truemetal.lv UPDATE!
0
pāris jauninājumi lapā:
*) optimizēta pirmā lapa - vaidzētu atvērties kudi ātrāk (cerams, ka nebūs gļuki)
*) foruma tēmas sadalītas pa lapām
*) profilā iespējams norādīt kā kārtot foruma tēmas un ziņojumus
lietojiet uz veselību, ja kādi gļuki - meilot uz adresi lapas apakšā!
*) optimizēta pirmā lapa - vaidzētu atvērties kudi ātrāk (cerams, ka nebūs gļuki)
*) foruma tēmas sadalītas pa lapām
*) profilā iespējams norādīt kā kārtot foruma tēmas un ziņojumus
lietojiet uz veselību, ja kādi gļuki - meilot uz adresi lapas apakšā!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Paldies, BigUgga!
0
labais, Bigij!
0
o jjaaa,paldies,BiggUgga!
0
e te taa padomaaju, kaa buutu, ja komentiem pievienotu `smailiju` fiichu? tjipa piemeers: hackers.lv/?mid=cat&upcat=37&a...
nju tik kraasas piemekleet un taadas ljaunaakas-tizlaakas sejinjas >:D
nju tik kraasas piemekleet un taadas ljaunaakas-tizlaakas sejinjas >:D
0
vaimandieninj... azh apreecos - vaicais onka augurijs ::) ::)
0
blje ne tur...
0
Fak, nē! Tikai ne smaidiņus! Neciešu forumus ar smaidiņiem.
0
Es gan gribētu šeit smaidiņus... Tas rēcīgi komentāri ir vēl rēcīgāki!!!
Visādā gadījumā, man patīk jaunās izmaiņas. Būs tagad nedaudz vieglāk orientēties diskusiju kaudzē... =]
Visādā gadījumā, man patīk jaunās izmaiņas. Būs tagad nedaudz vieglāk orientēties diskusiju kaudzē... =]
0
man patiik tie smailiji kas piparmeetras forumaa..
drausmiigi reeciigi;)
drausmiigi reeciigi;)
0
m/ obligatais smailijs! kudars ja nepatik nelieto!
0
galvenais, ka ragi buutu :D Bet u sarkanaa kraasa vareetu iedereeties :)
0
Smaidinjus jau vareetu gan, tikai imho vajag peec iespeejas lielaaku izveeli un arii kaadu origjinaalu, taadu kas nav citur (ja to var saorganizeet).
0
Bet varbuut ka tomeer ne - truemetal forums visu laiku ir lieliski dziivojis bez vinjiem.
0
ja vareetu bez vinjiem iztik . nu nav tas patikamakais ka puse texta satur smaidinjus un otra puse vardus tad kad lasa tad galva griezhaas.
vareetu ielikt malaa top5 uz aktivakajiem dzejniekiem (postetajiem forumaa)
vareetu ielikt malaa top5 uz aktivakajiem dzejniekiem (postetajiem forumaa)
0
eu bet aatrums arii ir bishku uzlabojies, vairs nav pat taas 3 minuutes jagaida, lai pievienotu komentaaru ar Operas paliidziibu.
0
Mhm, tagad pietiek ar 1 min. :D
Ja kas, tad lietojot Operu (vismaz 7.54), nemaz nevajag gaidīt: kaut gan viņa rāda, ka vēl tik sūta, patiesībā ir jau aizsūtījusi...
Ja kas, tad lietojot Operu (vismaz 7.54), nemaz nevajag gaidīt: kaut gan viņa rāda, ka vēl tik sūta, patiesībā ir jau aizsūtījusi...
0
Lielais altruists te vislaik kaut ko ņemas, cenšoties uzlabot mūsu dzīvi. Un priekš kam - lai tāds kā es te atnāk un piedirš... Nu bet paldies tik un tā :)
0
Leia, a tev patīk rēkt...? Ja jau tik labi māki, mok davai sāc vokālistes karjeru...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!