R.I.P. Seth Putnam (ANAL CUNT)
+9
Vieglas smiltids, tavu sasvīdušo dirsu es mūžam nespēšu aizmirst.
www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
www.roadrunnerrecords.com/blabbermouth.net/ne...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
mm...narkotikas(seth putnam)
0
Game over :(
0
...(gaidīt nākamo cilvēku ar death nika sākumā vai rakstīt kaut ko...) nu ok, ierakstīšu. es nezinu, ko ierakstīt. R.I.P., jā.
www.youtube.com/watch?v=D5eFk5x0o44...
www.youtube.com/watch?v=D5eFk5x0o44...
+6
bet vislieliskākais komentārs kā reiz zem šīs dziesmas no manis atrastajiem :
"Writing "RIP SETH PUTNAM" on Facebook is gay!
Bands who do AC tribute songs are Gay!
Any upcoming tribute albums will be gay !
People who dont understand this are gay!
And Gorgoroth are gay too."
"Writing "RIP SETH PUTNAM" on Facebook is gay!
Bands who do AC tribute songs are Gay!
Any upcoming tribute albums will be gay !
People who dont understand this are gay!
And Gorgoroth are gay too."
+1
www.youtube.com/watch?v=j44jb8hPWu8...
"everything said in this song is absolutely true, and the genius of it is it can piss off both nazi retards and anti-nazi retards at the same time."
"everything said in this song is absolutely true, and the genius of it is it can piss off both nazi retards and anti-nazi retards at the same time."
0
Ehh R.I.P , pēdējais ripulis dikti iepatikās.
+2
RIP. Brīnums, ka vispār tik ilgi novilka.
0
R.I.P.
0
R.I.P.
Ehh...nebuus neviena pagaidaam vairs, kas zilos un antifa tik jautri apdziedaas...:(((
Lietuveenaa es gandriiz pats bij SETH PUTHNAM kondicijaa-laikam bik simboliski...
Ehh...nebuus neviena pagaidaam vairs, kas zilos un antifa tik jautri apdziedaas...:(((
Lietuveenaa es gandriiz pats bij SETH PUTHNAM kondicijaa-laikam bik simboliski...
0
0
Vēl viens, kuru Latvijā savulaik nesanāca redzēt... :(
Čupiņa krājas. Dio - par vēlu uzzināju, G. Moore - sliktās reklāmas dēļ aizmirsu, Peter Steele - neatrados tolaik Rīgā, lai gan T. O N. večus pašus pirms vēl pāris gadus pirms tam biju Rīgā redzējis. Tagad vēl Seth Putnam... Varu tikai iedomāties kā par šo faktu priecājas kāds Chris Barnes...
www.youtube.com/watch?v=OIIiWsLzUyE...
Čupiņa krājas. Dio - par vēlu uzzināju, G. Moore - sliktās reklāmas dēļ aizmirsu, Peter Steele - neatrados tolaik Rīgā, lai gan T. O N. večus pašus pirms vēl pāris gadus pirms tam biju Rīgā redzējis. Tagad vēl Seth Putnam... Varu tikai iedomāties kā par šo faktu priecājas kāds Chris Barnes...
www.youtube.com/watch?v=OIIiWsLzUyE...
+2
Barnes drīzāk uztin vēl vienu kāsi un uzliek mīksto pat nezinot, ka ir tikko uzlicis mīksto
0
Zini, tas pat izklausās ticami. :D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!