Mekleju DC++ monstru
0
Zinu,ka pusei no jums ir pastavigs pieslegums netam un pumpejat visu dienu nun nakti.gribetu ar kadu no jums sadarboties.par failiem maxaju.par to var vienoties..meils cd_trading@inbox.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
ideja ir,ka man var atsutit pa pastu cd, naudu es caur banku uz kontu.ta deretu noteikti!!
0
a taam bankaam man neiet krastaa vienkaarshaak nav aci pret aci tikties? ja tev inteeresee tad shaada taada kolekcija man ir un shis un tas jauns naak iexaa ja ko tuvaak vajag tad druumais@one.lv
0
piraaati
0
mans bratans ir riktiigs DC++ monstrs..... ja ko gribi raxti vinjam--> artissco@inbox.lv
0
ihack.lv/ --> vari vinju mekleet arii sheit. artissco
0
nebuutu piraatu daudz ko mees nezinaatu jo tik daudz muzona nemaz legaali nevar dabuut
0
Labi labi, tikai neaizmirstiet, ka nepietiek ar to, ka pumpee dienu un nakti. Zinu taadus keksinjus, kam muzons pilna dirsa, tikai attieciigi arii tas viss arii veido vienu lielu miskasti. Lai vinjus tirgotu, ir jaabuut visiem gabaliem uz viena kbps, jaabuut kvalitatiiviem, nevis kautkaadiem 5 reiz no diskiem nospiestiem sakaartotiem ar preciiziem dziesmu nosaukumiem, gadiem utt........ A ja gribi haljavu laist, tad driiz vien tavs bizness bankrotees. Lai normaali nokachaatu un sakaartotu vienu albumu, man biezhi vien aizrit krietns laicinjsh, kameer savaac to drazu un uztaisa no taa visa kautko normaalu. Izgaaju cauri savai kolekcijai un noleemu to visu sakaartot, nu bljiiinnnnn, bishku paari pusei esmu, bet driiz laikam nojuugshos. Toties beigaas buus taads gandariijums.... eh. Tajaa dc++ nevienam neesmu redzeejis tik labi veidotu kolekciju. To saku nevis taapeec, ka uzskatu, ka esmu krutaakais un pareizaakais, bet gan taapeec, ka prieksh naudas taisiishanas ar divu pogu nospieshanu ir par maz. Uzredzeeshanos.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas