HL2: Escape from City 17
+7
Bļa ku labs. Silda veca geimera sirdi. Sākuma skati ar priecē - sīkums, bet patīkami ;)

www.youtube.com/watch?v=q1UPMEmCqZo...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+3
Nu Rīgas aero-skats ļoti jauks. Silda gan.
bet vispār es esmu jūtīgais skatītājs :D
0
mhm, es sito noskatijos un fiksi nokopeju halflife2 un beidzot vinu ari izgaju pa vairakam dienam(un naktim :D), butu forsi ja bus kartiga filma pa so teemu.
0
labāk kārtīgu HL 3 :D
0
vairaakaam dienaam un naktiim? tak tur playtaims vien 15h
0
nez es hl 2 gaju dienas(nejau ta ka no rita lidz vakaram) un nakti veinu nospeleju, tad saku episode 1 to gan pa paris stundam izgaju.
otrtais vel kopejas, bet tas krievu mods offshore, tas gan pagruts un diezgan garlaicigs.
+1
Bet nu žetons čaļiem par ideju, Rīgas vīziju un entuziasmu šāda videomateriāla taisīšanai :)
0
A kur tas briesmīgais tornis sanāk? cik varēja saprast kaut kur tur, kur arēna tagad ir, ne?
+1
Mājās HD novilts, būs jāpapēta. Man gan likās ka MP vietā :D
+1
Paskatījos Google earth; sktpunkts diezgan viennozīmīgi ir Zinātņu akadēmija; tas tornis sanāk no turienes apmēram pa līniju caur Satiksmes ministrijas labo stūri, un tā līnija sanāk tipa virziens Dailes teātris - Sky&more/traumatoloģijas slimnīca - Mežaparks. Radio SWH arī apmēram uz tās līnijas sanāk. Attālumu pagrūti te noteikt, bet izskatās ne pārāk tālu, apmēram kaut kur tur, kur LU ķimijas faķis vai bišķi vairāk uz Skanstes ielas pusi.
0
Eu, paskat tik, iekš Google Earth ir parādījušies pirmie 3D buildingi Latvijā - Rīgas 49. vidusskola un Vanšu tilts :D Gan jau ka skolēni atzīmes pelnījuši :)
0
YouTube komentos viens bija ielicis linku uz tā video oriģinālu - vakar mēģināju atrast to komentāru, bet tie kautkā galīgi gļukaini šiem kārtojas.
0
www.pavardins.lv/skatu-laukums/rigas...

Ja saliek kopā bildes, man sanāk ka Tornis ir Meža kapos. To galu labi nezinu, tāpēc grūti pateikt, kas tur redzams, laikam var krematorija skursteni saskatīt, no tā pa labi arī ir tas monstrs.

Pofig vispār.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas