Firefox Search Engines
0
Sens sev gribēju uztaisīt Metal-archives.com meklētāju iekš firefox un vakar tadarī uztaisīju :)
Primitīvs bez gala, bet manas prasības pilnīgi apmierina, ja nu te ir vēl kāds firefox lietotājs un grib sev šo brīnumu tad var šeitan atstāt savu e-pasta adresītu...
Primitīvs bez gala, bet manas prasības pilnīgi apmierina, ja nu te ir vēl kāds firefox lietotājs un grib sev šo brīnumu tad var šeitan atstāt savu e-pasta adresītu...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Tipa pēc metal archives izpratnes Firefox neskaitaas "non-sucky browser"? :D
0
Nezinu, ko par to visu domā metal-archives...
Bet firefoxy ir iebūvēts tāds lodzinš/lauks, kurā tu vari norādīt, kur (google, amazone etc.) un ko tu gribi meklēt.
Tad nu es to "kur" sarakstiņu papildināju arī ar metal-archives.com :)
Ideja vienkārša, lai nebūtu katru reizi no sākuma jāieiet iekš MA un pēc tam meklēšanas lauciņā jāraksta vēlamās grupas nosaukumu, to var izdarīt uzraiz iekš tā firefox iebūvētā meklētāja...
Bet firefoxy ir iebūvēts tāds lodzinš/lauks, kurā tu vari norādīt, kur (google, amazone etc.) un ko tu gribi meklēt.
Tad nu es to "kur" sarakstiņu papildināju arī ar metal-archives.com :)
Ideja vienkārša, lai nebūtu katru reizi no sākuma jāieiet iekš MA un pēc tam meklēšanas lauciņā jāraksta vēlamās grupas nosaukumu, to var izdarīt uzraiz iekš tā firefox iebūvētā meklētāja...
0
Bibo:
dodi, dodi: wrongtale@gmail.com
dodi, dodi: wrongtale@gmail.com
0
Man ar interese ira
0
Pasvied savu domu
0
itaalis - un uz kurieni man vinju pasviest?
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!