gljuki forumaa
0
nu man ir shitaadi gljuki - ar operu (ne tikai vienam kompim). kad pievienoju kkaadu postu forumaa, man progress bar aizbrauc liidz kkaadim 14kb un apstaajas. lapa nerefreshojas, tachu zinja ir piewienota. lai to redzeetu, man jaaspiezh back, weelreiz jaaiet teemaa un tad f5. weel kaadam taa ir ar OPERA? :/
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Man arii taa ir. Laikam kaarteeejais Operas gljuks. Taapat ir arii www.hackers.lv forumaa, shitas pats dzineejs.
0
man ar taa ir ar opera kad windows saaku uz aamen iet tad jaaliek opera virsuu bet nekaads trakais gljuks jau nav
0
bet kaitina gan
0
es personiig labaak pacieshu shaadus taadus operas gljukinjus nekaa bila geitsa radiitaa windowsa un explorera dziito demogogjiju nabaga pie datora seedosho virzienaa
cik skumji ka es tik slinks ka nekaa nejeedz no linuxiem
0
Linuksā, starp citu, dzīve nav nekāda medusmaize. Un šā saita sakarā jo īpaši, lai gan ne gļuku dēļ, bet dizaina.
0
black data, linuxam ir triis miljoni paveidu, man liekas, ka tur ritiig par izveersties ar dizain izveeleem :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas