dredi
0
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
neegjeru frizuuras suukaa di...
0
Kas tev Bekon nevari likties mieraa? Vai tev skauz ka pasam nav tik daudz mati lai dredu ieliktu :)
0
iedomaajieties kaa var sheikot dredus koncii mmmmmmmmmmmm dreds.
0
pe.. tadus jagriezh nost
0
jaa jaagriezj no un jaasabaazj galvaa, lai tur nebuutu tukshums, jo gudri cilveki netaisa dredus, bet iebaazjot tos galvaa ir ceriiba, ka kljuus gudraaki. A varbuut arii nekljuus.
0
man viena alga ko citi doma pa drediem bet man vini patik, kaut ari tas vairs nav tik fascinejosi ka tas bija aptuveni pirms 7 gadiem...
0
man jautaajums kaads nezin kur pa leeto taisa dredus?
0
es zinu! es varu! es nemaaku bet principaa es varetu :)
0
Shitaa teeme jau vienreiz bija...
0
man paslaik top dredi...:]]]]]]]]]
0
kaut tev vinji izkristu
0
kaa taadus suudus matos var likt!!!
0
ekh ir gan tautieshi piekasiigi...
0
dredi man arii gadaas, ja paaris dienas neizkjemeeju matus :P
0
peedeejo reizi kjemmeeju matus 3. klasee, mazgaaju peedeejo reizi 5. ...
0
R.R.: tad jau tev uber stiliigie dredi :DD
0
dunkelheit cik rupji:(((((((((
0
aaa <:)
0
dredi rullllee ;)
0
Ko piekasieties, tas jau saak palikt kaitinoshi. Lai tachu cilveeki ar saviem matiem dara, ko paši veelas. Man daudz vairaak nepatiik gari, nekopti mati, kas shampuunu un skaidro uudentinu nav redzeejushi meeneshiem. Esiet tachu nedaudz elastiigaaki un tolerantaaki pret cilveekiem, kuriem ir atshkiriiga gaume. Nav tachu visiem jaastaigaa melniem, kraasotiem matiem, tankiem ziemaa un vasaraaa uttt. (nedaudz ironizeeju, tas nav domaats kaa zveeriigs apvainojums, bet gan tikai kaa saliidzinaajums, lai labaak izprastu manu nezeeliigo domu:))P.S. Ja kaads tagad izstuko, ka man droshi vien ir dredi, ja jau shamos aizstaavu, tad ziniet, ka nav. Kaa jau teicu, saak apnikt shii muuziigaa niecietiiba. Pashi ik pa laikam saakat spregaat un briiniities, diez sazin, kaadeel paareejai sabiebriibai par matainajiem ir stereotipisks viedoklis. Jums tachu pashiem shaads absoluuti nedemokraatisks viedoklis ir par daudzaam sabiedriibas grupaam, ko tad gaidaat no paareejiem, arii tie ir tikai cilveeki...Negribeeju aizvainot nevienu, tas bija teemeets uz paaris lauziem, bet arii ne taadeel lai aizvainotu, bet gan tikai lai vini nedaudz aizdomaatos.:)
0
Piekasīšanās šeit ir kļuvusi par tādu kā modes lietu, kā galveno saunu tematu. Nezinu kur ir palicis vecais labais: "es tevi lieku mierā kamēr tu man netraucē." tāds vienkāršs vārds kā tolerance ir aizmirsies. Mēs piekasamies gotiem, skiniem (kasvarbūt to arī ir pelnījuši), pokemoniem (kas varbūt kāderiz paaugsies un kļūs prātīgāki). Nezinu varbūt veca palieku....
0
biezi vien sarunas ar draugiem nonakam pie temas, ka bija agrak. agrak tur neviens nevienu neaiztika, visi laimigi dzera kopa, skini netrauceja(..) bet nu ok var daudz un dikti spredelet. bet varbut mes pasi visu bojajam neapzinoties..?
0
bekoon nu jaa dredi varbut arii peec tafaam domaa suk bet vienmeer pieglauzta grebene ar zheleju paarpludinaata galva arri ir kaukaa taakaa stulbi
0
:D
benons dredi valda paar pasauli kas vainas neegeru frizuuraam ?
neegeri valda jo lielaaks neegeris jo vairaaak valda.mueh:D
0
Labi ka skini nevalda :0
0
oi-polloi. Tu ko sevi arri peertikjiem pieskaiti. Blje da meesli vinji ir. A tev varbuut ir taa, ka tu paskaties kaadam neegjerim seejaa un padomaa, oi kaadi smukulji. Nedomaaju viss, jo tev nepatiik vispaar neviens. tu esi stulbs sociopaats, bet veel iestaajies par "tipa cilveekiem"
0
ko juus te nigerus jauciet iexaa? arii no nu-metal faniem ir pat man zinaami paaris praatiigi ljaudis un katram ir savs stils ja nepatiik neluuri nevis vot shitam kerzakam kraasa nesmuka - jaasit vai arii vo tev mati bikinj pa rizzu - jaasit nu kjiiselis ta ir konkreets.
a bet starp citu dredi pashi no sevis izveidojas ja kaadu nedeelju kozz un nekjemmee matus peec pieredzes saku
0
Dredus nēsā vienīgi sūdādaini pērtiķvīri no Āfrikas un viņu baltie līdzskrējēji, nevis normāli cilvēki. Un kautko līdzīgu var teikt arī par grebenēm, kautkā deģeneratīvi izskatās.
0
14/88. Grebenes neaiztiec. Nepato ir shii teema.
0
paraustīja Bekonu aiz nerva? he he he taa tev vajag :)
0
aiz grebenes papluukaaja ;)
0
bet tieshaam zemei ir taisniiba!
0
:P
0
14/88, šodien, plkst. 16:02
Dredus nēsā vienīgi sūdādaini pērtiķvīri no Āfrikas un viņu baltie līdzskrējēji, nevis normāli cilvēki. Un kautko līdzīgu var teikt arī par grebenēm, kautkā deģeneratīvi izskatās.

man liekas ka tu esi vis tuvaakais radiijums peertikjim shajaa forumaa! HEhekaada sakars drediem ar neegeriem tas tachu ir absurds baltaa rase suukaa taapat kaa paareejaas vieniigi varbuut japaanji valda kaukur savaa kaktaa
0
vispaar forsh niks man patiik Hapy Hipie
0
bekon tu arii esi tik ierobezhots un apdaliits kaa nacisti?
0
ALL HAIL HIPPIE!!! dredi ierullee, man arii ir jau 4 gadus ;P un man po ka kaads var mani saliidzinaat ar neegjeri - vieniigaa atshkjiriiba starp neegjeri un taadu loxu kaa 14/88 ir taa ka neegjerim ir labi a tam otram ne - saku skalji -14/88 EJ NODROCHIII!!!
0
:)
0
Pēdējie divi komentāru autori ir pidari, homoseksuāli izdzimteņi, taisnās zarnas operatori, viņu izlēcieni par to nemaldīgi liecina
0
kursh tad te izlec taakaa ar gangreenu slima nedabuujusi tirgustante chigaaniete :)
0
nav gadiijies dzirdeet nevienu argumentu no tavas puses
0
njaa primaat tu jau maki tik daudz sarezhgjiitu vaardu tev vareetu jau buut ka aste saak nokrist tef taada slimiiga geju fobija (peec tava teiktaa spriezhot)laikam tevi kaac buus ilgi un dikti izmantojis un visaadi citaadi aizskaaris ,varbuut pat no saakuma pac gribeeji buut par pedinju.zheel bet es neesu taac !pameegini kaadu citu puisi nocopeet
0
14/87 hail gay
0
nujaaa visi paranojiskie geju niideeji = homofobi = sleeptie geji - idiot 14/88 - esi dzirdeejis taadu lietu kaa psihoanaliize - nu voo - ir taada teorija ka cilveeks nevar izjust nekaadas emocijas pret kauko kas nav vinjaa pashaa - respektiivi jo stipraakas emocijas jo vairaak tajaa cilveekaa ir doto emociju objekts - respektiivi - tu niisti gejus ljoooooti ljooooti taatad pats esi pilniigs pidars :)
0
muahhahahahahahahahahahahh...
0
Ko tu tā nervozē, saldumiņ:)))? Centies paskaidrot? Laikam jau būšu uztrāpījis uz tavu jūtīgo vietu, gejupuika.
0
ai tu meegini iziet no situaacijas kas tevi atmaskoja (es nenervozeeju bet tev gan buutu laiks to dariit jo visi atklaas kas tu esi)
0
ai murgs !
nelogika,/
bezteema
meeslu kaudze !
labaak buutu striideejushies kuram smadzenes vairaak,
skudrai vai zilonim
0
nuja argumenteet nevari tad jaamuuk atkaujoties ar kaukaadiem apvainojumiem :) taadi ir tie uubercilveeki - samaaciijushies no citiem debiilikjiem kas ir labs kas slikts un skataas no savas 2pirkstu pieriites apakshas kaa pasaules valdieki - nee es neesmu gejs :)
0
palasi augshaa
0
njaa cik cilveku tik viedoklu..tikai zel ka citi negrib respekteet ari citu viedoklus...
0
oi-polloi apmierina sevi (ar krustu)
0
bekon nestaasti ka sevi apmierini ar burkaanu jo to es zinu ka tu sevi apmierini ar bieti
0
Kas naidu seej, tas naidu pljauj.
0
Shampuuns un "uudentinsh"... =0

Es takš negribu lai man mati izkristu!
0
shitaa teema = lasi un reec
0
tieshi taa :DDDDDDDDD
0
no pasha saakuma tak skini klausiijaas neegjeru muuziku. Vai tik taa nebija?
0
bija nu kaads vispaar sakars ar muuziku kaadreiz bija skini tagat bone headi
0
nu tagadeja skinu muzika ir attistijusies no regeja.. tad jau ari vel nebija nazi skini..bla bla bla
0
tagadeja skinu muzika ir attistijusies no regeja <---- :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
0
plaani shauri punktveida apzinja kontroleeta neapzinoties par to
dazhiem sheit taada piemiit
0
nu jaaa.......... taa paveerojot no malas
0
jo
0
loshi visi gan dredi gan grebenes ir super..taaka labaak nestresojiet un dziivojiet kaa ir..tikuntaa neko nemainiisiet buus gan grebenes gan dredi nu luuk:):):)
0
njaa to jau es arii meeginaaju pateikt bet kaada jeega teikt ....
man nau ne grebene ne dredi ne skuuta galva nu un man pie dirzhas kas citam uz galvas vieniigi reeciigi skatiities kaa citi aizstaav savu ideju par vai pret.
0
nekaadi nevaru saskatiit kasiishanaas iemeslu. un vispaar kas taa pa teemu ''dredi'? ljaujiet citiem buut vinjiem pashiem. liidz shim man likaas ka taa ir viena no alternatiivi (domaats arii pozitiivi) domaajosha cilveeka labajaam iipashiibaam..
0
Vispaar taa jau ir gaumes lieta,ja redzu,ka piestaav tad neko,vienalga dredi vai grebenes,man patiik izvirtiibas un orginalitaates,ko lai dara taada nu es esmu!:)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas