Kārtīgs bairītis :))
+1
Skotijā izgatavots pasaulē stiprākais alus:
www.kasjauns.lv/lv/news/?news_id=16...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
šitais avots man labāk patīk
dzerualu.wordpress.com/2010/02/17/cina-par...
+1
Nu nez nez,vai to vairs par alu var saukt.Shitaa sacentiisies kameer visgraadiigaako spirtu paarsitiis :)
+2
Alus jau ir dzēriens, kuru pagatavo no konkrētām izejvielām un tehnoloģijas, ja pamatprincipus ievēro, tad jau laikam ir alus, Tas ka entās reizes destilē un mēnešiem gatavina jau tehnikas jautājums.
0
Mjāā, skatos jamie brūvē ne pa jokam :D
+1
Kausiņu izloc pa fikso un - gatavs. :) Vienīgi, ja kausiņu ar 41° dziru vari pāris stiepienos iekšā dabūt. :)
0
Ja destilē, tad jau laikam vairs nav alus. Cik zinu, šitik stiprus iegūst ar saldēšanu.
+3
...vislabāk ir atdzesēts šņabis, ar mazsālītu gurķīti. ņam, ņam.
+10
Šajā gadījumā variants "uzdzert šņabim alu" iegūst biedējošu nokrāsu...
+2
Jap, "joršs" te nesūdīgs sanāktu :D
0
Intar, ar saldēšanu? Kas tā ir par tehnoloģiju? Neesmu dzirdējis.
0
Ice Beer neesi redzējis ?
+2
"...izgatavo līdzīgi kā citus stipros alus, jo kā zināms, pie padsmit grādiem raugs aiziet bojā. Ūdens aukstumā sasalst, alkohols nē. Alkoholu nolej un lieta darīta...."
+3
Vienkārši sakot - saldē, un aizvāc ledu, ņemot vērā, ka ūdens sasalst ātrāk. Nu tāpat kā parastajā destilācijā knifs ir dažādu vielu atšķirīgas viršanas temperatūras, tad te tiek izmantota kušanas temperatūru atšķirība. en.wikipedia.org/wiki/Freeze_distill...
+1
Ais Bīr ir tāds pohu urīns, kuru nez kāpēc pilda pudelēs un pārdod veikalos. Es gribēju zināt, kas tā par tehnoloģiju, ar kuru to 41 apgriezienu dabon.
0
^^ O, danke!
+2
Ice Beer fīča ar bija ka viņu rezka sasaldē un tad ?rezka? atkausē. Tiek iegūta kautkāda maigāka garša. Bet ne velti to urūnu caurspidīgās burkās pilda - nav nekādas garšas, kura varētu sabojāties :D
+2
"Taktiskais kodolpingvīns" laikam ir vislabākais nosaukums, kādu esmu alum dzirdējis :DDD
0
icebeer fignja galiigi pliekana garsha .... labaak tad tos dlight kok4us ...
0
tas 41 grādīgais pivārs var iet kā kvalificēts uzdzeramais stroham/spirtam utml. dzērieniem :D
+4
Apiņu-iesala šņabis vobšem. Būtu inčīgi pagaršot, bet cena nav seksīga.
0
41% tāds čurūdens vien ir, tagad ir jau tikuši līdz 60% :D www.beer-universe.com/beer-education-arti...
0
Tas jau vairāk izklausās pēc žļurgas , kuru var pagatavot , ņemot talkā medicīnisko spirtu , ieliet to , piemēram, burkā , pievienot iesala graudus (par daudzumu nezinu) , apiņus un paturēt līdz Tu redzi, ka viss tas ir izšķīdis un tak tik pareizi atšķaidi ar ūdeni un būs žļurga. :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [1]
pincītis
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas