LNT alus ātrdzeršanas sacīkstes
0
Vai kāds no jums līdz šim ir piedalījies LNT alus ātrdzeršanas sacīkstēs?

Nu... es domāju, kaut vai priekšsacīkstēs, t.i. - netiekot līdz dalībai TV tiešraidē Tautas Balsī...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+1
Nea. Bet gribētos. Pirms tam gan varētu uzrīkot treniņnometni.
0
Varētu paši savu līgu nodibināt :)))
+1
Šovakar Liepājā uzvarētājs 0,5 l izdzēra 4,2 sekundēs.
0
Un kādu alu? Piemēram, Cēsu es nevarētu izdzert arī 4 stundās :D
0
Cēsu nefiltrētais... tur nekādas izvēles nav... ja šī šķirne netīk, tad nav vērts pat mēģināt...
+1
Šiem ir nefiltrētais ?!

Alu vajag izbaudīt palēnām.
0
Nu jā, bet viņam derīguma termiņš tikai 3 dienas.
0
Nu man ir skaidrs, kā iegūst "dabīgi filtrēto" Cēsu Premium.
0
"Cēsu alum" kādreiz (~ ap 2000. gadu) bija tāda šķirne "1590" ... Nu, tas arī, manuprāt, tāds kā nefiltrētais bija...
0
Man liekas, ka nebija gan nefiltrēts, bet bija diezgan labs, jā.
0
Cik atceros, šiem nekad nav bijis nefiltrēts alus.
0
Bijis jau noteikti ir, tikai nez kā ar to pieejamību.
0
Ja pareizi atceros, pērn alus-ātrrīšanā uzvarēja džeks ar knapi 2 sekundēm. Pie lūpām un sauss! Laukos šādu censoņu netrūkst. Pilsētnieki izlepuši - alus šitāds un tāds. Pie dabas krūts dzīvojot var pat bremžu šķidrumu pie hoķa iekapāt \m/
0
Nu jā, tas "1590" laikam bija "dzīvais" alus...
0
man ir zināms čalis Valmierā, kas pieliekās pie alus cisternas ar augstspiediena pumpi un dzer alu ar ātrumu 12 litri sekundē. Nu tāpat kā F1 uzpildoties pit stopā !
0
Kautkā neticās. Cilvēka kuņģi tik daudz nesaiet -en.wikipedia.org/wiki/Stomach...
0
0
^ tas ir viņš !
+3
Nu, tad jau šis tā kulturāli un nopietni (tiesa gan, šņabi tomēr)

www.youtube.com/watch?v=zE3nT4pXJiY...
0
nez man tas jaunais ceesu aleens iet pie sirds:),bet PeterisP tochna totaalaaas glupiibas muld...LOL
0
^^ labāk to krievu šules vidāru pačekot, kur arī parādīts čalītis 30min pēc 0.5l šņabja izlakšanas vēmekļos dusot

A tam kvislinga resnim varbūt 12l saietu (spainis līdz malām). Bet diez vai šis caur rīkli to ātri dabūtu.
0
Saiet jau ta saietu ne tikai tādam resnim, ja tas augstpiediena pumpis būtu gana jaudīgs un pietiekami pamatīgi pie mutes piestiprināts (degunu gan ar vajag tad dabūt ciet).

Vienīgi ne vairāk kā vienu reizi mūžā.
0
runājot par to ātrdzeršanu...tos uzgāzētos alu padzērienus man būtu grūti dabūt iekšā vienā piegājienā, bet kādu Brenguļu vai Krāslavas varētu pamēģināt...
0
tas šņabja ātrdzērājs nav nekas nereāls. savām acīm vecajā darbā redzēju šitā ka var. un elegenti pieēd klāt rumakūciņu un turpina rakstīt protokolu:D
0
Nu jā, štīmis jau tik pēc kāda laiciņa iestājas.
0
kaajas un meele paliek miikstas un saak piities XD
+3
Tas vecis jau 30 gadi droši vien trenējies šnabā sūkšanā, bet šitam te gan droši vien nav liela pieredze, bet tomēr salēja ieksā visu no pirmā piegājiena :D

www.youtube.com/watch?v=YJsPMYXNk48...
0
un pets tam kaa lupata savos veemekljos mirka
0
nu tas ir tas vidārs, par kuru teicu
0
he, 0.5 šņabja zalpom ir kruta, mans rekords ir 0.2, ko es vairāk neatkārtošu ;-)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas