Metalmania 2005
0
Parādījusies šāda tāda informācija par nākamā gada Metalmania festivālu 12.03.2005., Katovicē, Polijā. Šobrīd apstiprinātas divas grupas - Cradle of Filth un Apocalyptica.
www.rockmetal.pl/koncerty.html?tour=...
www.rockmetal.pl/koncerty.html?tour=...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Eu, cik jūs pagājušajā gadā samaksājāt par šito?
0
nebija neko daudz, ja pareizi atminos, biljete ap 16 Ls, celjsh 22Ls.
0
He he, mazo pavedeeju vampirpuisseli Dani gribeetu redzeet gan! Pagaidaam domaaju, ka braucu, bet prioritaate man ssobriid ir tas koncis martaa Ccehijaa ar NILE, Six Feet Under, Dying Fetus, Dark Funeral!
0
paga a celjsh ir turpatpakalj vai tikai uz vienu galu?
0
vareetu kautkaa apvienot un laist uz abiem, bet man arii galvenais No Mercy Praagaa, jo SFU un Dark Funeral laist garaam buutu greeks.
0
Rakstīts, ka trešo grupu sauc the Chainsaw. Kas tas tāds?
0
Chainsaw ir kaut kadi polji, cik atminos peec dziesmas pagaajushaa gada Metalmanias diskaa, kaut kaads heavy/power, nekas taads sevishkjs.
0
hmmm,...es heavy metal dzive tikai nesen iesaistijos,ta ka varat ludzu pastastit kas tas par festivalu,vai man ir jega bazaret sencus lai aizved,un vai tur uzstasies Slipknot vai kaut kas viniem lidzigs???
0
Ai, ai, ai, kaa es ar gribeetu reiz uz tureni tikt. >:(
0
eu,nu bet-kas tas par festivalu???
0
nu ta4u metal fests dzershana visiem :P
0
Aplam. Tur alkoholu netirgo :P Vispār, kam ir jautājumi, izlasiet šo /news/46/?hl=metalmania%202004 un/vai abus pārējos aprakstus, un kļūs daudzmaz skaidrs. Ceļš pagājšgad (pilns 19-vietīgais buss) turp-atpakaļ izmaksāja 22 Ls no deguna, biļete ap 16 Ls. Par Slipknot... gribētos cerēt, ka nebūs, bet pērn bija Soulfly, tā ka viss kas var gadīties.
0
bez vinjiem vareetu iztikt....
0
Starp citu, vairaak vai mazaak ir noskaidrojies Metalmanias daliibnieku sastaavs, kas iraid sekojoshs:
Cradle Of Filth; Apocalyptica; Turbo; Napalm Death; Arcturus; Metal Church; Katatonia; Dark Funeral; Pain; Amon Amarth; Dies Irae (jaadomaa, ka tie, kas no Polijas); Darzamat; ANJ
Mans must see: Katatonia, Pain, Napalm Death, Metal Church... paareejie, kas interesee iraid jau redzeeti, bet nekas nebuus pretii sho blichu sniegumu veelreiz iebaudiit :)
Kaadam nav veelme busu saorganizeet? Pasham shogad ir minimaalas iespeejas to izdariit, bet varu asisteet ar padomu, ja peec taada radiisies vajadziiba. Galvenais, jau samekleet pietiekami daudz celjotaajus...
Cradle Of Filth; Apocalyptica; Turbo; Napalm Death; Arcturus; Metal Church; Katatonia; Dark Funeral; Pain; Amon Amarth; Dies Irae (jaadomaa, ka tie, kas no Polijas); Darzamat; ANJ
Mans must see: Katatonia, Pain, Napalm Death, Metal Church... paareejie, kas interesee iraid jau redzeeti, bet nekas nebuus pretii sho blichu sniegumu veelreiz iebaudiit :)
Kaadam nav veelme busu saorganizeet? Pasham shogad ir minimaalas iespeejas to izdariit, bet varu asisteet ar padomu, ja peec taada radiisies vajadziiba. Galvenais, jau samekleet pietiekami daudz celjotaajus...
0
P.S. Ir veel shaadas taadas polju blices uz mazaa steidzha, bet atziishos, ka nezinu nevienu no taam, iznjemot Hedfirst, kas tur speeleeja arii pagaajshgad:
Pyorrhoea; Abused Majesty; Naumachia; Thunderbolt; Valinor; Mess Age; Hell-Born; Supreme Lord; Quo Vadis; Hermh; Dead By Dawn; Hedfirst
Pyorrhoea; Abused Majesty; Naumachia; Thunderbolt; Valinor; Mess Age; Hell-Born; Supreme Lord; Quo Vadis; Hermh; Dead By Dawn; Hedfirst
0
P.P.S. Varu paliidzeet brauciena organizeetaajam, ja taads atradiisies, ar biljeshu rezervaaciju un akreditaaciju iehavoshanu ;) Cerams, ka interesenti atradiisies... ja organizators neatrodas, tad vareetu doties arii ar leishu organizeeto autobusu (nepiecieshamaas formalitaates, kas saistiitas ar vietas rezerveeshanu busaa, varu nokaartot).
0
P.P.P.P.P.P.S Celjojums leishu busaa maksaa 200 Lt (ap 40 Ls) - biljete iekljauta cenaa.
dangus.net/renginiai/renginiai...
dangus.net/renginiai/renginiai...
0
wow, uz sito toch jaabrauc! kas pa sastaavu!!!
0
Eu, uz sito es ar dikti gribetu!! Ja kads kauko organize, dodiet zinju! Tad jus toch braucat ar to leishu busu??
0
trve, Tu sogad ar leishiem kopaa???
0
Ja no LV saorganizeesies kaac buss, tad nee, bet preteejaa gadiijumaa jau citu iespeeju nav.
0
eeeeeeeeeeeeeeee es ar ir brauceeejs :)))
0
griiibu shito izbaudiit! :P
0
vispaar vareetu kautkad satikties un pie kaada alus kausa shito visu apspriest!
0
ja kas tad atmeilojiet man ja nu gadiijuma buus par maz laika seedeet truemetaalaa...
0
Gugga kauka bremzee ar infu ;P
Buss tiek organizeets... ieinteresetie piesakas rakstot uz estragons@inbox.lv
Izteicieni ssajos komentaaros netiks njemti veeraa...
Buss tiek organizeets... ieinteresetie piesakas rakstot uz estragons@inbox.lv
Izteicieni ssajos komentaaros netiks njemti veeraa...
0
estragons - pacietiibu, pacietiibu :P
0
nu ok tad mails no manas puses jau ir aizceljojis :P
nevaru vien sagaidiit to braukshanu :)
nevaru vien sagaidiit to braukshanu :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!