Kārtējā aptauja
0
Es pilnīgi aprēcos par vienu no atbilžu variantiem!!! :))))))))))
Nez, kas ir pārējie 5, kam nav paģiru...
Nez, kas ir pārējie 5, kam nav paģiru...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
:DDDDDD
0
Es nupat aprēcos par to, ka Tev nav īsti par ko balsot :))) Jebšu Tev ir jāatzīst, ka Tu esi tāds pats pimpis kā Tu :)))
0
bet man nav paģiru - tas kompensē manu "pimpjainību" :P
0
Kā jau esmu Tev daudzkārt bildis, ar to nelepojas, vismaz ne paģirainu cilvēku kompānijā :)))
Bet no otras puses, Tev nekad neizjust pagjiru prikolīgumu, to patīkamo sajūtu, kad jūti kā paģiras atlaižās :P
Bet no otras puses, Tev nekad neizjust pagjiru prikolīgumu, to patīkamo sajūtu, kad jūti kā paģiras atlaižās :P
0
kaut kā neticās, ka Deathperado nav paģiru... viņam, kas dzelzs aknas ? vai arī dzer ļoti labas kvalitātes alkoholu un dara to pareizi.
0
Man jau šķiet ka te ir iemaisīta kāda augstāka vai zemāka vara, kas rūpējas par to, lai Deathperado nebūtu paģiru, LAI BESĪTU MANI ĀRĀ!!! ;)
0
katrā ziņā bezpaģiru būšana ir pārejošs trūkums.
Līdz laikam... izsīks tie aknu resursi un piemeklēs arī Deathperado šī patīkamā alkohola intoksikācijas sajūta no rīta.
Līdz laikam... izsīks tie aknu resursi un piemeklēs arī Deathperado šī patīkamā alkohola intoksikācijas sajūta no rīta.
0
es nu nedomāju, ka alus uzdzeršana šnabim ir †as pareizākais, bet man anyway galva nesāp.
Varu pateikt, ja kādu interesē, kam man no alkohola galva ir sāpējusi reizes 5 pa visu laiku no 1995. gada :) Vienīgais pēcefekts ir palielināta vēlme pēc minerālā ūdens. :P
Varu pateikt, ja kādu interesē, kam man no alkohola galva ir sāpējusi reizes 5 pa visu laiku no 1995. gada :) Vienīgais pēcefekts ir palielināta vēlme pēc minerālā ūdens. :P
0
piemeklēs tevi, piemeklēs arī tevi reiz :))
teicama veselība, ko lai saka... paņem tā regulārāk trīsdieniekus, četrdienniekus--- varbūt ta sāksi manīt :)
teicama veselība, ko lai saka... paņem tā regulārāk trīsdieniekus, četrdienniekus--- varbūt ta sāksi manīt :)
0
Paģiras jau neizpaužas tikai kā galvassāpes. Tās (gs) man arī ir ļoti reti. Bet gadās, ka visai stulba ir tā sajūta, kad pēc kārtīga kodiena visu nākamo dienu it kā galva nesāp, apetīte ir, bet ir tāda absolūta "ņepoņatka" par visu apkārt notiekošo, nespēja padomāt, tipa it kā galva ar sienu piebāzta, plus vēl visa tā iespaidā viss besī ārā. Savukārt, ja paveicas, tad ir jautrās pohas - tad var vai visu dienu zviegt līdz elpas trūkumam par debīliem jokiem, kas citādi i greizu smīnu neuzrautu :)
0
nē, tā nav!
0
Kas nav???
0
Stay bla bla bla!!!
0
pagjiras ir suudiiga padariishana. man vajadzeeja lidot ar lidmashiinu un man tajaa riitaa pohas bija zveeriigas. Izdzeeru 3 glaazes sulas, neko neeedu, kad biju lidostaa knapi nostaaveeju rindaa lai nodotu bagaazhu un dabuutu biljeti. lidojot itkaa raava uz augsh, bet nebija ko vemt tapeec bija veel suudiigaak. atkaartot negribeetu
0
visbaismākais moments bija, kad ar visu ģimeni bija aizbraucis pie vecākiem un tā sirsnīgi "pasēdēju" iepriekšējā dienā ar pulciņu paziņu... Un vsas tās 3 stundas es stūrēju 200 kilometrus (ātri bija bail braukt) ar vienu vienīgu domu - benzīntankā iepirkto un somā ietūcīto 200g šnabenieku... tā kā dzēris nebraucu principā, atlika tikai ciesties līdz Rīgai...
atkaartot negribeetu (c) profils
atkaartot negribeetu (c) profils
0
Es it kā esmu viens no tiem nepaģirainajiem.. Vienu reizi tik ir bijušas- aizmirsu, ka biju dzēris stirpāku alcu un uzbliezu atkal alu pa virsu :DDD
0
Tas tak neko neskādē. Acīmredzot iesācējs vēl esi :)
0
tas driizaak liecina, ka vajadziigs jauns aknu komplekts
0
Nea, bet tā taču esot, ka švakākam kko stipru var bliezt virsū, bet otrādi gan nebūtu ieteicams, ko?
0
Mēģināts ir visādi, bet paģiru kā nav tā nav. Nu vismaz ne jūtamu.
0
Onkulim Intaram taisnība- paģiru var arī nebūt, ja jaunais iedzērājs vēl pavisam jauns, respektīvi iesācējs... tad tiešām paģiru nav, pats pēc sevis atceros. Varēja piebliezties bezmaz vai līdz zemei, bet otrā rītā svaigs kā gurķītis. Tagad tā diemžēl nav... man, piemēram galva reti sāp, vēl retāk uz korķi velk otrā rītā. Bet var būt neliela roku trīce, sirdsklauves vai pārsitieni, reibonis, miegainība, ātra aizkaitināmība, pazeminātas koncentrēšanās spējas, biku piebremzēta domāšana, slāpes, paaugstināta ēstgriba, var būt neliela depresija, pazeminātas arī fiziskās darba spējas- aizdusa un sirds lec pa muti ārā.... u.c. traucējumi. Nu es te aprakstīju tādu pasmagu gadījumu. Biežāk tomēr tik smagi nav. Bet katram tās paģiras jeb gudrāk izsakoties abstinences sindroms izpaužas vairāk vai mazāk individuāli.
Bet kopīgas iezīmes protams ir visiem.
Bet kopīgas iezīmes protams ir visiem.
0
a man pohu nebūs ar- vo netīk man vairs dzert, hāhāhā! :DD
0
Patiesiibaa Deathperado saap galva un ir pohas, tad kad vinsh piipee.
0
o!
0
bet tā kā es pīpēju gaužām reti...
0
Nu, man ir vienkāršāk - kaišu, gan fizisku, gan garīgu, pietiek tāpat, tā ka ar alkoholu atliek lietot vien ārīgi; bet tas, par laimi, paģiras neizraisa.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!