Daavida Show 2
0
The mighty return of the morbid fashion fa*got. 4. maijaa, Elijas 17. Teema - nacboli vs. latvieshi. Ieeja briiva, taa kaa visi interesenti, kas sapnjo nokljuut TV var doties un visus apgaismot.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
kas dawids galiig pratu izkuukojis?
0
jaapanem līdz akmeņi ar asiem stūriem
0
mosh uzreiz labaak lozhmeteeju?
0
Daavidshovaa piedaliisies NSS paarstaavis V. Birze un barinjsh nacbolu. Peedeejie solaas buut kuplaa pulkaa studijaa un uzmundrinoshi kviekt savaa valodinjaa.
Aicinu visus riit, 17:30 naakt uz Elijas 17 (LNT eeka) un piedaliities shova filmeeshanaa. Vareesiet atbalstiit latvieshu nacionaalistus un pagozeeties zem kameraam. Ieeja briiva.
Aicinu visus riit, 17:30 naakt uz Elijas 17 (LNT eeka) un piedaliities shova filmeeshanaa. Vareesiet atbalstiit latvieshu nacionaalistus un pagozeeties zem kameraam. Ieeja briiva.
0
Fantaazistu klubinjsh turpinaas. Tuuliit sekos veel 10 komenti, kaadus ierochus kursh njems liidzi. Mans teetis taapat ir stipraaks par juusu teetiem, jo vinjsh gaaja aireeshanaa un dzhudo. Vinjam maajaas ir pushka, ar kuru vinjsh var noshaut citus teetus.
0
Viņš nevar nošaut manu lielo brāli :p
0
Viņš to nevar izdarīt divreiz/citreiz?...Iespēj... (nē) objekti ar kuriem sanāktu kaitīte:
1. Albatross;
2. Spēkarats (kas ir, ko piesienies?);
3. Arnis Mednis kā kVlt/brutal teritorijas subordinētais elements v1.09;
4. Viņš nevar lietot/ziedot manu lielo brāli? ;{{
5. Mani vaigi izdodot skaņas, kad ar viņiem izdarās ne visai korekti: bols, bols, bols...;
6. Jāpaņem Aplis (filma?) ar asiem stūriem;
7. Kontrastēt ar ac/dc un pateikt ko saistošu;
8. Pārdomu izraisošā filma Unterģang neizraisa nekādas pārdomas?;
9. Aerosmith dziesma garāka par 7 min.;
1. Albatross;
2. Spēkarats (kas ir, ko piesienies?);
3. Arnis Mednis kā kVlt/brutal teritorijas subordinētais elements v1.09;
4. Viņš nevar lietot/ziedot manu lielo brāli? ;{{
5. Mani vaigi izdodot skaņas, kad ar viņiem izdarās ne visai korekti: bols, bols, bols...;
6. Jāpaņem Aplis (filma?) ar asiem stūriem;
7. Kontrastēt ar ac/dc un pateikt ko saistošu;
8. Pārdomu izraisošā filma Unterģang neizraisa nekādas pārdomas?;
9. Aerosmith dziesma garāka par 7 min.;
0
Fuck David
0
Lai nu kaadi tur tie ieprieksheejie shovi bija, bet shaadu te taisiit tieshi uz valsts sveetkiem ir vienkaarshi jeeli. Absoluuti nekorekti. Daavids laikam censhas buut viens konkreeti skandalozais dzheks. Taadi parasti taalu neaizraapo.
0
provokaacija
bet alu dos ja aizieshu, man skaidraa nerunaajas daudz
bet alu dos ja aizieshu, man skaidraa nerunaajas daudz
0
Eu, nu cik var?! Kurš prātīgs cilvēks to Dāvidu ar viņa izdarībām uztver nopietni? Tak lai viņš dara, ko grib, atsaldeņiem arī kaut ka maizīte jāpelna.
0
atsaldenjiem maiziite nav japelna vinjiem ir jauzstaada diognoze garii slims un jaliek trako namos
0
nu baac smiekliigi,vakar zvanija man no raidiijuma tjip teica negribiet vot uz daavidu shovu...par bushu runaas...nu baac jau esam noskaidrojushi,ka bushu neviens neaizstiks un par to,ka cilveekus nobaidiija ar tiem punjkjainiem snaiperiem..taa deelj vareetu nogalinaat,ka uz vecriigu nelaizh ghh =/ ai lap pohs...Daavids tikai teelo ..
0
Nu kas tad tur bij, nesanaaca redzeet
0
Nu blle tikko nocciniju to kkipa "raidiijumu", blle tas nnegra - te uz salinieka vienreiz lasiiju - mainaam krievus PRET nnegraam - nu i nahui vienkaarssi atdodam taa pat. Un tu GAILI DAAVI - blle tavs liiimens nav aukstaaks par tiem krievu jeb kaa tur teica OKUPANTIEM.
Cepuri nost tiem dzzekinniem, kas uz taadu PEERTIKKU KROPLLU CIRKU atnaaca un tiessaam ar realiem faktiem nevis sausiem izdomaatiem murgiem plaatiijaas - CEPURI NOST KAUT VISI LatViessi BUUTU TAADI
Cepuri nost tiem dzzekinniem, kas uz taadu PEERTIKKU KROPLLU CIRKU atnaaca un tiessaam ar realiem faktiem nevis sausiem izdomaatiem murgiem plaatiijaas - CEPURI NOST KAUT VISI LatViessi BUUTU TAADI
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!