Piektdien, 17. septembrī uz Liepājas kluba „Fontaine palace” skatuves kāps trīs spēcīgas skandināvu black metal grupas – MARDUK, RAGNAROK un VALKYRJA.
„Marduk” savu darbību sākuši 1990. gadā Zviedrijas pilsētā Noršepingā un tiek uzskatīti par daudz smagāka black metal izpildītājiem, nekā liela daļa citu tādā pašā stilā spēlējošu grupu.
Grupas dibinātājs M. S. Hokansons aizsāka „Marduk” ar domu radīt „viszaimojošāko grupu pasaulē”. Iesākumā grupas spēlēto mūziku varēja uzskatīt par tipisku, agresīvu death metal ar minimālām black iezīmēm, taču laika gaitā grupas izskats un mūzika aizvien vairāk sliecās black metal virzienā.
Kopš 1995. gada „Marduk” aktīvi tūrē Skandināvijā, Grieķijā, Japānā, kā arī dodas savā pirmajā ASV tūrē kopā ar death metal grandiem „Deicide”, „Cannibal Corpse” un citiem.
Norvēģu black metal grupas „Ragnarok” tekstos dominē Vikingu un seno Skandināvijas mītu tēmas un šajā tūrē grupa dodas pēc nesen ierakstītā albuma „Collectors of the king” izdošanas.
Kā trešie „The great northern war” tūrē dodas zviedru grupa „Valkyrja”.
Biļetes uz koncertu pieejamas interneta vietnē www.bezrindas.lv un pirmo biļešu cena ir 4 lati. Iespējams rezervēt arī biļetes, kuru cenā ietilpst numurs un brokastis viesnīcā „Fontaine Royal hotel”.
17. septembra koncerta sākums plkst. 22:00, ieeja klubā no 21:00.
„Fontaine palace” atrodas Liepājā, Dzirnavu ielā 4.
No Rīgas uz koncertu tiek organizēts brauciens ar autobusu.
Izbraukšana notiks 17. septembrī plkst. 18:00. Uz Rīgu braucam pēc koncerta.
Vienas vietas cena abos virzienos ir 8 LVL. Pieteikties uz autobusu var pa tel. +371 27086038 vai
rakstot uz estragons@inbox.lv
www.fontainepalace.lv
www.marduk.nu
www.youtube.com/watch?v=jdr2lxSEYjg
un tas nav tas grupas kuru delj es butu gatavs testies uz liepaaju,kaut tas ir mans dzimtais krajs
un par to pogu grieshanu puika ieteiktu bik uzmanigakam but,redz ja Melnaja Piektdiena kads no mums butu miljonars ar ntajam viesnicam tad metalshows notiktu dziesmu svetku estradee un slayer speletu tik pirmajaa dienaa uz mazaas skatuves
doooh
skauž, ja ? :D
nedomāju, ka piemēram Rotten sound, Excrementory grindfuckers, Torture killer, Katalepsy utt
kas mums te pa bandām apstūri mētājas, prasītu nežēlīgus honorārus par uzstāšanos ;)
un?
ja rēķina, kas vairāk pie kājas ;)
ne,neuztraucies,man nav patiesham skaudibas XD
es nezino ko luijs ieraudzijis latvijaa eniivej ir :D
heh, atceros kā ar brālēnu 21:55 sprintojām uz rimi, saņēmāmies 4pakas, ejam ārā un pēkšņi telefona zvans:"eu, Huskvarn jau sen kā skaņojas!" tā nu gājām klāt kaut kādiem urļikiem un tirgojām liekās pudeles nost, pat ar navaru! pāris piegājienos riksītī pudele sausa un putainu kuņģi uz konci! :D
Izbraukšana notiks 17. septembrī plkst. 18:00. Uz Rīgu braucam pēc koncerta.
Vienas vietas cena abos virzienos ir 8 LVL. Pieteikties uz autobusu var pa tel. +371 27086038 vai rakstot uz estragons@inbox.lv
Ak jā... pupi iztrūkst >:)
riiiit braucam!!!!
hmmm, 16.09.2010 18:40
Gribu Dimmu Borgir Latvijā. Jo grupas līderis ir nosvilinājis 2 baznīcas norgē un atsēž laikam par slepkavību. Albumus raksta cietumā. Skandināviem ir labākie mūziķi pasaulē.
Āmen jop
Kristieši nav viendabīga masa. Ir kas Burzum klausās. bet vispār lielāko tiesu black metāls rokeriem, tas pats, kas Ozols reperiem. Bērnudārzs.''
Njā.
uznāk Ragnarok. atjēdzos, ka mani aiz auss velk apsargs un izgrūž ārā. iepriekšminētais notikums bija iespaidīgāks par pašiem Ragnarok. baisi garlaicīgi.
Marduk bija labi. man gan prasījās bišķiņ citus gabalus no viņiem, bet ko tur daudz. jocīgi ar tām beigām, bet nu, pohuj.
Bik besīja tas, ka varēja manāmi just Marduk skaņas uzlabojumus, jo Valkīrai un Ragnarokam skaņa bija švakāka, kā parasti, hedlaineriem tiek dota šāda privilēģija izklausīties labi un niansētāk. Ā, ņirdzīgas likās krāsainās gaismas Mardukam, gandrīz visi varavīksnes toņi, ko tādu metāla koncī redzēju pirmoreiz :)
Vispār pats tikai šīgada Metallica koncī to pieredzēju. Turklāt pēc tā nebija nekādas vajadzības, tik pabojāja vakaru tiem, kas laicīgi bija ieradušies un saņēma baigo earrape devu :(
Ragnarok - labs, bet mazliet garlaicīgi.
Marduk - ļoti labs...
Ā, un čomu arī apsargi aiz auss/matiem vilka ārā, tiesa gan pie Marduk. Vēlāk viņš nīka fire bārā, kur sanāca pamuldēt ar Ragnarok vīriem, kas teikuši "the best gig so far" :)
Ārdīties negāju, pabildēju un paskatījos sēdēdams pie bāra ar Asiņainās Mērijas glāzi rokā :)
Ārdīties negāju, pabildēju un paskatījos sēdēdams pie bāra ar Asiņainās Mērijas glāzi rokā :) "
sisītis:p
6. Be simultaneously grim and necro if at all possible.
8. Don't have fun at concerts. Stand around with arms crossed.
77. Norsk Arysk Blak Metal! Rahhh!!
85. Satanus. Huh huh huhuhuhuh.
86. Huhuhuhuhuhuhuh.
pie kā tad būtu jāmošo?