LAIMIIGU JAUNO GADU!!!!
0
jauns gads, jauns murgs, jaunas huinjas, par gadu vecaaks paliec.... sviesc. veelviens iemesls par ko iedzert! PRIEKAA!!!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
es ju paspeej piedzerties un izvemtties un izgulet dzeerum tagad jaader taalaak
matainjiem pa tpo pashu vietu kaa saciit jaasak
matainjiem pa tpo pashu vietu kaa saciit jaasak
0
var redzeet:D
0
me bij doma jauno gadu sagaidiit kapos.... bet ja viens dzer, tad tas jau skaitaas alkoholisms bet kas naak liidz arii naw. wisi miizj.... =D
0
Charmed vajadzeeja mani aicinaat man gandriiz sanaaca vienam dzert
kautgan kapos manupraat paaraak aukts ziemas laikaa un ja kapusargs maak labi kauties tad ir dimbaa
kautgan kapos manupraat paaraak aukts ziemas laikaa un ja kapusargs maak labi kauties tad ir dimbaa
0
ceru, ka visiem ssis rits ir daudzmaz jaux, nevis ssii diena paarveertiisies par kungga savaldissanu:) Nu jebkuraa gaadiijumaa - lai jums visiem metaalisks, muzikaals un visaadaa zinnaa izdevies 200%. gads!!!!!!!!!!! Keep alive metal!
0
Diršam un dalām. :)
0
????
0
sorry bleakness ka neuzaicinaaju... un ziemas laikaa aaraa naw ne maz tik traki- 100 grami un buus labi! =D
0
Lai jums veicaas Metal-freaki!!!!
0
Nu tad lamiigu jums visiem to jauno, lai pluust alus upes aadas jaku krastos. 1.40 soriit noskatiijos Metallica koncertu pa TV5. >:)
0
Keep Brutality Alive!!!
0
Es ar redzēju Matallica koncertu he he, tātad gads iesācies tīri normāli he he. Bet citiem, laikam, liekas, ka mīlestības par maz, jeb tā likusi vilties diezgan pamatīgi, nevar jau visu laiku mīlēt, pienāk arī sāpju brītiņš, bet arī tas neilgsies visu laiku, gan atradīs savu īsto mīlu, viss būs normāli un harmonijā miers tad plīvos, lai vai kā normālu jums šito gadu, tik neizkūkojiet prātu šajā gadā he he!
0
Es toties tiko noskatijos Cannibal Corpse dvd - Live Cannibalism! Uzraiz gariigais paceelaas:D
0
he pagāns atsauca atmiņā vienu prikolainu pēc vella dziesmu ``bez mīlestības nedzīvojiet`` kautkāds jautrs šlāgers bij bet tāds + lādēts
bet es jaunajā gadā kārtīgi piedzēros kā īsts proletārietis
nu tad uz to rtevulūcijas 100 gadi taisam jaunu revulūciju he
bet es jaunajā gadā kārtīgi piedzēros kā īsts proletārietis
nu tad uz to rtevulūcijas 100 gadi taisam jaunu revulūciju he
0
Es arī skatījos Metallica konci. Man jau dikti patika... Sen nebija redzēts dzīvais pa TV. Tas vecgada vakars ir tikai laika atskaites punkts, nekas jauns nebūs ja pasi nedarīsiet. ;]
0
Buus jau buus! Tik jaaseezh uz kjebliisha un jaagaida:) Laimiig jauno gad.
0
31. decembris man bija tikai taads iemesls padzert ko graadiigu un veelu(agri no riita) iet guleet. Man jauns laika mets liidz ar Saulgrieziem saakaas, kad Sauliite otru vaigu pagrieza. (Apzinaati nerakstiiju vaardu "gads", jo tas naak no slaavu "god". Senie latviesi lielas laika vieniibas meeriija "ziemaas" un "vasaraas": pirms 7 ziemaam; pec 3 vasarinjaam, utml.)
P.S.Ceru, ka ar saviem pagaanisma paarnjemtajiem tekstiem veel nevienu nekaitinu. >:)
P.S.Ceru, ka ar saviem pagaanisma paarnjemtajiem tekstiem veel nevienu nekaitinu. >:)
0
Ir OK
0
Viss normāli, tik audzini Lūsi, nevis kaitini he he. Mūsu senču vērtības nedrīkst nevienu kaitināt.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!