Ģimenes ārsti.
0
Nu jau trešo gadu dzīvojot Rīgā, tā arī vēl nav sanācis nomainīt ģimenes ārstu, laikam pēdējais brīdis.
Tātad - kāds var ieteikt ģimenes ārstu no centra rajona (jo tuvāk Avotu/Matīsa krustam, jo labāk) no savas pieredzes, pret kuru nav īpašu pretenziju, ļoti vēlams valsts apmaksātu?
Varbūt kāds ir bijis šajā kantorī? www.pulss5.lv/
Un pēdējais jautājums - ģimenes ārsta maiņas laikā jaunais jau vēl nevar mani pieņemt un paskatīties kas man kaiš?
Tātad - kāds var ieteikt ģimenes ārstu no centra rajona (jo tuvāk Avotu/Matīsa krustam, jo labāk) no savas pieredzes, pret kuru nav īpašu pretenziju, ļoti vēlams valsts apmaksātu?
Varbūt kāds ir bijis šajā kantorī? www.pulss5.lv/
Un pēdējais jautājums - ģimenes ārsta maiņas laikā jaunais jau vēl nevar mani pieņemt un paskatīties kas man kaiš?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
+11
Tak ej pie tuvākā un miers. Tāpat viņi neviens neko nejēdz.
0
Man vajag tādu, kurš vismaz slimības lapu māk izrakstīt.
+1
Nu tik daudz jau vajadzētu mācēt visiem? Bet nu nez kā tagad - sen nau būts :D
0
Pulss 5 tieši man bija ģimenes ārsts, kas slimības lapas rakstīja pēc telefona zvana, uzgriezu, pateicu, ka slims un lapa gatava. Tik' pirms 3 mēnešiem esot aizgājusi uz to sauli, tā kā pats arī esmu palicis bez slimības lapām. Bet tā Pulss 5 cenas likās pieņemamas, vizīte pie ģimenes ārsta 50 saņi vai lats, pie ķirurga bija 2 lati, kad gāju.
0
veselības centrā 1 arī lats ir. un tev tur veselības centrs 4 laikam sanāk kaut kur netālu. tur diezgan sakarīgi ir, ātri veic visas pārbaudes, ja vajag utt, par ģimenes ārstiem nezinu, bet, kad kkas nopietnāks, vienmēr dodos tur.
+1
man bija ģimenes ārste no VC 4, tik viņai pieņemšana bija Tallinas ielā. Diezgan principiāla bija, ārpuslaika nekur, ārpus teriotrijas arī ne uz soļa. Pats kantoris 4 vedās pēc principa, "ja ar norīkojumu stāvi rindā, negribi stāvēt rindā maksā 20 tiksi uzreiz".
0
pulss 5 tgd vizīte lats. es tur pie kkādas sievietes eju, ir ok, latviete, laipna utt, kko laikam arī rubī.
-3
kāds sakars????
0
varātu piedāvāt tādu tūli netā, kur pats sapilda slimības lapu, un pats nospiež "print" uz ģimenes ārsta printeri. Iegūstot zināmu uzticību veselības sistēmas darboņu acīs, lietotājam tiek piešķirtas papildus tiesības - līdzīgā veidā izrakstīt sev nosūtījumus pie speicālistiem un izrakstīt receptes. Ģimenes ārsts ar elektronisko parakstu paraksta attiecīgo dokumentu un nosūta aizpildītājam.
+1
^ Aha, un dakteris būtībā tevi atbrīvo no darba (vai ierašanās tiesā), nemaz neredzot tevi ne acu galā! ;)
Izrakstīt sev receptes uz medicīnisko spirtu un citiem ārstniecības līdzekļiem, kas dod pa galvu! Morfiju, tipa!
Izrakstīt sev receptes uz medicīnisko spirtu un citiem ārstniecības līdzekļiem, kas dod pa galvu! Morfiju, tipa!
+1
Zin kur viss ārst satiekas?
+1
^ Pilsētas centrālajās aptiekās, ja nekas pa šiem gadiem nav mainījies.
+2
Un normāl apliekās.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!