Zvērā - mašīna
0
ja kādam ir divas brīvas vietas mašīnā, ļoti priecātos. 29588055. :)
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+9
Thread hijack!
Zvērā mašīna:
"The most spectacular rally car of all time has got to be the Sport Quattro E2, the fire breathing Monster looked and sounded like a rokcet ship. Sit back and turn up your speakers"
www.youtube.com/watch?v=hEK7POxpVeE...
Zvērā mašīna:
"The most spectacular rally car of all time has got to be the Sport Quattro E2, the fire breathing Monster looked and sounded like a rokcet ship. Sit back and turn up your speakers"
www.youtube.com/watch?v=hEK7POxpVeE...
0
LOL :D
+12
Intars ir tīri tā neko forumu trollis :D
+3
=D
+2
Intaram žetons - es tieši cerēju šeit kārtējo killerbuldozeru ieraudzīt, bet huitev - kāds grib braukt pogu lēkāt ...
+5
Another OT: piedzeršanās ceturdienās FTW. Man pašam sevišķi patīk tas brīdis, kad pamošanās galvassāpes beidzas un sākas jautrais pohinieks. Vivat, crescat, floreat!
+4
Hmm. Atgādinājums sev: Nākošreiz, kad trūmetālā paudīšu savu dižviedokli, izmantojot Juodiņa datoru, promejot tīsreiz pārliecināšos vai esmu izžurnalējies.
+3
Mmmmmmmhm. Divi iepriekšējie posti, iespējams, ir labākie interneta vēsturē!!!! Šampanieti, kungi. Šampanieti ar ledu un šnabi!!!
+1
bļā - tas Audi Sport Quattro ir reāla klasika, TRVE! Šamam monstram knekas nestāvēja pat tuvu 80-tajos...
0
Vivat, crescat, floreat delirium in aternum! :D
0
was-was?
0
Lai delīrijs dzīvo, zeļ un zied mūžīgi!
Un jā, sorū - drukas kļūda - jābūt "aeternum"
0
Lai delīrijs dzīvo, zeļ un zied mūžīgi!