BULLDOZER WHOREGRIND
+1
30. aprīlī klubā „Melnā Piektdiena” - BULLDOZER WHOREGRIND - totāls Zviedrijas grindcore iebrukums!
FACIAL ABUSE (grindcore, swe),
www.myspace.com/Facialabusegore
RAZORRAPE (grindcore, swe),
www.myspace.com/razorrape69
RETRACE MY LIFE (death metal)
www.myspace.com/retracemylife
LASSIE THE CAT (death metal, lv),
www.myspace.com/lassiethecat
DEHYDRATED GOAT (LV) (grindcore),
www.myspace.com/dehidratedgoat
ANAL PUNISHMENT (death/grind, lv),
www.myspace.com/analpunishment
ECTHYMA (deathcore, lv).
www.myspace.com/ecthyma
DJ Okulist
DJ Schreder
Sākums: 20:00 (klubs vaļā no 19:00)
Ieeja: Ls 3 brīva
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
-7
nez, man kkā tas, ka pēdējā laikā notiek tikai grindcore un visādi citi core pasākumi, sāk ar vienvairāk tracināt.
0
Nu aizej kādreiz uz kādu citu pasākumu, un nomierinies. Es visai sen neesmu bijis uz grind pasākumu.
0
Nav jau tik traki ! Anal Cunt laikam bija pēdējais uz kuru biju. Nebija slikti.
Hmm MA sludina, ka RazorRape bunģieris esot arī kliedzējs, bet nu pilnai laimei no Sviedrijas varēja vēl Regurgitate paķert līdzi.
Hmm MA sludina, ka RazorRape bunģieris esot arī kliedzējs, bet nu pilnai laimei no Sviedrijas varēja vēl Regurgitate paķert līdzi.
0
Lassie The Cat tagad spēlē death`u?
+1
Šogad stabili - www.draugiem.lv/lassiethecat...
+2
Atgādinājumiņš & apdeits:
Abu zviedru brigāžu nebūs, bet Lassie the Cat vietā - Retrace My Life, tā ka pasūkums balstīsies tikai uz vietējo bāleliņu pleciem.
Toties ieeja - par brīvu!
Abu zviedru brigāžu nebūs, bet Lassie the Cat vietā - Retrace My Life, tā ka pasūkums balstīsies tikai uz vietējo bāleliņu pleciem.
Toties ieeja - par brīvu!
0
^
re kā tomēr Zviedru galds nebūs :(
re kā tomēr Zviedru galds nebūs :(
+2
Tikai gaļas plate.
+2
nu zviedriem tas ir klasiki es ta skatos diršļāties kā puņķiem...
viņu excuse bija ka tip kad gāja pirkt prāmja biļetes tad viņus nābadziņus uzmeta gičinieks un aizgāja prom no grupas:D
we ār soō sād pandas XD
viņu excuse bija ka tip kad gāja pirkt prāmja biļetes tad viņus nābadziņus uzmeta gičinieks un aizgāja prom no grupas:D
we ār soō sād pandas XD
+2
Tā arī ir - Facial Abuse uzmeta gičists - tāds pusdīvains emo puika, kuram svarīgāk bija aiziet ar draudzeni pusdienās, nevis nākt uz mēģiem :)
Līdz ar to blice pajukusi, lai gan šogad vēl bija paredzēts spēlēt Obscene extreme :/
Toties buņģieris sola OEF terorizēt nākamgad ar projektu "Kicked in cunt" :D
Līdz ar to blice pajukusi, lai gan šogad vēl bija paredzēts spēlēt Obscene extreme :/
Toties buņģieris sola OEF terorizēt nākamgad ar projektu "Kicked in cunt" :D
+1
^
pfff tāpat kā Torso fuck vokāls- ai nē uz Baltijas valstīm nebraukšu,
man tur nepatīk!
Eu Pāķi, a kad ta beidzot Purulent Jakuzzi būs?
pfff tāpat kā Torso fuck vokāls- ai nē uz Baltijas valstīm nebraukšu,
man tur nepatīk!
Eu Pāķi, a kad ta beidzot Purulent Jakuzzi būs?
+2
Normāli sašvīkāts plakāts... :D
-3
Pilniigi piekriitu - Baigaas kluudas tur virsuu
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D::D:...
:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D:D...
+1
super pasākums. viss laiks tika aizvadīts pie galdiņa sūcot alēnu un spēlējot duraku. ā, es vēl iemačījos jaunu spēli - sūdagalva. :D
0
nuu ar purulentiem runajot,plani nav atmesti un viiri solijaas no krievu zemes ierasties :)
vel tur planos ir viena slimikju brigade no austrijas...bet par to visu ar laiku :)
vel tur planos ir viena slimikju brigade no austrijas...bet par to visu ar laiku :)
+4
Biju. Dehidrētās Kazas dzirdēju un padancoju pie tām. Tālāk dzērām. Sestdien no rīta pamodos - pohas.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!