Pērku pastiprinātāju...
0
...ģitārai. Lietotu (bet strādājošu), ar standarta ligzdu, pēc iespējams lētāk. Tāpat nopirkšu vēlāk jaunu.
A varbūt var sarunāt nomu...
A varbūt var sarunāt nomu...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
Deathparado taisa grupu? Vai būs solo karjera? Vabūt dosies talantu fabrikā?
0
līdz grupai nāksies pagaidīt :))))))
pagaidām es tikai iemācīšos spēlēt ģitāru. :P
pagaidām es tikai iemācīšos spēlēt ģitāru. :P
0
Labus aparātus var nopirkt veikalā, un lēti, neskaitot to ka tur ir izvēle. Prekš sākuma ieteiktu tādu mazāku kombīti, maksā apm. 40 Ls, un lētāk, manuprāt, nav iespējams nopirkt.
Veici sauc "Rondo", ja nekļūdos uz Blaumaņa ielas viņš atrodas.
Veici sauc "Rondo", ja nekļūdos uz Blaumaņa ielas viņš atrodas.
0
nu rondo gan ir bedre kur visaadi shtrunti par nenormalaam cenaam,labaak Muuzikas centrs Upiisha pasaazhaa vai arii veiciitc Biedriibas nammaa.
0
rondo ir baigā bedre, tur vispār neka nav, un cenas ir šausmīgi dārgas... mūzikas centrs vai tava skaņa upīša pasāžā... the only solution...
0
Augstie Dievi! 40 LS lētākais variants? Prātiņ nāc mājā...
0
lētāk par 60 Ls nav... es neesmu redzējis nekur par 40 Ls...
0
bet vai lietota kādam nav?
Jaunu pastūzi es tāpat no Vācijas pasūtīšu...
Jaunu pastūzi es tāpat no Vācijas pasūtīšu...
0
Recepte labam "kombim" - vecs "Radiotehnikas" plašu atskaņotājs un šīs pašas firmas 90-niece. Tādas mantas var dabūt par 5-10 Ls (vai pat par velti). Mazliet vadiem gali jāpārlodē.
Jebkurā gadījumā - no sirds vēlu veiksmi!
Jebkurā gadījumā - no sirds vēlu veiksmi!
0
ja RR ta tiesham ir manta, pat jalode nekas nav, man ir pastiprinatajs, plashu atskanotajs un vel tur kaut kads sudu reguletaajs kas rada tas skalas, piesleedzot pie kompja skana tada ka aizstaisot durvsi pat normali nes cauri ( bet akdas tas durvis, aii), vieniigi mikrafona izejas nav, bet tam man ir lenshu atskanotaajs, ja tada nav, tad vsi ir vel elementaraaak. Panem to vadu kas naak no pastiprinataaja, pec idejasitka vinsh butu jasprauzh kompi un tad no kopja naak skana, a tu panem divas austinu tipa ligzdas savieno kopa, tad tev vel vajag tikai vadu kuram viena gala ir standarta gitaras uzgalis, bet otra austinu, un to visu pasakumu savieno kopa, tad jau var sleegties pie jebkuraam parastakajaam tumbaam, un nevajag nekadu mikrafona ieeju
0
ja un ja jau tu macies speleet gitaru, tad tev droshi vien sakuma buutu vajadziigs kads kas ko paraada u.t.t., Privatstundas leetak par 2ls neatradiisi, reali lai macitos jamegina 2 3 reizes nedeela, muzikalaja skola jaiet pastaviigi un jamaca ari citi priekshmeti, bet tadas iestades ka arna medna muzikas kosla un tamliidzigi ,pleesh reali leilu summu; es vienmer esmu gribejis skolnieku :))) Sutunads par briivu, tikai drusku alus vajadiigs, ko saki, spleju labi (personigi padotos labaak metals, bet ari kaut kadaas zinashanas bluza un flamenko )
0
jauno tehniķu stacija kaut kāda :))))) atgādina PSRS laiku veikalu tīklu "Taisi pats" vai ko tamlīdzīgu. Da es lodāmuru jau gadus 5 rokā turējis neesmu! :))))
Augury, ņemšu vērā tavu piedāvājumu, paldies liels! :)
Augury, ņemšu vērā tavu piedāvājumu, paldies liels! :)
0
Klausies, vai nu lodē vai maksā. Ja tev gribas lēti, tad tiešām RRR ir izeja un s-90 pat ir par traku dzīvoklim.
0
baigi feinais īstenībā ir foruma autora teksts: es tagad kaut ko lēti nopirkšu, bet tāpat vēlāk nopirkšu jaunu... ķjipa: es varu apēst tagad Tavu zupu, bet tāpat vēlāk ēdīšu mājās savu... >:))
0
apmēram tā arī domāts. Es cerēju, ka kādam mājās mētājās kāds strādājošs lūznītis...
0
nu izskatās, ka, ja kādam arī ir, tad pats to lūznīti arī izmanto... >:))
tik ja jau mačies spēlēt, tad jau īpaši nav ko steigties- kamēr spēlēšanas tehniku apgūsi, jau būs pienācis tas jaunais verķis, ta arī pagūsi pieslēgt...
tik ja jau mačies spēlēt, tad jau īpaši nav ko steigties- kamēr spēlēšanas tehniku apgūsi, jau būs pienācis tas jaunais verķis, ta arī pagūsi pieslēgt...
0
vsjo, aizgāju un nopirku Ibanez GTA10...
paldies par padomiem
paldies par padomiem
0
deathperado:
Tad tev vairāk laikam nepiedāvāt???
Tad tev vairāk laikam nepiedāvāt???
0
Neesmu pārliecināts, ka man vajag divus... :)
Paldies.
Tēma slēgta. Visi brīvi.
Paldies.
Tēma slēgta. Visi brīvi.
0
Mierrrā! Līdzinātiesss! Brīvi!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!