TESTS-What`s In Your fuckin He
0
Neliels tests..saakums ir taads: normaala gjimene kuraa ir divas meitas. Notiek baigaa huinja un maate nomirst, un beerees vecaakaa meita ierauga nepaziistamu bet ljoti pievilciigu jaunekli,kursh vinjai ljoti iepatiikas. Bet berees vinjai taa arii neizdevaas ar vinju iepaziities. taa nu life goes on, bet peec nedeeljas shii vecaakaa meita nogalina savu maasu. Jautajums Kaapeec?
Nu te es gaidu juusu versijas......
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Sviets.... tās ir manas, dziļi personiskās domas...
0
neesi nu tik kauniigs un pasaki ka tu domaa?
0
kaut ko tik idiotisku sen nebiju redzējis... ko tu tagad man izdarīsi, ko?
0
Es domaaju, ka meitenei bija probleemas dziivee, un vinjai sakaraa ar maates naavi aizgaaja ciet shiiberis, moshka jaunaakajai maasai nebija probleemu un vinja apskauda maasu...
P.S. kur tu dabuji shitaadu sviestu?....:)
0
lai māsas bērēs satiktu to džeku...
0
shito testu izdomaajis kaut kaads kekss amerikaa kursh straadaa ar slepkavaam,izvarotaajiem maniakiem un tmldzigiem psycho mico..nu vinsh sho testu ir pielietojis un 80% no maniakiem ir pareizi atbildeejushi uz shito testu..nu es gribu noskaidrot vi te nav kads maniaks:)))
0
vot Deathperado ir ar maniakalaam noslieceem..:))
0
vijna pagrabaa tureeja mazus puisiishus un ik pa briidim veica ar tiem seksuaalas izvirtiibas... maati nogalinaaja VINJA jo maate to uzzinaaja, veelaak arii otra meita to uzzinaaja un tad taa otra sho nogalinaaja, protams peec spiidzinaashanas un seksuaalaam izvirtiibaam. sveshinieks beerees bija supermens un tam nav nekaada sakara ar to stasteli ja vien vinsh nav spidermens.
0
un vinjai garsho burgeri. un coca-cola... un klausaas vinja hiphopu un vispaar ir melnaa. WHITE POWER !
0
tagad izrādās, ka esmu arī vēl maniaks...
a es ta vienkārši domāju, ka tā ir loģiska atbilde...
0
...njaa Deathperado bet tadu atbildi sniedza arii shie pacienti..:))
0
kas tik te neatklājas...
0
psc, kāds teftelis!!!
0
zin man a pirma doma ta pat ka dethperado bij saistiiba ar bereem!
0
1. jaunaakaa maasa pievaac to veci
2. vecaakaa maasa sagaaja sviestaa
3. es neeesmu izmekleetaajs
0
mhm :D
Tantei ir 3 savi zobi, viena kurla auss un vāja redze. Kādas šķirnes suns viņai pieder?
0
Noteikti kautkāds asinsuns, kurš ir apēdis viņas mazbērnus un gaida nākamos.
0
jaunaakaa meita novaaca savu muteri

Bet manupraat tas kas sso testu izveidoja pats ir kautkaads manjaks
0
jaunaka masa nozaga vecakajai desas gabalu
0
tas kaa tajaa krievu dzejaa
0
piekriitu ka tas kas izdomaaja to testu pats nav iisti normaalls, vipaar lielaakaa dalja psihologu man liekas ar nelielu shvilpi galvaa.
0
da bljin universum teica ka tas ir amerikanis! saprataat AMERIKANIS vinji visi tak i mazliet tupi!
0
Psihologi ir psihi!
0
tad jau visi kas logiski padoma,atbildetu-lai beres vel satiktu to dzeku...
0
tieshi to pashu es ar padomaaju, pandemonium
0
nu maniaki jau arii nav mulkji, lielaakaa dalja no viniem ir diezgan inteligjenti...piem Hanibal lektors vai tas dzheks no filmas 7 :)) bet ja nopietni tad atbilde nav jaadomaa bet jaasaka uzreiz kas ienaak pirmais galvaa...ja ienaak pirmais galvaa lai beres satiktu dzheku..tad celjs uz cietumu vai trakjeni jau nobrugjeets..:))
0
man tada sajuta tauta ta vien raujas uzzinat vai nav manjaki. :)
0
cik jaukas man izredzes...
0
lodzinjsh, tas ir kaķis, nevis suns, viltigi gan manijies, bet es tevi tomer atkodu.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Jubilāri
Slayerman (18 gadi)
Viskas