Klavieres
0
Buutu jau jauki,ja atrastos kaads,kas maak speeleet sintinju un kam ir shaads instruments, jo manai Doom/Death bandai taads cilveeks lieti nodereetu(vienalga puika vai meitene, (labaak jau smuka meitene :) ).
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Nu, klavieres es māku spēlēt( lai gan mana skolotāja tā nedomā), bet sintiņa man nav, tā kā palīdzēt nevarēšu.
0
mmmmmmmmm man ir sprast sintinsh nju ljoti es nemaaku spleet,bet tas ir mans sapnis iemaciities labi speleet sntinju.
0
nu man klasesbiedrs maak speleet klavieres! tik sen nav speleejis :) itkaa jau veelme buutu! ir tik viena probleema-vinjsh nav matainais :P
0
Neporķījiet labu mūziku ar sintētiku :(( (piedzēruša old-school rūgumpoda atrauga.)
0
es maaku,bet negribu.riebums kopsh muuzikas skolas mokoshajiem laikiem;)
0
Bāc! Ja neko nemākat, tad ko ar to lielaties???
To Stonerosis
Sintinju vajag tikai atmosfeerai, nevis kaut kaadas stulbas sinteetikas radiishanai. Galvenais uzsvars taapat uz ģitārām. :)
To Stonerosis
Sintinju vajag tikai atmosfeerai, nevis kaut kaadas stulbas sinteetikas radiishanai. Galvenais uzsvars taapat uz ģitārām. :)
0
a man gribeejaas palieliities:D
0
Edenbeast, iemaacies pats un tad vareesi naaviigi speeleet. ;D
0
To Sinigunde
Guitar is my life!!!
Guitar is my life!!!
0
Edenbeast,
es jau arī īstenībā nešaubos :))
es jau arī īstenībā nešaubos :))
0
me varetu iemaciities to sintinju speeleet... ja baigi vaigg... tik laikam jau jums laika naf gaidiit kapeer es te maacishos un pirkshu veel sho arii.. taa kaa nevaru paliidzeet.. bet es maaku klimpinjpolku nospeeleet..un kaukadu ziemassveetku dziesmeli ar..
0
khe khe! es maaku skalji atraugaaties, pedeja laikaa smaciigi bezdeet, viasaadi citaadi cuukoties! uzmaakties mazaam meiteniteem, terorizeet celjus ar moci un izbesiit cilveekus!
0
man taa klaviere sen kaa aizmirsta atmosferu jau varu uz komp uzmudiit bet labaak mani nejaukt iexaa sanaaks kaukaads schizo industrial johaid kaada shkrobe ka piecus gadus atpakalj taa nodzeeros ka pametu gitaaru un klavieri ar
0
To Vampirs:
Sexy! :)
Sexy! :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!