dzeeraajiem XD
+3
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Bļe... 26 viskija šotiņi mani nosistu.. 1.3l Tuvu patiesībai.
+5
Herņa - man vajag 27...
Mans personīgais rekords ir sutkas laikā izdzertas 20 šņabja pudeles uz 3 personām. Pie tam, tās pudeles bija gan 0.5 gan 0.7 - nu vidēji iznāk 12 litri - tātad, katram 4 litri...
Lai dievs svētī nīkuļus!
Mans personīgais rekords ir sutkas laikā izdzertas 20 šņabja pudeles uz 3 personām. Pie tam, tās pudeles bija gan 0.5 gan 0.7 - nu vidēji iznāk 12 litri - tātad, katram 4 litri...
Lai dievs svētī nīkuļus!
0
Kaste alus, yeah right...
0
Pamēģini izdzert 25 aliņus 3 stundās ...
0
Tur jau laiks nav teikts un tādu daudzumu trijās stundās fiziski nav iespējams.
0
8 šoti ar absintu
+1
8 absinta šoti nogalina? Jūs smejaties?
+2
Šeit reālistiskāks alkohola tests, kurš paredz arī dažādu dzērienu jaukšanu pasākuma gaitā, kā arī ņem vērā laiku, kas pagājis pēc uzpildīšanās:
www.iauto.lv/alkohola-tests.php...
www.iauto.lv/alkohola-tests.php...
0
Interesanti būtu zināt, cik laika Saulescilvēkam bija nepieciešams līdz skaidrai galvai pēc tiem ~ 4 litriem vodkas pa sutku.
0
ja godīgi nākošajā dienā jutos tīri oki... pie tam tas nebija nemaz tik sen, pagājušajā vasarā.
vinīgais - filma man gan trūka vairākas reizes, to salīmēt kopā bija ļoti grūti...
vinīgais - filma man gan trūka vairākas reizes, to salīmēt kopā bija ļoti grūti...
0
''chrislMl, vakar, plkst. 20:28
Tur jau laiks nav teikts un tādu daudzumu trijās stundās fiziski nav iespējams.''
Paskaties uzmanīgāk - zem tām stundām ir minēts, ka tas viss jāizmauc 3h
A viens šots ir 20-50ml - štatos ~44ml
Tur jau laiks nav teikts un tādu daudzumu trijās stundās fiziski nav iespējams.''
Paskaties uzmanīgāk - zem tām stundām ir minēts, ka tas viss jāizmauc 3h
A viens šots ir 20-50ml - štatos ~44ml
+1
Nu nafig, ble - es pēc JOA vēl nespēju par dzeršanu domāt. :D
+2
A man jau atkal gribās ... :D
+1
A mani vēl šodien mazliet purina. :D
0
Pirmdien pirmajā dienas pusē bij tā nedaudz jocīgi, bet tad viss iegūlās savās sliedēs ;)
0
šodien beidzu svinēt Fontaine festival, nekas īpašs, bet ja parēķina vakardienas promiles tad zosāda uzmetas...
0
oh, toč, kautkā vairāk koncentrējos uz rezultātu png bildē un zem tās ^^
+2
btw rekords
Since the Guinness Book of World Records no longer tracks drinking records, we're not positive this is the record. But Andre the Giant drank 119 beers (standard 12-ounce) in a 6 hour stretch. For those keeping track, that's one every 3 minutes. Afterwards he passed out in a hotel hallway and for some reason no one could move the big man.
Since the Guinness Book of World Records no longer tracks drinking records, we're not positive this is the record. But Andre the Giant drank 119 beers (standard 12-ounce) in a 6 hour stretch. For those keeping track, that's one every 3 minutes. Afterwards he passed out in a hotel hallway and for some reason no one could move the big man.
0
Lai gan 12 unces ir 0.35 litri, tāpat iespaidīgi saliet sevī ~40l pa 6h ... Lielas jēgas gan tur neredzu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!