Kautkas pozitīvāks - grādīgie dzērieni!
+1
Varbūt jau ne pārāk oriģināla tēma,bet tomēr.Ideja - kas kuram garšo? Man personīgi,vasarā alus,ziemā viskijs tīrā veidā,pašlaik arī loku.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+2
No stiprajiem vislabprātāk dzeru šņabi un viskiju.
+1
Es jau kādu laiku tikai viskiju,snabis asociējas ar tīņu gadiem,kad tika lietots uz nebēdu,ibio :D
+1
Alus, alus, alus ... Ja nav alus, tad Īru visītis, ja nav tā, tad konītis VSOP vai XO. Ja iepriekšminētie ir citādu šķirņu vai ne tik kruti, tad labāk šņabi. Balzams ar OK.

Dzērieni jālieto tīrā veidā.
+1
nopirku nupat kaut kādu Rimi Beloff, ui kā iet iekšā
+1
Nu tad-priekā! Visiem kas šobrid lieto! :)
+1
tak tāda tēma jau nesen bija...
+2
Ja nesen dzerts,tad šodien vairs nevajag? Vienmēr var pa jaunu pacelt aktuālas tēamas,bez aizvainojumiem.
+1
alus protams jegerits un asinjainaa meerija ja uztaisa kaa naakas
+1
Labs alus garšo.
No stiprajiem alkoholiem garšo Rīgas Melnais balazams.
+2
man tie kokčiki garšo, kā piem. šņalus... (sastāvdaļas neprasiet)
+1
Vislabāk alus, reizēm var kādu kausu sidra. stipros lietoju reti, ja lietot, tad Finlandia vai Kaznacheiskaya.
+2
jebāl! šitajā diskusījā visiem pa plusam iemetu, laikam jau tāpēc ka pac baudu brandavu! :)
+2
Visīts, dzidrais, alus, vasarā var arī tosolveidīgos logutīrāmos iedzert (cēsu džonus u.c. toksiskā izkata long drinkus).
+3
^ domāju, ka tiem ne tikai izskats, bet arī saturs toksisks. :)
+2
jā, veselīguma ziņā mēsli nu viņi tiešām ir visīstākie, toties garšo kā limonāde, daudz var dzert un darīt to krietni ilgi :)
-1
No Cēsu ne-iesaku Pinte!!! Ja loģiski padoma,vairak lētāk? Tas nav tas pats alus.Pēdējoreiz ,kad iedzēru,kuņģis otrādi apmetās! Uzmetiens!
+2
Cēsu alu defaultā jau gadus 4 nedrīkst dzert. Pirms 4 gadiem bija viduvējs, tad sabojāja arī to viduvējību. Mēsls pēdējais.
+3
Ai, viss tik garšīgs, viss tik garšīgs... Reāli laikam sanāk no stiprajiem melno balzāmu, šnabi un viskiju patērēt, bet nesmādēju arī visādus citādus.
+2
Kamēr pie pilna prāta - Piebalgas alus un tikai. Pēc pāris kausiem Piebalgas alus - dajebkas, kas "dod galvā".
+1
pēc pāris piebaldzēniem vēl tā, bet pēc diviem pāriem Brenguļu... lej tik iekšā!

reāli iz dzīves, kad pa ceļam domāju 1 aliņu Gaujā iemalkot, bļ* iegaršojās...
0
šnabis kokčiku veidolā
un jā,arī jegermaisters
+1
visadi drankji garso, tikai ne viiins un loti lets snabis,
+1
Šobrīd vienatnē dzeru moku un iztēlojos, ka Vana Tallinn. Nedarbojas.
+3
Kamdēļ tad tā jāiztēlojas? Vana Tallin tak ar bija briesmīgi salds, ne? Atceros, kad pēdējoreiz moku dzēru, nācās nopirkt arī alu, ko uzdzert, citādi bij pamats bailēm no aizlipšanas.
+2
lol, Vana Tallin uzreiz asociējas ar riebīgām paģirām un kakām, kas ir cieši lipīgas (gan pie dibena, gan poda) un visādām citām nepatīkamām izjūtām :D

Pats labprātāk dzeru alu - Piebalgas. Ja nav Piebalgas, tad ir vienalga ko. Šņabis un citi brīnumi man netīk - gāž no kātiem ātrāk kā gribētos.
+2
lol, tikai tagad pamanīju, ka jau rakstīju par to, kas un kā - tā notiek, ka tikko pamostas ar sarkanām acīm un paģiru garšu mutē :)
+1
nekad dzīvē nav bijušas lielākas paģiras kā toreiz, kad sanāca 'perebors' ar Vana Tallinn.

Nekad vairs!

Paši igauņi man smējās, ka šie paši nedzerot to saldo draņķi, tas ir domāts tikai tūristiem. Un brīnījās, kad es teicu, ka mūsu nacionālais drinks balzams gan tiek lietots visumā.

Es dzeru vai nu Jack Daniel un Tullamore (tīru), vai 3draugu degvīnu. Alu - tikai karstā vasarā, un tad parasti užavnieku.
+1
Nu par jack piekriitu ,bet kaa tu speej dabuut to 3 gr. tas tak ir fucking suudiigaaks par ļergu!!!! vecie žuupas šameejo jauc ar bocmani/alus 7 vol/ mans tiešaam streso to redzot,kautgan....
-1
Alus, alus... + vīns + Rīgas Melnais balzams - "Izlejamais". Un lakricas liķieris, kad saņemos uztaisīt.
-1
Kas tas par mišungu???? mans laikam atstieptu pedaaļus no taada sam...
+3
drumer72 :D
3graudnieks ir tiem ne pārāk biežajiem vakariem, kad visu dienu norukāts, visa famīlija beidzot guļ, ir pamatīgs nogurums viscaur ... un gribas vienkārši apdullināties ... un tad saproti, ka liet sevī dārgu viskiju tādā brīdī ir kā kaisīt cūkai pērles...
Tad var piešļūkt un pagrābt apdullinātāju.
0
Bet ir tak arii maskavnieks-tas laikam neatpaliek!!! loģiski ka visiiti nelaksi pa 200 bez ledus!!! piedod ja ne taa ,taču mans to 3G VAIRS NESPEEJ SEGREMOT!!! taadeeļ taads teksts!! nu bet... kaa saciit jaasaka..labs ir katram savs vienam sieva -otram sievasmaate Ha!!!
+1
Ja jautā man, drumer72, tad tas ir šis: klab.lv/users/disfigurator/...
0
paga, sildot šņabi daļa spirta iet vējā! pavājš tas padzēriens iznāk, ne?
0
Brr ... Man ir lakricas stimarolleri, varu atdāvināt ;)

Vanna Tallin pudža bāriņā kādus 5-4 gadus putinās - 1/3 nostrebta (dažiem sanāk pa glāzītei iesmērēt :). Biju piemirsis, ka tam sīrupam ir 50% ...

Bet alu dzerot vienu šķirni lietoju tikai tad, ja nekā cita nav (krogos / končos). Parasti uz riņķi ņemu: vispirms vienu šķirni, tad otru, tad trešo un no sākuma. Piebalgas izlejamo gan vairāk pa 1-2 nedzeru, jo no tā pēdējos 2 gados galva sāp. Sievenē šoreiz bija samērā ūdeņains, bet tik 2 vien ielaku.
0
^^ spirta izgarošanas temperatūra ir 75 grādi
0
Pēdejā laikā visbiežāk tiek lakts Rīgas melnais balzams... bet nu viskijs un šņabis arī netiek smādēts! Alus arī ir riktīga tēma :))

Vienīgais ko nevaru sevī lapratīgi iemānīt tas ir jāgermeistars, fui kaka!
+2
A tu viņu nopērc Vācija - garšo apmēram kā mūsu Melnais Balzams ....
+1
Reti kaut kā pēdējā laikā nākas tos stipros baudīt, pārāk labi alus sagršojies, bet tā jau nu nekas labāks par šņabi vēl nav uzbrūvēts. Praktiski vis, it īpaši rums, džins un tekila, atskaitot kaut kādus saldenos. Kaut arī, kā reiz cienītā bij te uzgatavojusi kafijas liķieri(tā šķiet), ko ceļakājai uz darbu 2 malkus ieņēmu, tāds pasalds, bet baigi gards.
0
"hunter, šodien, plkst. 12:08
paga, sildot šņabi daļa spirta iet vējā! pavājš tas padzēriens iznāk, ne?"

Man domāt, ka nezūd nekas vai arī nenozīmīga daļa - cenšos nekarsēt vairāk par 60-80.
0
tā samaltā lakrica ķipa izkūst šņabī, ja?
0
Mhm, bet ir dabiskas nogulsnes.

"BladeOfDarkness, šodien, plkst. 12:21

Brr ... Man ir lakricas stimarolleri, varu atdāvināt ;)"
O, skan gardi!
+2
offtopic, bet pa tēmu
kas no šī mazā izaugs pat idomāties nevaru www.tvnet.lv/zinas/arzemes/artic...
+2
Būs kārtīga jaunā maiņa :D
+2
P.S. Eu, a kā ''offtopic'' var būt ''pa tēmu'' ???
0
Kad vajag vnk apdullināties,der jebkurš grādīgais par zemāko cenu.
0
offtopic- ne gluži par gradīgiem dzērienim un metālistiem, bet par alko tēmu :-)
0
tādos ziemīgos apstākļos groks ir kā reiz!
+3
Alus, snabis, letie vini, tie ir mani vitamini!
atceros ,ka tevs iemacija man so teicienu :D
+2
gādīgs paps tev :D
+1
Mans tops:
No dzidrajiem Koskenkorva Vodka, Finlandia, Nemiroff Berch
no viskijiem Bushmills, Jameson, Black & White
Bacardi, Captain Morgan rums
no liķierveidīgajiem Becherovka, Jagermeister un kopš pagaršoju arī Rīgas Melnais izlejamais.

Visiecienītakais sajaukums - Jager bomb zviedru variants U-boat - alus ar jēgeri. Ellīgi labs |m|
+4
Skatos, RMB konkrētos apjomos pa kreisi tiek laists - teju katram otrajam izlejamais ir pazīstams :D
+2
Kas attiecas uz šņabi, kā te iet strīdiņi 3draugu vs. kaut kas smalks a la somu pārslavētie brīnumi - visi šņabji garšo apmēram vienādi, ja pirms tam kādu diennakti notur saldētavā. Garšas īpašības parādās tikai nosacīti siltās temperatūrās (virs nulles). Atšķirības gan parādās pie palielāka patēriņa nākamā dienā - no kārtīgja šņabja nekam vairāk par kaltenbrunneru nevajadzētu būt.
+1
tiko ar flatmaitiem izravam dzack daniels, pec tam man nebija gana, nopriakm ar draudzeni letako visiti kioskaa, sanaca viens grants 0.5 so izsavam un vel kadu alinu, tagad gan esmu iereibis.

set anglija man labak patik tie saucamie ale, nevis alinji, tie diezgan garsigi un ar dazadiem gradiem, ir kompalaiskoties, kad ir nauda
0
Intars :)
šai sakarā es uzreiz atceros slaveno Dosjas reklāmu. Tāpat es arī saku šeit: ja kaut kas garšo tāpat kā dārga manta, tad kāpēc pārmaksāt? :D
0
nu jā, aukst schnaps prīmā, bet salīdzināsim sajūtas no rīta... pēc pusstopa Finlandijas/Absolūta jebšu 3graudnieka izlakšanas.
+2
Eili spārda ! Bezmaz gribas alkotūrismā uz Angliju aizlaist. Sidri ar tur labie (kaut vai tie paši, kurus angļu urlāti no PET strebj). Agrāt Stellā / Starā varēja Strongbow un vēl vienu sidru dabūt - baigi labie bija. Rīgā vēl normālu izlejamo sidru var nopirkt ?
0
Cubas alus- tas ir kaut kas unikāls. Un jā, vēl Jāgermeisters, šāds tāds viskijs un kaimiņonkuļa samogončiks simpatizē.
+4
nez, man tas Cuba alus nemaz tik unikāls nelikās - parasts sūdīgs alus :D
0
Man gan kaut kā nesimpatizē šāds tāds viskijs...
0
Pina Colada ir dikti garšīgs. Var uz brokastu pārslām liet :D
0
pagaišo vecgada vakaru čoms no pina colada pa ateju vien dzīvojās (sēdējās)
un līdz jaungada rītam...
+1
man tieši barčikā viena stāv. Bišku labāka par iebiezināto pienu ar spirtu :)(muterīte mēdza taisīt).
0
uhh, anal punishment. :D
+4
Vārgi kuņģīši tai mūsdienu jaunatnei ... nav kārtīgu kefīru no piramīdas dzēruši ...
+1
tas gun. un man vēl nav tas vārgākais kuņģis!
citi vienaudži pat netur festa tušonkas pārbaudījumu.
+1
Pārgājienos nav gājuši ? Tušonka ar sūda rīsiem, makaroniem vai, slavēts Žāklītis, griķiem tak ikdiena ...

Pašam nesagādā problēmas pie aliņa ieņammāt jogurtu, kādu banānu un uzkost ar šoceni.
+2
Man nesagādā problēmas sadzīvot ar pļutku, kas vieglākās vai stiprākās izpausmēs ir apmēram pusi no visa laika. :D
+3
A moš tas tapē, ka kefīrs dikti garšo? Kā litrapaku attaisu, tā uzreiz visa jāizdzer...
0
anglija sidri ir labi, sodien nomeginaju sidru "K" 8.4%, bet var dzert mierigi, nav spirta piegarsas, laikam jau kartigi raudzets.
Te ir visadi sidri, majas tikai sad tad lucky dog dzeru, kuru diez vai var uzskatit par labu sidru.

kautgan angliem alini ir ari labi, neskaitot kas ir skardenes, bet tos kuri ir pudeles, diezgan labi un dod galva ari. mmm
bus jasak nomeginat visiishi ari, a ja ne tikai absaluts ir meginats, kurs laikam nemaz nav anglu.

+4
Tie mūsu sidri jau tādi cukurūdeņi. Tas pats kas ar vairumu kvasum - E240 ar krāsvielu un aromatizētāju pēc senču receptes. Tpfu.
0
^Tam jābūt kaut kam sevišķi sūram - tāds E240 evielas.lv sarakstos nemaz neparādās, laikam kaut kas slepens :)
+4
Nu jā, tā ir Mercedes marka. Pofig :)
0
Cubas alus tāpēc, ka maksā 27 santīmus un pie viņa ātri pierod. Šāds tāds viskijs - amerikāņu burbons, kā piemēram Jim Beam vai Kentucky Jack.
0
BoD - kur izmanto izmanto iebiezinato pienu ar spirtu? Tachu ne jau dzer...? :D
+1
agrāk pabā arī labs izlejamais sidrs bija, šitie ko tagad pārdod nav sidri, bet lipmenes ar spirtu:)
+2
^^ protams ka dzer. Huļi tad spirtu maukt klāt ? Ne jau lai cepumus ceptu. Normāls liķieris sanāk. Dabīgs produkts, tā teikt.
+2
a, ko- rumu var kūkās taisīt, spirtu cepumos ne?
+3
Var jau, bet apgrēcība. Spirts ir paredzēts dezinfekcijai - ārīgai un iekšķīgai, nu vēl par degvielu ar var izmantot. Bet cepumos? Zaimošana.

Mjā, vispār sen nav ēstas spirtā ceptas desas - vispār jau feina padarīšana, vienīgi žēl skatīties, kā ņem un šitā izkurina spirtu, kuru tak varēja izdzert :D
+3
Diemžēl kūkām parasti ruma esenci piepirž. Man ir alus grāmata ar alus ēdiena receptēm, bet roka neceļas cēlo šķidrumu izniekot.Vienīgi moš kāda alus aukstā zupīte ir ...
+1
Atceros, mani sencīši padsavienības laikos arī šitās dziras taisīja - spirts ar iebizināto pienu, spirta uzlējums uz citrona miziņām utt.
0
+1
ak, ja tie stiprie dzērieni nebūtu tik garšīgi... >:)
+2
Vot varētu pamēģināt auksto zupu uz šņabja bāzes uztaisīt. :D
+2
Narkologa ieteiktais kefīriņš, skābs gurķis, skābi kāposti, citrons un šņabis. iekšā peld rupjmaizes ķiplokgrauzdiņi un no pelmeņiem izlobītie sojas izstrādājumi
+1
^\m/ :D
+1
Un tevis ieteiktajā receptēm tik Auksto zupu (okrošku) var pamēģināt. Jāņu zupa kautkāds izsmiekls - 12 personām, bet vajag 0.5l alus ... A pārējām var mierīgi Iļģuciema kvasu bliezt, ja grib saldās zupītes - alkohols tāpat izvārīsies un salds alus izstrādājums nav trū ...
+2
Man kareiz tāda doma radās - kad pienāks sezona būs jāpamēģina. A par to zupu 12 personām Tev taisnība, bet var jau recepti uzlabot - vienas 0.5l pūdžiņas vietā paņemt divus 5l brāļus. :)
-3
Es nelietoju alkoholu.
+2
A man sagribējās šņabi iedzert. Tīru un aukstu. Un uzkost ar kautko asu.
+3
^ piemēram, ar žiletēm?
+1
Jāņu rīta zupa izklausās diezgan labi, protams, ka personu tur par daudz un alus par maz, bet tā jau tīri apetītlīgi liekas. Vienīgi ar tām sūkalām nez kā, tad speciāli jāiemācās sieru siet...
+2
Btw,mans iepriekšējais komentārs neskaitās,biju iedzēris.
0
Nē, ar žiletēm nē, Intar, bet kāds marinēts pipars būtu pašā laikā.
0
Vai kaltēts ķīsis ...
+1
Es esmu ēdis kazragus (stagarus). garšo kā jau saldūdens zivs, tik krāms liels. Apmēram tā kā riekstus vai ko tamlīdzīgu ņaturālā veidā ēst - čikāšanās, lai tiktu pie ēdamās daļas neatsver procesu. Nu ok, rieksti nebija labākais piemērs, tur jau atsver gan. kaut gan cik pēdējā laikā vispār sanācis kaut kad saraut kādus riekstus no lazdām, baigi liels procents tukšo ir >:(
+2
Ķip granātābols ?

Ķīši un kazragi jau tās tīrīšanas dēl nav ēdami - paši sīki, bet asakas garas, čakars lielāks par jēgu.
+1
Un ne tikai,kautvai to pašu breksi Daugava noker,sacep un iegūsti sev nodarbi-čakarēties ar asakām. Loģiskāk šķiet viņus visus bļe zupā savārit :)
+1
zacene zog grādus:)
0
Arī tiesa, bet tāds tradicionāls šņabja dzeršanas rituāls ir kaifs. \m/
+2
varēs jau jaunajā gadā gan saēsties, gan sadzerties.
0
Tu Briežu rezidencē cerams ieradīsies?
+3
Vairums plēsīgo zivju ir asakainas. Turklāt tās asakainākās parasti ir garšīgākās. Daļēji gan jau nostrādā paša piedalīšanās rituāls - 5min lobīji - uzreiz cita garša nekā filejai (vispār jai ir ar).

Par to grādu zagšanu - galu galā, vai ta grādi ir svarīgi ? Svarīga ir garša, process, kompānija, bazars utt. jo ilgāk to procesu var izvilkt - jo labāk. Grādiem var tukšā dūšā spirta graņonku izraut un rāpot gulēt ...
0
protams, mēs ar meitenēm jau kaļam plānus kādu cienastu likt galdā;)
+3
^^^ es tavā vietā neriskētu - izģērbs un safočēs. Bildes pat ne draugos, bet trakāk - Trūmetālā iepostēs ...
+1
dainīt, tā jau tāda mutvārdu folklora:) man visjaukākās atmiņas par zivīm ir ar usmas ezeru, talsinieku liktiem naktsāķiem, un no rīta svaigi kūpinātiem zušiem un breksīšiem, tie gan arī ir asakani, bet tā garša.. mmmm /riju siekalas/
+1
Upes zivis vispār ir ekselentas. Pakrāmēties ar asaciņām, līnītim gardo ādu notiesāt, alu uzdzert... \m/
0
eu, ninja, atcerējos to gardo šņabīti, ko dzērām pirms dadiem zaļumballē. Ķirbju ? Arbūzu ? Kaut kāds dīvainais, bet drausmīgi gards, vēl var vispār dabūt, liekās, ka nav redzēts veikalos ?
+2
Pumkinjuice ???
+1
ziemā uz ielas jādzer auksts alus
+3
tādā ziemā kā pirms pāris dienām ārā alu var sākt mierīgi grauzt vai sūkāt! :D
0
Ņihuja - tikko 3 mežā izdzēru, bija baisi forši. :))
0
kam gribas, lai sūkā vesels
0
vismaz kāda alternatīva sūkāt gribētājiem
0
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
atmoda
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas