Funny Metal
+13
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
šalom - šagom za pivom :D
+1
Šitik labs vēl nav redzēts! :D
+5
AAA vot eto popka. :D:D:D
0
Pārsvarā garām, bet Burzum gan labi sanācis.
+5
kamōn, kas garām?
Atheist - čto, bļeģ? AĻKOGOĻ! :D
Atheist - čto, bļeģ? AĻKOGOĻ! :D
0
Garām tādā ziņā, ka ar neapbruņotu ausi pārsvarā var labi sadzirdēt, ka tiek pavisam kas cits bļauts un gārgts ...
+2
Ja koncentrējas uz krievu tekstu, nemaz garām neliekas, cits krieviski ar akcentu vēl vairāk garām pateiks :D Vienīgi "ogļaņis - vosemj rubļei!" gan nebija līdzīgs.
0
jā, daži tīri prikolīgi sakrīt :)
+3
Gobziņš ar savu benzīna sauju šitam visam ieliek. brīžiem viņa bezsakars dziesmās pilnīgi norauj jumtu >:)
+1
Gobziņam jau gan tur lielākoties bija stipri pamaz līdzības ar oriģinļo izrunu, kas tika kompensēts, viņa vokālu uzmiksējot skaļāk pa virsu īstajam :D Labākie gabali viņam tomēr bija tie, kur viņš ar šito nenodarbojās.
+1
par Gobziņu vispār nav ko spriest - vienkārši pats labumu labums :D
0
šķībčurains eļļas kolektors :DDD
Varbūt kāds zin, kas ir oriģinālā dziesma Gobziņa domu lidojumam "Krasta āzis"? Teksts ~ Krasta āzi, turi muti zils.... Klusumu pārtrauca čabošs nīlzirgs.... Man gludeklī zoss pļūtī...
Varbūt kāds zin, kas ir oriģinālā dziesma Gobziņa domu lidojumam "Krasta āzis"? Teksts ~ Krasta āzi, turi muti zils.... Klusumu pārtrauca čabošs nīlzirgs.... Man gludeklī zoss pļūtī...
+1
man jau liekas, ka stipri padaudz ir līdzība ar oriģinālo izrunu, tāpēc jau brīžiem ir tāds gards bezsakars.
+1
Man gan šķiet,ka ir tieši pretēji - viņš parasti centās, lai teksts nesanāktu pilnīgi bezsakarīgs, tādēļ arī nācās atkāpties no oriģinālās izrunas. Piemērs iz "Bīstams dzīvnieks":
So If you're feelin' lonely.. don't
You're the only one I'd ever want
I only wanna make it good
So if I love ya a little more than I should
=
Tu izjauc mīlu, ļaunais draugs
Ja jauni vārdi, par vēlu gvelzt
Ja guliet pāri, veikts ir gan
Savu īsto sauju, tik lielu modinās šeit
So If you're feelin' lonely.. don't
You're the only one I'd ever want
I only wanna make it good
So if I love ya a little more than I should
=
Tu izjauc mīlu, ļaunais draugs
Ja jauni vārdi, par vēlu gvelzt
Ja guliet pāri, veikts ir gan
Savu īsto sauju, tik lielu modinās šeit
0
Līdz asarām nosmējos. :D
+1
nu jā, ar abiem tekstiem rokā Gobziņa kasetei līdzi neesmu sēdējis. Pat nezinu, ko lai saka, paldies ?
+1
aaaaa! vot etoooo popkaaaaa!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!