iesaku paaraak nenjemt galvaa taas visas kapinju dziesmas. Paaraak jau modiiga taa teema ir metaala muuzikaa. Eeeeh.
0
Visvienkāršāk ir nedomāt un vienkārši dzīvot, nevis sāk iedziļināties, kāmdēļ atrasties šai ovālajā bumbā, un nereti mirstam, jo jēgu īsti neatrodam... Varbūt jēga ir mīlēt, varbūt jēga ir nīst, varbūt abi kopā, bet varbūt ne viens ne otrs, varbūt jēga bija uzražot datoru, un jēgas vairs nav, varbūt jēga ir darīt kaut ko nejēdzīgu, varbūt jēdzīgi ir ēst maizes zupu ar putukrējumu, varbūt bez putu krējuma, varbūt vienkārši putukrējumu ēst, maize ir ikdiena, putukrējums ir līksmība, pēc kuras nereti liecamies, varbūt vienkārši nemeklēsim atbildi uz šo jautājumu, bet ēdīsim maizes zupu un novēlu jums arī pie putukrējuma tikti!
0
ja ticu
!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!...
0
suicide, 2004. gada 9. jūnijā, plkst. 11:22: es saprotu,ka dzivei ir jega....bet tikai pati sew to iestastit nevaru....... niku laikam uztaisīji speciāli, lai ierakstītu šito rindiņu... fag girl

Pagāns, ulmens1@inbox.lv, 2004. gada 20. augustā, plkst. 12:49: nereti mirstam, jo jēgu īsti neatrodam...šitais toš rauj ārā...Blūdijs jau novēmies sēž kaktā...

Kristiāns, 2004. gada 17. jūnijā, plkst. 21:24: ar dzīves jēgu nevajag domāt...daudz domaasi-vecs paliksi... Kristiāns mūžīgi jauns... gailis

poison, 2004. gada 25. maijā, plkst. 17:55:dziivot saskanjaa ar savu labaako iipashiibu prasiibaam- tik tiešām laba doma...

Saveejais, druger@inbox.lv, 2004. gada 19. februārī, plkst. 12:08 Link
Shis ir gars un plashh jautaajums taapeec aiziet
BigUgga, marrtins@truemetal.lv, 2004. gada 19. februārī, plkst. 14:37 Link
un ko tu garu un plashu pateiksi? ;)... biškiņ ir tāda domu daudzējādība jau par pašas domas daudzējādību...:))
0
Pagāns, ulmens1@inbox.lv, 2004. gada 20. augustā, plkst. 12:49: nereti mirstam, jo jēgu īsti neatrodam...šitais toš rauj ārā...Blūdijs jau novēmies sēž kaktā... bet ir viens kadrs- Dankans Makleons- viņš drāza mirstīgo, es nevaru apgalvot, ka tā bija sieviete, jo filmā visu neparādīja...
P.S. nu kurš balso par Makleods?
0
Blūdijs jau novēmies sēž kaktā... iedomājies skatu, Petenju Maleejs pie kompja vicina savu mākslīgo vagīnu Aņku Sukovatoju... un saka, eu Blūdij panāc iečiko šito komentu... pazūd elektrība, kaut kādi skūpsti tumsā... māte izcep pēdējo vafeli... tēvs kaut kur atrod pērnos ābolus un ir baigi priecīgs... Maksims ir bailīgs... elektrība ir apakaļ, Malējs kaut ko akal pie kompja čakarējās ar Ilgoni Minetu... un atskatās... Blūdijs jau novēmies sēž kaktā...
0
kroplji, es tuuliit izlaidiishu garu. Juus ko gribat mani nobeigt?! Bluudijs seezh noveemies kaktaa, ak dievs...
0
bet Dankans Makleods jau arii patiesiibaa tochna bija nemirstiigs, bet kaa tad sanaak - izdziivoja tikai viens - un tas bija Dankans...
Bet kaa? Nu fak, kaa? Es veel atceros, ka bija viena Kalniesha seerija, kuraa Dankans teica, ka dziivei nav jeegas!!! Vinsh gribeeja mirt. Un nu vinsh ir nemirstiigs!!!!!!!!!!!!!!!... NU bet kaa, kaa vinsh var buut nemirstiigs, ja dziivei jeegu neatrada? Un kaa vinsh vareeja veidot miilestiibu ar mirstiigaas sugas paarstaavi? Un kaa vinsh 28. sērijā kopā ar Delionijumuhrumu Genādiju Volščiku (nemirstīgais) varēja viņam atņemt galvu, spēku un elektrību, ja pats neredzeeja jeegu? Vinsh tachu gribeeja doties prom!!! Vinsh gribeeja aiziet!!!!!! Vinsh nevareeja... nevareeja ljaut genaadijam dziivot!!! Bet tad jau sanaak!!!... NETAISIIBA, DZIIVE IR NETAISNIIBA, ES NEREDZU DZIIVEI JEEGU, AK NEEE, PALIIGAA, ES NEVIENAM LAIKAM VAIRAAK NEESMU VAJADZIIGS :'((((((((((((((((((((((((...

nu kaapeec taa?
P.S. veel pasakat, ka juus neskataaties Kalnieti (miljardgades labaakais seriaals)
0
Kas ar Bluudiju notika?
0
domaajos ka jeega uz principiem balstaas.gimene, patiesiiba, kreativitaate(radoshums) darbaa un saskanja ar sevi
0
pavasaris, zaaliite (ne taa ko piipee bet taa otra - pa ko staigaa), alinsh, miilestiiba, kreativitaate (ne tikai darbaa), patiesiiba ne tik daudz kaa uzticiiba (no kaada), muuzika, lidojuma sajuuta, naktis, riiti, uudens, aadas dreebees peldeeties (;)), koncerti,skaabenju zupa, staasti, rokas, asaras, baudas, saapes, gicha, saule, Peerkons, pagaanisms, Latvija, sevis piepildiijums, ieelpa, izelpa, ieelpa, izelpa, kapi, beernudaarzs, metaals, sarunass, mati, celjsh, ...
0
Kas ar Bluudiju notika?
0
to Etherial: aizmirsi veel gumijas lelli, skaarda budzinjas, putekljusuuceeju, erotku, pilnmeenesi, skumjas, maati, BMW markas automobiiljus, krasojamaas tapetes, autinjbikses, laipniibu, pelkes, lielus gotu degunus, empaatiskus cilveekus, draugiemlv, milaako cd disku, saulrietu vasaraa, ............................. :))
0
gumijas lelle skaarda bundzinjas puteklusuuceejs bmw taqpetes autinji draugiemlv ir dziives BEZJEEDZIIBA;)
jaa bet gotu deguni toc baigi labie:)
un, EDGAR, mans niks ir ethereal;PPP
0
Laikam, ja nebūtu šo ģeniālo teikumu izveidojis, radījis, nebūtu jēdzīgi novēmušajam Blūdijam vemt? Viņš vēl vemj? Kā viņš paspēj paēst?
0
man domaat vinju baro pa cauruliiti degunaa....
0
butiba cilveks i radiits lai vairotos un nospragtu
0
Kas ar Bluudiju notika?
0
Nu es pa šito tēmu biju gana smadzeni piepūlējis. Domāju ka īpasī jēgas nav to viedokli klāstīt, jo jums skatos ka vairāk par Blūdija vemšanas priekiem šī tēma neinteresē. Bet tā kā man tas kaut kādā sakarā bija pierākstīts (digitāli) tad es vienkārši iekopēšu tās savas domas par dzīves jēgu.

Pirmkārt, ja reiz katram notikumam ir savs iemesls, kas savukārt ir bezgalīga notikumu virkne, tad var pieņemt, ka jebkura mūsu darbība ir tikai posms šādā notikumu virknē, kura ved uz kādu nozīmīgu notikumu, kurš ietekmē globālas norises. Tātad var teikt, ka mēs katrs arī esam posms cilvēces attīstībā, jo ar katru darbību mēs ietekmējam citu notikumu attīstību. No tā izriet, ka dzīves jēga ir censties ar savām darbībām ietekmēt notikumu gaitu maksimāli pozitīvi.

Moš kādam tas arī aizies bet davai nerakstiet ka slinkums lasīt/iedziļienāties vai domāt grūti. Tad nelasiet.
0
so teorijo ko enemy teica kautkur biju dzirdeejis bet ja taa tieshi un atklaati tad man peedeejaa laikaa dziives jeega sanaak alus, laikam pavasaris vainiigs beidzot varu seedet savaa kalnainajaa parkaa un tempt kameer paliek tumshi un auksti. gan nervi nomierinaas un probleemas ar atrisinaas ir darbs peec kura kaa likums vismaz viens jaaizdzer un algas dienaas vismaz daudz jaaizdzer, viss notiek
0
"butiba cilveks i radiits lai vairotos un nospragtu"

ac/dc jau kaarteejo vakaru mani noliek gar zemi

nu shitais jau tieshaam kaadai graamatai uz vaaka i jaaliek
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas