Ūsainie
0
re kā citur laiž :)
www.tvnet.lv/viriesiem/dzivessti...
Malējam ir saaugušas leknas ūsas, kam vēl no klātesošajiem ir leknas ūsas ?
www.tvnet.lv/viriesiem/dzivessti...
Malējam ir saaugušas leknas ūsas, kam vēl no klātesošajiem ir leknas ūsas ?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
"pasaulē vienīgo sejas apmatojuma aizstāvības un izpētes organizāciju"
Haha...
Es tuuliit nodibinaashu gludi skuuto indiviidu augstaako instanci un pieprasiishu visiem benziinu par velti.
Haha...
Es tuuliit nodibinaashu gludi skuuto indiviidu augstaako instanci un pieprasiishu visiem benziinu par velti.
0
Es tuuliit nodibinaashu gludi skuuto indiviidu augstaako instanci un pieprasiishu visiem benziinu par velti vai apmaiņā pret meisas bojājumiem.
+1
Interesanti gan, uz ko tad balstīsies tā nodokļu atlaide ūsainajiem....
0
Es, ja es, būtu pelnījis kādu ordeni, medaļu, vai zvaigniz atteiktos par labu pilnai atteikšanai no nodokļu maksāšanas :P
Vai loterejā var vinnēt zero tax policy?
Vai loterejā var vinnēt zero tax policy?
+1
Nu tā kā tāds joks. Ko valstij maksā pasniegt ordeni un atzinīgi pamāt ar galvu, un ko atteikties no tik spējīgas personas maksājamiem nodokļiem?
+4
Atcerējos filmu Armageddon (ap 2000 gadu) - kur viens džeks izvirzīja noteikumu, lai viņš nekad, nekad, nekad vairs nemaksātu nodokļus. Vnk palika atmiņā šī doma :D
+4
^ ir jau grupa tādu cilvēku, kuri ir reāli atteikušies no nodokļu maksāšanas un jebkādas iekļausānās sistēmā
0
cietumnieki, domā? Nu cigaretes jau viņi tāpat pērk - akcīzi un PVN maksā.
0
biju domājis bezpajumtniekus, kuri alkoholu un cigaretes, visticamāk, iegādājas bez akcīzes maksāšanas, iegādājoties, pārtikas produktu, PVN visticamāk nomaksā, tur Tev taisnība.
+1
Un ko ar ~200K bezdarbniekiem? Out of system, out of tax. Es vispār biju domajis piesķirt nodokļu atlaides par īpašiem nopelniem. Lv jau ir speciālas prēmijas/pabalsti/stipend... (varētu gadā cilvēkiem 5 piešķirt, ne vairāk :P)
0
Bezdarbnieki jau arī PVN maksā, un liela daļa arī akcīzi.
+1
Laukos ir cilvēki, kas praktiski vispār dzīvo bez naudas un neko turās (uz veikalu šauj vien pēc sāls, cukura un sērkociņiem).
0
Ir dzirdēta vēl viena praktiska un noderīga infa, ja negribas uz dziļiem laukiem. Ja gribas iemācīties taupīgi dzīvot (izdzīvot!!), tad var ņemt piemēru no pensionāriem (vislābākajā nozīmē).
0
Citi neejot galējībās stastāda mēneša/nedēļas iztikšanas grafiku rūpīgi plānojot izdevumus, efekts esot jūtams diezgan ievērojams.
+1
imho dzīves rozes ir galējībās! Bet, protams, arī rozes nav bez asumiem, tāpēc visu ar mēru! :-)
0
Aizejot runai par nodokļiem , nez kāpēc uzreiz par baznīcu aizdomājos. Nu normaļoks tiem atlaidītes.. Pasēdi savā cellē visu dienu , nu ja vajag izlien ārā un pavicina rokas,krustu un vakarā ar bumeri vai mersedesu močī..
Akcīzi laikam visvairāk sastāda benža. Cīgas pērk nelegālās, par šmigu arī vēl tā neskaidrs...
Hmm , a valsts liks akcīzes nodokli vai pvn uz paša brūvi , ko varēs tirgot saskaņā ar to jauno likumu ?
Akcīzi laikam visvairāk sastāda benža. Cīgas pērk nelegālās, par šmigu arī vēl tā neskaidrs...
Hmm , a valsts liks akcīzes nodokli vai pvn uz paša brūvi , ko varēs tirgot saskaņā ar to jauno likumu ?
0
Noteikti.
0
Gan jau soļķis sastāda krietni lielāku daļu akcīzes nekā bendža, bet tas nu tā.
0
Bendžai akcīze ir 52% (iespējas, tīri ethniski tas nav pareizi, bet nodokļos iet 52%), cik alkoholam hz. Kāds zina?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!