Veeja brallu ordenis
0
ES neoficiaali dzirdeeju no viena cilveeka ka kaads barinnss no kvadraata abdirsussi kaadu meteni kurai sensis ir veejbraalis un tipa veejbraalli taisaas aizbraukt uz kvadraatu un visus metaalistus kas tur buus atspaardiit (vai velkaads ko taadu dzirdeejis arii ir vai arii ja tie buus meli tad Nevar uzticeeties Daudziem nepaziistamiem cilveekiem )
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
(piedodiet par klluudaam labi ar datoru nerakstu )
0
Pilnīgi nav nejausmas un pilnīgi vienaldzīgs šajā jautājumā, viss varbūt, varbūt par to ka Vaira tomēr sapņo Repši citplanētieša tēla viņš algos rūdītus miedziņus, lai Vairai rādās sapņos sapuvusi zeķe palagā...
0
Luuk taa arii rodas tenkas:)
Vispaar, kaads sakars "Veejabraaljiem" ar veeeju? Kas vinji kautkaadi buraataaji?
Vispaar, kaads sakars "Veejabraaljiem" ar veeeju? Kas vinji kautkaadi buraataaji?
0
njaa! pljapiigie letinji! un dirseji ar pie viena! man jau pohuj, galvenais lai nesagadaas ka esju garaam kad vinji tur buus :)
0
Vai ta kvadrātā vēl kāds tusē??
0
es dzirdeeju ka mana kaimina tantes braalis un vina kaiminsh no 16 dziivokla paziist repshes sievas piektaas pakaapes maasicu
0
Eu, klausaas,vakar manas oomes maasas draudzenes viirs teica,ka skjoveetie kaaposti tirdzinjaa ir baigi nocenoti un,ka tantei kas vinjus paardod meita precoties ar kautkaadu Jurku Pagaili,kursh ir diezgan naudiiga persoona.Shim itkaa piederot...
Haahaha kaa man besij shitajos komentaaros taas tenkas:]]]
tas ir kautkaads vaajpraats,katru otro dienu kvadraataa kaadu ir meegjinaajushi noshaut vai arii meegjinaas to dariit un tad veel beigas taa fraaze(pssss vai kaads par sho nelietiibu nav dzirdeejis:]]]])hehe
Haahaha kaa man besij shitajos komentaaros taas tenkas:]]]
tas ir kautkaads vaajpraats,katru otro dienu kvadraataa kaadu ir meegjinaajushi noshaut vai arii meegjinaas to dariit un tad veel beigas taa fraaze(pssss vai kaads par sho nelietiibu nav dzirdeejis:]]]])hehe
0
nu tad vechi! ejam piepildiit tenkas, lai ljutinji neviljaas :DDD
0
es dzirdēju, ka Vējamāte uzsūtīs vētru ne vien kvadrātam, bet arī aplim :)
0
hehee
0
kaukas neliimeejas iisti kopaa... imo VB nav tik tupi lai viena rulera deelj taat piesistu visus matainjus. Da i ja taa buutu, tad polichi arii to aatri saostu un neljautu nekam taadam notikt.
0
veeja braalji ir tupi.man brachka bija briivajos vanagos.atshiriiba starp tiem klubiem ir taada, ka veejabraali dzer, bet brrivie vanji snauc koku.vini ir pietiiekoshi tupi,tici man.pie taa arii forums vareetu noslegties
0
nu nezinu nezinu vanagos nēsmu nevienu narkašu saticis
bet nu jā bij tak tāda rūpnīca sarkanais kvadrāts
bet nu jā bij tak tāda rūpnīca sarkanais kvadrāts
0
Bleakness
tas bija tad kad vinju vadiija Vilnis bet tagad tur vairs nav tas
tas bija tad kad vinju vadiija Vilnis bet tagad tur vairs nav tas
0
smiekliigs gan tas iesaakumskaads pateicavienam siicim kaut ko un shamais tuuliit veselas ordas sutiis virsuu :D, vismaz labi ka ne ar beisboleni no aizmugures....
Viss nav te vairs ko apspriest tas jau prieksh Siirupa probleemaam
Viss nav te vairs ko apspriest tas jau prieksh Siirupa probleemaam
0
Ehh, zheel man to Veejabraalju, vinji ir tik nabadziigi.... eu, sametam vinjeim kaadu kapeiku, lai taksh beidzot mochiem sataisa izpuuteejus:)
0
tgad man domāt tur nu galīgs sviests ir
0
:]
0
kartejaa idiotiskaa teema aiziet sviestaa! vismaz pasmaidiit var :)
0
weeja baku ordenis :)
0
es jums veeja baakas... Deadfall,kas teica ka vinji ir nabadzinji. Roof tev taisniiba, par to laiku kad vinjus vadija Vilnis, bet nenoziimee ka VB ir tupi taapeec.. domaa ka vinji neshnjauc? maldies!!!
lab i beidzam
lab i beidzam
0
Ironia, taa bija ironija:)
0
ak, jel! kā es labi nosmējos! uhuu.. kad vispār pēdējo reizi kāds kvadrātā redzēts, pirms 2 gadiem?
0
mwhahahaha nu es paziistu Repshes meitu (kopaa ir satuseets) :DD
0
nu tenku vaaceles saliidushas jasaak taisiit top 10 lielaakas truemetal.lv tenku baabas
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!