BORDERROCK - festivals Valkā
0
Valka, festivāls BORDERROCK
Turpinot pagājušogad iesākto tradīciju, arī šogad Valkas brīvdabas estrādē tiek rīkots 2. Latvijas – Igaunijas rokfestivāls „Borderrock”. Tas notiks Valkā, brīvdabas estrādē, 2005. gada 13. augustā, sākums pulksten 11:00.
No 11.00 paredzēta brīvā skatuve, no 14.00 – grupu konkurss. Festivālu noslēgs viesu grupas no Latvijas un Igaunijas - DEGRADANCE, VOICEKS VOISKA, DZELZS VILKS, LOITS (EST), DOUBLE FACED EELS, SUPER HUMAN.
Info: www.valka.lv
Turpinot pagājušogad iesākto tradīciju, arī šogad Valkas brīvdabas estrādē tiek rīkots 2. Latvijas – Igaunijas rokfestivāls „Borderrock”. Tas notiks Valkā, brīvdabas estrādē, 2005. gada 13. augustā, sākums pulksten 11:00.
No 11.00 paredzēta brīvā skatuve, no 14.00 – grupu konkurss. Festivālu noslēgs viesu grupas no Latvijas un Igaunijas - DEGRADANCE, VOICEKS VOISKA, DZELZS VILKS, LOITS (EST), DOUBLE FACED EELS, SUPER HUMAN.
Info: www.valka.lv
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
NU jau pa labi un pa kreisi FESTIVĀLS. Katrs divu grupu-aldara alus tusiņš jau ir festivāls. Gribētos uz kādu koncertu aiziet, apnikuši jau tie festivāli.
0
Jā, piekrītu, ja vēl tie festivāli butu tiešām FESTVĀLI, tad jau būtu Ok, bet, pie mums, eh... vazā tik to vardu līdzi:(
0
heh, es tikko gribeeju ievietot forumaa topiku par shito pasaakumu, bet Sonnenmensch bija ashaaks:)
...bet Valka tachu ir ljoti taalu, ne? pie Igaunijas robezhas... cik km no Riigas liidz turienei iznaak?
...bet Valka tachu ir ljoti taalu, ne? pie Igaunijas robezhas... cik km no Riigas liidz turienei iznaak?
0
No Rigas 169 Km
0
Ain't so bad, būtu mums, piem., Vācijas plašumi, dabūtu uz konci visus 200-300 km mērot no mājas, tā kā!!!!...
0
A-ha, un būtu pie mums "autobāni".... :)
0
A-ha, un būtu pie mums "autobāni".... :)
0
Nevar buut 169 Km noteikti vairaak.
0
Jā, butu mums vispār "asfalts" uz roudiem!!!:)
0
Es biju īstenībā man jau patikās, priecē tas ka pie skatuves nebija asvalts kā ir ļoti daudzos festos[asvaltfesti], bet nedrīkstēja pie pašas skatuves iet stulbums... tāda forša vieta.. tik pilsētā visur pasītes prasīja... vispār labs pasāciens...
0
hmm tas pasakums notiks igaunijas vai Latviasj pusee? vai arii pa vidu? nee es laikam nebraukshu riiga - valka ir bikiit gabalinjsh
!
!
0
hmm tas pasakums notiks igaunijas vai Latvijas pusee? vai arii pa vidu? nee es laikam nebraukshu riiga - valka ir bikiit gabalinjsh
!
!
0
viņš jau sen notika... un Latvijā
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!