meegju teelpas
0
sakiet lautinji, kur juus meegjinaat? kaadas ir iecieniitaakaas telpas peec kriteerijiem - leeti un labi ??
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
A kur tu dzivo un kur dzivo parejie "Spelmani".
0
es esu no Kengaraga ... maacos paardaugavaa. ko Tu domaa ar paareejiem "Speelmanjiem" ?
0
Nu, kaadas četras mēģinājumu telpas ir uz Brīvības ielas, viena ir Krāsotāju ielaa, viena ir Pārdaugavā, preciizāk Imantā, cenas ir tādas, ka 5LS par triis stundaam, vieniigi Pārdaugavā tagad tiek remontēta un pēc tam cena būs augstāka, līdzvērtīga aparatūrai un izremontētajai telpai.......!
0
uz briiviibas zinu tikai simbolikumu. Kas veel tur labs ir ? un cenas visur vienaadas apm ?
0
vakar vienai garām nogāju.
Pārējā info par maksu
0
Petjka ar savu "grupu" garaazhaa meegjina - tur bolderaajaa... Pakjer katrs pa 4l alinja un meegjina... Shitaa katru dienu meegjina. Ingmaars savukaart vispaar nemeegjina - aarsti neljauj. A es meegjinu pie Zelta bumbotavas Daugavas vinjaa krastaa. Veel var meegjinaat pie dominas tikt meegjinaat. A ja nesanaak tur tikt meegjinaat tad var veel meegjinaat aadminju ielaa, bet es neiesaku tur meegjinaat, jo aparaati tur nav labi prieksh meegjinaashanas. A cenas - ja gribi meegjinaat, tad vai nav veinalga? Galvenais ka labi sakan. taapat, jau paarlieku dargi nesanaaks, ja tu neesi viens pats kaa pirksts.
0
Bet varētu lūdzu uzrakstīt kkādus telefonu numurus, adreses un cenas? Lūdzu! Steidzami!
0
meeginaajumu telpa uz briiviibenes tal. mob. 9644333
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas