mp3 pejeris
0
probleema tada ka nokaavaas mp3 pejeris .....
kadu plejeri varat ieteikt (logjiski virs 4gb vismaz) ? kaadus izmantojat ?
kadu plejeri varat ieteikt (logjiski virs 4gb vismaz) ? kaadus izmantojat ?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
virs 4gb - noteikti ipods. jaunais nano - 8/16 gb. skaņas kvalitāte ir izcila. ja nē, kaut ko no sony. skaņa nav tik laba, bet pietiekami izturīgi(tiesa, arī šajā ziņā ipodu nepārspēj, bet tomēr)... anyway, ja pietiek līdzekļu, noteikti iPod nano. jaunais.
0
ja gribi kvalitāti, ņem kādu sony ražotajiem, piemēram NWZ-S638F
0
nenem tik nash razojumus
0
^vai acme
0
oh yeah
0
Pirms pusotra gada paņēmu Creative ZEn 4GB. Galvenais ko skatījos - darbības laiks (16h). A to jēga no kautkāda 8GB, jurš knapi 8h novelk - labi ja 2GB pa to laiku spēj noklausīties. Pārējās fīčas jau daudzmaz vienādas visiem. Skaņa normāla - cik nu tādam sūdam var būt (galu galā, Creative savlaik bija vadošais audiokaršu ražotājs). Austiņas gan uzreiz normālas jāpiemauc (kā jau vairumam). Ir ekvalaizers, ērti pārskatāma kolekcija. Pret triecieniem diži izturīgs gan nav. Galvenais kas nepatīk, nevar pie kompja kā USB maukt, vajag kakaino WMP. Var izmantot arī oriģinālo softu, bet tas bez WMP nemaz neinstalējās, fak bič.
0
par acme gan neko sliktu neteiktu, draudzenei jau 2 gadus viens tads ir, loti erta konfiguracija un viss normali sance.
+1
Man Acme nu jau ir mīnus 6 pogas - katru mēnesi pa kādai izkrīt :D
0
haha. :D
0
Neiesaku *neko* no fukken creative.
A darbības laiks nav atkarīgs no bačām?
A darbības laiks nav atkarīgs no bačām?
0
beat me - sony bean - tur 50 h atskaņošanas. nekad neesmu viņu izlādējis līdz galam, lādējas pie pc, katru lādēšanas minūti, pa vienai darbības stundai uzlādējās.
0
tiesa gan, atmiņa fakin maza. bet pietiek.
0
Man atkal ir pirms vairāk kā gada pirkts Creative Zen ( tas kredītkartes izmēros) un esmu tīri apmierināts. Skaņa ir labāka kā Ipodam, komplektā austiņas ar bij labas. 2 mīnusi - bača darbojas vidēji ap 10 stundām un ik pa laikam jānospiež reset poga :)))
+1
bija Creative Micro Photo 8 GB, viss bija okej, tik liels diezgan. triecienizturīgs gan laikam nebija, šad tad sanāca nomest un tā.
tagad ir Sandisk Sansa Fuze 4 GB.
plusi: mazs (līdzīgs dizainā kā Ipod), ērta izvēlne, tīri sakarīgs ekvalaizeris, displejs arī šķiet ok, bet, tā kā neskatos ne bildes, ne video, tad tas tā. vislielākais pluss ir tas, ka akumulators ilgi velk, ap 20 stundām mierīgi. video, protams, krietni mazāk.
mīnusi: skaņa nedaudz sliktāka kā Creative, diezgan neērta ieslēgšanas poga, akumulators nav izņemams, t.i., kad tas sāks iet uz beigām, tad pleijeris metams (taču tā kā šaubos, vai viņš man ilgāk par 2 gadiem tāpat izvilks, tad tā nav liela problēma)
tagad ir Sandisk Sansa Fuze 4 GB.
plusi: mazs (līdzīgs dizainā kā Ipod), ērta izvēlne, tīri sakarīgs ekvalaizeris, displejs arī šķiet ok, bet, tā kā neskatos ne bildes, ne video, tad tas tā. vislielākais pluss ir tas, ka akumulators ilgi velk, ap 20 stundām mierīgi. video, protams, krietni mazāk.
mīnusi: skaņa nedaudz sliktāka kā Creative, diezgan neērta ieslēgšanas poga, akumulators nav izņemams, t.i., kad tas sāks iet uz beigām, tad pleijeris metams (taču tā kā šaubos, vai viņš man ilgāk par 2 gadiem tāpat izvilks, tad tā nav liela problēma)
0
Vispār tam ZEN ir 25h darbības laiks uz Mp3. Atkarīgs protams no aķa, bet tā kā to ārā nevar dabūt ... Reset ar reizēm jāizmanto, bet nav man jaunākais Firmware iebliezts. Forši ka ir standarta savienojuma kabelis, tāds pat kā manam fočikam un mobiļņikam.
Var šitādus video paskatīties:
www.youtube.com/watch?v=ElNnY-RMRO0...
Par citiem pleijeriem ar gan jau ir.
Par austiņu labumu var spriest kautvai no kāda aizņemoties normālas klātpirktās austiņas (~Ls15). Pēc tam oriģinālās negribēsies lietot.
Var šitādus video paskatīties:
www.youtube.com/watch?v=ElNnY-RMRO0...
Par citiem pleijeriem ar gan jau ir.
Par austiņu labumu var spriest kautvai no kāda aizņemoties normālas klātpirktās austiņas (~Ls15). Pēc tam oriģinālās negribēsies lietot.
0
Jau ~3 gadus iPod nano 8gb. Īsti nekādu sūdzību nav. Ar mazajām austiņām tur labi, bet ja normālus plāceņus uzliek, tad gan salīdzinoši ātri izlādējas.
Nesen gan parādījās joks, ka baterija nekorekti statusu rādā + kādreiz, liekas, ka play/pause ar pirmo nenospiežas. Un kā galvenais mīnuss ir tas, ka uzlādējas tas tikai caur USB tākā vēlams turēt tuvumā vadu + atrasties ne pārāk tālu no datora :D Bet pret šito ir visādi gadžeti iPod'am.
Tas tā īsumā.
Nesen gan parādījās joks, ka baterija nekorekti statusu rādā + kādreiz, liekas, ka play/pause ar pirmo nenospiežas. Un kā galvenais mīnuss ir tas, ka uzlādējas tas tikai caur USB tākā vēlams turēt tuvumā vadu + atrasties ne pārāk tālu no datora :D Bet pret šito ir visādi gadžeti iPod'am.
Tas tā īsumā.
+3
es ieteiktu iegādāties tādu mp3 pleijeri, kādu vari atļauties.
0
Creative Zen Micro 8gb jau tur gadu. Baterija 16 stundas tur, nekādu gļuku vai citu problēmu pagaidām, skārienjūtīgās pogas (nav kam izkrist) un skaņa labāka kā iPodam, bet galvenais, ka maksāja tikai 40Ls (pa Ebay pirku, tagad jābūt vēl lētākam).
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!