SKYFORGER mobilajam...
0
Laipni lūdzam komercijas laikmetā :)
Ja kādam ir interese, tad ir iespējams ielādēt mobilajam telefonam melodiju SKYFORGER - Uz Ziemeļkrastu...
Skatīties šeit: www.ra9.lv/?a=pp&b=turin#...
Ja kādam ir interese, tad ir iespējams ielādēt mobilajam telefonam melodiju SKYFORGER - Uz Ziemeļkrastu...
Skatīties šeit: www.ra9.lv/?a=pp&b=turin#...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Starp citu, tīri ziņkāres pēc: vai melodijas autortiesību turētājs saņem kādu atlīdzību par tās izmantošanu kā mobilā telefona meldiju? (t.i. gadījumā, kad kāds ar to pelna, kaut vai tos pašus 35 saņus, nevis kāds pats priekš sevis kaut ko līdzīgu tur saraksta - to jau izkontrolēt nevar)
0
kaut kaadi atsevishkji piem one.lv maksaa, kaut kur lasiiju dienasbiznesaa, ka Latvijaa gada laikaa par visaam shiim melodijaam un logo utt cilveeki ir izteereejushi 5milj latus, labs bizness. tur tajaa raxtaa ari tika klaareets par taam autortiesiibaam, ka dazhi maksaa un tie kuri maksaa tie stuchii zu tiem kas nemaksaa. bet grupai pashai man liekas nekas netiek, viss aiziet autortiesibu agenturai...lai gan taa iisti nezinu
0
Varu pa blatu pateikt - ja melodijas vērtība ir 0.35 Ls, tad autortiesību aģentūra saņem 0.07 Ls par katru pasūtīto melodiju. Tāda ir šī biznesa oficiālā puse, jo viss tiek reģistrēts caur mobilo operatoru tīkliem - vai nu maksā autortiesībām - vai kantoris tiek aizklapēts :)
0
pilnigi sedi majas un neko nedar, ne man ir ieksha es varu cept tas melodijas, idejas netrukst tiaki pasakiet ka to dariit un vel tikai vajadzetu kadu kursh to visu sadaztu neta. 9 debilism es nesaprotu, kam vinas vajag, es nekad neesmu pasutijis nevienu melodiju, ne ari kadu debilu atelu, pakala
0
Gudrākie jau parkokas pa mob netu un atrod kur visss par briiivu...
0
Vot uzķēros. Sonnenmensch, a tu kādu % ar saņem? :)
A par pasūtīšanu, nepasūtīšanu un atrašanu pārfrāzēšu viena cilvēka teikto: gudrākie dirsu neplēš dēļ 0.35 santīmiem, bet savu enerģiju iegulda lielākas naudas nopelnīšanā.
A par pasūtīšanu, nepasūtīšanu un atrašanu pārfrāzēšu viena cilvēka teikto: gudrākie dirsu neplēš dēļ 0.35 santīmiem, bet savu enerģiju iegulda lielākas naudas nopelnīšanā.
0
es tak saku ka celtnieciibaa straadaat ir kruti
0
To BLACK DATA - nea, neuzķēros viss, šajā gadījumā, es par to nesaņemu nekādu % ... Bet gribētu gan :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!