8. marts
0
sveicieni visām meičām, kas še iečeko... lai jūsu bērniem bagāti vecāki !
ceru, būs arī kāds žoržs, kas Jūs apsveiks arī klātienē ar ziediem un bučām...

p.s. džeki sasparojas un suminām daiļā dzimuma pārstāves !
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
man nav tuvas Klāras Cetkinas un Rozas Luksemburgas idejas
0
ja kaada ir tik nozheelojama, ka gaida tulpi shodien, tad jaadomaa, ka ir trulikji, kas to arii pasniegs visaam pec kaartas.
it kaa komunistu sveetki buutu kas baiiiiigi svinams.
0
Nost ar komunistiem, nost ar kapitaalismiem, nost kraasainajiem, ar savaadaak domaajoshajiem(apnicis klausiities)... un kas tur tik slikts ka ir iemesls atziimeeshanai
0
nu es saprastu ja shadu sievieshu dienu ieviestu Latvijas valdiba nevis pat tik necili svetiki ko0 dazhs labs atceraas jo nav pat ierakstiiti kalendaara. peec manaam domaam pasniegt kadam tieshi tulpi ir vis banaalakais kas var buut
0
Katraa zinjaa 100 x labaaki sveetki par 14. februaari. Man pajaat, vai komunistu vai sociaalistu izdomaajums, bet tieshaam labs iemesls iedzershanai.
0
principā es gaidīju tādu reakciju..
ehh... mūžīgie aizspriedumi...
hei Irēnaaa....acīmredzot tu atdzīsti tikai Mātes dienu. un kādā sakarā tulpes.. varēji ko oriģinālāku izspļaut. Un rodās iespads, ja kāds tev arī ir dāvājis ziedus, tad tas arī ir bijis kāds truliķis.
Deathperado- mosties... cetkina un roza nolika karoti 100 g. atpakaļ.. jau sen nekādas saistības ar šo datumu

p.s. man, piemēram, ir pozitīvi neitrāla attieksme pret šo datumu.. komunisti, ne komunisti, bet lielākai daļai sieviešu tomēr patīkami, ka viņām velta pastiprinātu uzmanību šajā dienā.
Un, ja irēnai vai detperado u.c. ir kautkādi ideoloģiski aizspriedumi šaj sakarā, tā ir viņu problēma.
0
malacs gotika. buča
0
hmmm, man likaas, ka taa ir starptautiskaa sieviesu diena? vai es kluudos?
0
p.s.
man visi sveetki labi :P
0
Bet ziedus tomeer bija patiikami sanemt, teikshu kaa ir:)
0
neljkjes jau nevar dabut! tas gan tiesa par komunistiem! tieshi tapec jasveic tie dzheki kurus ienisti :)
0
nesaki
kaa ir
saki
kaa nav
0
Nezinu bet man patiik, ka man pilns galds ar rozeem shodien, un vai nav vienalga kaads iemesls
0
Un kas nav,RunciRenar?
0
Svētku nekad nevar būt par daudz..tāpāt kā iemeslu, lai iedzertu :)
0
kam ir ko dzert, kam lāga pat ko ēst nav...
0
nu labi es saprotu jebkuru citu pukji davinaat bet tulpi ta ir vis banalaaka pukje kada var buut. nu apsveikt jau var isteniiba tas lai paliek katra pasha zinjaa.

un iemesls iedzershanai var atrasties katru dienu
0
besij araa, ka sievietes atceraas tikai 8. martaa... es neveeleetos pukjes sanjemt shajaa dienaa!!! stulbi... lielaaks prieks ir tad ja sanjem taas ikdienaa!!!!
0
un atceras tikai sievietes, it kaa uz taam pasaule tureetos........ :)
nekas personisks ne pret vienu.....
man liekas ka tiiri neko diena, vieniigi kljuust skumji, kad simtiem onku staav, kaa peec kvasa padomju laikaa, un nu pirks puki un brauks iepriecinaat savu sievieti, kapeec to nevar dariit ikdienaa, katru dienu.....
0
Man vienalga, man diezkā nepatīk saņemt dāvanā ziedu līķīšus.
0
to Lūsis

gudraas japaanju tautas gudriibas salasiijies???
0
tiešām, kāda jēga no puķēm nesaprotu tos sievišķus, tak ne apēst, ne izdzert ne nodzert var, cietā diska ietilpību un neta ātrumu ar nepalielina, beztolks
0
tas ir prieks, laikam vinju onkulji miilestiibu apliecina reizi gadaa, taadeel shajaa diena taas staro...
0
komunistu svētki.... fuck it!!! >:(
0
es gan neko sliktu šajā padarīšanā nesaskatu, nav jau tam jāpieiet ar tulpju domāšanu, kāpēc gan nevar savu mīļoto sievietīti samīļot? jāpiezīmē, ka tas jau tāpat notiek katru dienu, bet nu tomēr, tad jau Valentīndiena ir... pasākums
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas