Gičas tjūners
0
Nopirkšu lietotu gičas tjūneri(skaņotāju), nedārgi! Andris.mob.6055722 vai e-mail: andrispuke@inbox.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Man ir paštaisīts ģitāras tūners, koka korpusā. Nepieciešams kapitālais remonts. Aptuvenā sākuma cena 250 Ls.
Cenā iekļauts akumulators no GAS-51, jo tieši bez šī enerģijas avota tūners nedarbosies.
0
Ai, Bok, beidz tu man te "puust piiliites"

Pats vienreiz lietoju pashtaisiitu tuuneri, veel tieshi koka korpusaa, i GAS-51 tik tieshaam nestraadaaja uz shito joku. Tur vajadzeeja vai nu ATC - 1076547149, vai arii TIFF - 76969672185271258158715275...
:)))))))))))))))))))))))))...
Oi, man vinsh veel sheku reku blakus staav, paardodu par 249.99 Ls.

oioioi, tu tak piedod bokam, vinsh jau ir tikai cilveeks, un kljuudiities ir cilveecigi.
0
nu vēl kā alternatīvu akumulatoram GAZ-51 varu piedāvāt (saprotu, neērti būtu līdz staipīt to, smags reāli un aizņem daudz vietas) nelielu paštaisītu vēja ģeneratoru. Diametrs nieka 2,5 m. Tā ka diezgan kompakts.
Piezīme- darbojas tikai vējainās dienās. Bet īsts ģitāras skaņošanas fans pacietīs arī to.
0
Tuunera programmu var novilkt no neta!1 no taadaam saucas Gassist!Pasham taada maajaas ira!Tiiri neko uzskanjot var!Galvenais lai ir mikrofons maajaas!
0
Lētāks variants: pacel telefona klausuli, noklausies signālu - otrās oktāvas la (pirmā stīga uz 5. ladas) - un uz priekšu!:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas