Gičas tjūners
0
Nopirkšu lietotu gičas tjūneri(skaņotāju), nedārgi! Andris.mob.6055722 vai e-mail: andrispuke@inbox.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Man ir paštaisīts ģitāras tūners, koka korpusā. Nepieciešams kapitālais remonts. Aptuvenā sākuma cena 250 Ls.
Cenā iekļauts akumulators no GAS-51, jo tieši bez šī enerģijas avota tūners nedarbosies.
Cenā iekļauts akumulators no GAS-51, jo tieši bez šī enerģijas avota tūners nedarbosies.
0
Ai, Bok, beidz tu man te "puust piiliites"
Pats vienreiz lietoju pashtaisiitu tuuneri, veel tieshi koka korpusaa, i GAS-51 tik tieshaam nestraadaaja uz shito joku. Tur vajadzeeja vai nu ATC - 1076547149, vai arii TIFF - 76969672185271258158715275...
:)))))))))))))))))))))))))...
Oi, man vinsh veel sheku reku blakus staav, paardodu par 249.99 Ls.
oioioi, tu tak piedod bokam, vinsh jau ir tikai cilveeks, un kljuudiities ir cilveecigi.
Pats vienreiz lietoju pashtaisiitu tuuneri, veel tieshi koka korpusaa, i GAS-51 tik tieshaam nestraadaaja uz shito joku. Tur vajadzeeja vai nu ATC - 1076547149, vai arii TIFF - 76969672185271258158715275...
:)))))))))))))))))))))))))...
Oi, man vinsh veel sheku reku blakus staav, paardodu par 249.99 Ls.
oioioi, tu tak piedod bokam, vinsh jau ir tikai cilveeks, un kljuudiities ir cilveecigi.
0
nu vēl kā alternatīvu akumulatoram GAZ-51 varu piedāvāt (saprotu, neērti būtu līdz staipīt to, smags reāli un aizņem daudz vietas) nelielu paštaisītu vēja ģeneratoru. Diametrs nieka 2,5 m. Tā ka diezgan kompakts.
Piezīme- darbojas tikai vējainās dienās. Bet īsts ģitāras skaņošanas fans pacietīs arī to.
Piezīme- darbojas tikai vējainās dienās. Bet īsts ģitāras skaņošanas fans pacietīs arī to.
0
Tuunera programmu var novilkt no neta!1 no taadaam saucas Gassist!Pasham taada maajaas ira!Tiiri neko uzskanjot var!Galvenais lai ir mikrofons maajaas!
0
Lētāks variants: pacel telefona klausuli, noklausies signālu - otrās oktāvas la (pirmā stīga uz 5. ladas) - un uz priekšu!:D
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!