ALICE COOPER
0
Kaads ir informeets par Cooper'a koncertu Igaunijaa? Varbuut ir brauceeji? No manas puses divi ir! Vajadzeetu kautko uzorganizeet!
Ja kas: WWW.ALICECOOPER.COM
Ja kas: WWW.ALICECOOPER.COM
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
No manas puses neviena nav...
0
akal manā vietā saka... es laikam nē, kaut gan- es noteikti nē!!
0
buutu latvijaa tad es toch ietu, bet par igauniju ir veel jaadomaa dzilji, kaut gan gribeetos...
0
Haapsalu tachu nav taalu, un tur smuki esot.
0
a kur precīzi ir Haapsalu? Cik no Rīgas?
0
Kaads zin, cik apmeeram biljete vareetu maksaat un kur var nopirkt?
0
Haapsalu atrodas ap 170 km no Latvijas robezhas pie juuras. Tur ir smuka senlaiku pils. Netaa info par sho pilseetu nav gruuti samekleet(www.haapsalu.ee)...
Biljetes var nopirkt WWW.PILETILEVI.EE (var izveeleeties anglu, vai krievu val.), cena saakot no 295 igaunu naudaam, tas ir ap 13.50Ls.
Biljetes var nopirkt WWW.PILETILEVI.EE (var izveeleeties anglu, vai krievu val.), cena saakot no 295 igaunu naudaam, tas ir ap 13.50Ls.
0
Uz doto briidi var izveeleeties tikai par 475.00 EEK. Kraukli, tu paspeeji nopirkt pa leeto?
0
Blje, nepaspeeju! Kozhu visu ekstremitaashu nagos un domaaju vai braukt vai nee.
0
mjā.... es jau arī šito veco indīgo kraķi paskatītos!
0
Baac, www.piletilevi.ee neizdodas nopirkt, visaadi gljuki pie maksaashanas. Ir kaada cita adrese, kur var nopirkt? Varbuut kaads zin?
0
Var nopirkt www.bilesuserviss.lv, maksa 25Ls, jaanoreekjinaas 15minuushu laikaa.
0
alice cooper tas ir feini protams koncis buutu jaaredz pasham, bet ja kaads ir bijis varetu pastaastiit kaa bija (veelaak)
0
koncis bija vienkaarshi dieviigs. Neko labaaku nevareeja veeleeties. Tas nav vaardiem aprakstaams.
Izbesiija, ka ljoti daudzi bija atnaakushi vienkaarshi prikola peec-"es to varu atljauties".
Kopumaa tautas vareeja buut arii vairaak
Izbesiija, ka ljoti daudzi bija atnaakushi vienkaarshi prikola peec-"es to varu atljauties".
Kopumaa tautas vareeja buut arii vairaak
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!