DIO karogs
0
Steidzam meklēju karogu ar Dio - vēlams viņa paša bildi nevis albuma vāciņa zīmējumu.
Ja kāds zin,kur tādu var iegūt (vēlams internetveikalā LV,LT,EE), lūdzu padodiet ziņu.
Ja kādam ir, bet negrib pārdot, noīrēšu 1 vakaram.
Ja kāds zin,kur tādu var iegūt (vēlams internetveikalā LV,LT,EE), lūdzu padodiet ziņu.
Ja kādam ir, bet negrib pārdot, noīrēšu 1 vakaram.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Vatta Randōmā nav nopērkams? Tur vesela galerija karājas, Dio tur varētu arī gadīties, ka ir!
+4
labs niks
+1
Nez vai es gribētu noīrēt plakātu riebeklei, preteklei. Uzticības kaut kā nav. :(
+4
^man šķiet, ka vairāk būtu jāuztraucas, ja karogu gribētu noīrēt Ābrahams_Zāra..
+3
Es Randomu krustām šķērsām izgāju 2 reizes - NAV.
Aghast webshopā - NAV.
Kā var nebūt Dio? KKādi kkrīnday ir bet Dio...
Cilvēki mīļie, izlīdziet pls, patiešām nevienam nav Dio? OK - liels plakāts??
Esmu riebekle, bet pret savu svētumu izturos ar pilnu cieņu, tā ka ja iedosiet atdošu vēl glaunāku=)
Vai iekš LT vai EE vispār ir kkas līdzīgs Aghast veikalam?
www.youtube.com/watch?v=HDT_uqM1iqI...
Nu kā var šitā nebūt??
Aghast webshopā - NAV.
Kā var nebūt Dio? KKādi kkrīnday ir bet Dio...
Cilvēki mīļie, izlīdziet pls, patiešām nevienam nav Dio? OK - liels plakāts??
Esmu riebekle, bet pret savu svētumu izturos ar pilnu cieņu, tā ka ja iedosiet atdošu vēl glaunāku=)
Vai iekš LT vai EE vispār ir kkas līdzīgs Aghast veikalam?
www.youtube.com/watch?v=HDT_uqM1iqI...
Nu kā var šitā nebūt??
0
Aghast jau kādu laiciņu (kopš Sonne devās pie bikšturainajiem) nepastāv ...
Bet tas koncis ir ūberlapps - pirms pāris gadiem normālā DVD kvalitātē parādījās.
Bet tas koncis ir ūberlapps - pirms pāris gadiem normālā DVD kvalitātē parādījās.
+1
Kā ta Aghast nav, ka vēl nesen nopirku somu un pāris plates no turienes. Preci izsniedza Sergejs, ne Sonne.
Paprasi Heresy, tai vajadzētu būt Dio plakātam vai kam tamlīdzīgam.
Paprasi Heresy, tai vajadzētu būt Dio plakātam vai kam tamlīdzīgam.
0
Pašlaik nopērkamajam Metal Hammeram nāk līdzi plakāts, kur vienā pusē ir Dio uzraksts, bet ne Dio ģīmis — tur kaut kāds māla čuvaks ar gariem zobiem uzdizainēts. Vairāk pēc Edija, ne Ronija. Ja vajag, varu to plakātu atdot, moška noder vismaz tāds. Vairāk tas žurnāls interesē, mazāk plakāts.
0
@Dethecrator Kā varu ar tevi sazināties lai kkad saskrietos? Vari uzrakstīt uz hashemadonai@inbox.lv
Un kur to Heresy varētu atrast?
P.S. paldies par atsaucību, gan jau jūs dabūsiet gan zināt, kam tas tik steidzīgi, gan paši redzēsiet (ja es dabūšu rokā)...
Un kur to Heresy varētu atrast?
P.S. paldies par atsaucību, gan jau jūs dabūsiet gan zināt, kam tas tik steidzīgi, gan paši redzēsiet (ja es dabūšu rokā)...
+1
Heresy šobrīd pie manis dzer un pāri istabai bļauj, ka viņai NAAAAAAAAAAAV DIOOO plakāta.
+7
"Esmu riebekle, bet pret savu svētumu izturos ar pilnu cieņu, tā ka ja iedosiet atdošu vēl glaunāku=)"
tas no šīs uzprišināšanas sērijas?
lifestyle.inquirer.net/files/2012/08/spain...
tas no šīs uzprišināšanas sērijas?
lifestyle.inquirer.net/files/2012/08/spain...
0
riebekle, apsties e-pastu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!