Absints
0
Kā jādzer tas 70% Absints??? Visu tīri un smaliki pastāstiet un bez nekādiem jokiem :DD...
Pēc kā viņš vispār garšo???
Pēc kā viņš vispār garšo???
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
pirparmetru likjieris-vismaz tas kas ir latvijaa! ievelc dzilji gaisu iedzer un puut araa! no problems!
0
Vairāk jau šņabja un pimarmētru liķiera krustojums nežēlīgā formā....
0
tā es ņemšu 70% dziru un pa taisno iekšās... uzreis atstieptos... esu kautko dzirdējis ka jādedzina...
0
nuu es tev ieteiktu pirkt krievu razhojumu jo vinjus mazaak paarbauda un tajos ir vairaak haulicigeenaas vielas ;)
vinjsh garsho peec klepussiirupa un zobupastas sajaukuma ar spirtu :DDD
vinjsh garsho peec klepussiirupa un zobupastas sajaukuma ar spirtu :DDD
0
Ja pareizi atceros, tad pamatā bija:
1) absintu šķaida ar ūdeni un ledu; moš arī bikiņš citrona sulas bija, rezultātu mauc iekšā;
2) speciāla karotīte vajadzīga, bet var iztikt arī ar mazu dakšiņu - uz glāzes (ne jau 200ces) uzliek dakšiņu (tā lai dakšas zari būtu virs glāzes), uzliek dažus cukura graudus, pār tiem lej absintu līdz glāze normāli piepildīta, piešķiļ uguni un gaida līdz cukurs izkūst, pagaida līdz karamilizētais cukurs pats pašķīdis absintā un dzer iekšā;
3) dzeršana ar procesu (ziemas vakaros mazās tumšās telpās). Izspiež citrona sulu (apjoms pēc gribēšanas) un ielej mazākā glāzē; tad ņem lielāku glāzi (konjaka glāze) un ielej mazliet absinta, ņem kociņu ar uztītu vati, pamērcē absintā, piešķiļ uguni un mēģina pielaist uguni glāzē ielietajam absintam, viņš gan dažreiz negribīgi deg - tieši tam tas kociņš vajadzīgs, padedzina, līdz glāze normāli uzsilusi, nopūš, absintu ielej tajā glāzītē, kur jau citrona sula stāv, glāzi strauji apgriež otrādi (vēlams uz salvetes), ņem salmiņu (ar lokāmo augšgalu) salmiņa galu uzmanīgi iemudrī starp apgrieztās glāzes malu un salveti un lēnā garā, asi nevelkot "izpīpē" glāzē esošo tvaiku, beigās izšauj mazo glāzīti, kurā citrona sula un sildītais absints sajaukts.
Proporcijas un apjomus visai dzeršanai pateikt nevar - tas pēc sajūtas un vēlēšanās.
Īsumā viss. Ir vēl daudz veidi. Googli tak paskaties. >:)
1) absintu šķaida ar ūdeni un ledu; moš arī bikiņš citrona sulas bija, rezultātu mauc iekšā;
2) speciāla karotīte vajadzīga, bet var iztikt arī ar mazu dakšiņu - uz glāzes (ne jau 200ces) uzliek dakšiņu (tā lai dakšas zari būtu virs glāzes), uzliek dažus cukura graudus, pār tiem lej absintu līdz glāze normāli piepildīta, piešķiļ uguni un gaida līdz cukurs izkūst, pagaida līdz karamilizētais cukurs pats pašķīdis absintā un dzer iekšā;
3) dzeršana ar procesu (ziemas vakaros mazās tumšās telpās). Izspiež citrona sulu (apjoms pēc gribēšanas) un ielej mazākā glāzē; tad ņem lielāku glāzi (konjaka glāze) un ielej mazliet absinta, ņem kociņu ar uztītu vati, pamērcē absintā, piešķiļ uguni un mēģina pielaist uguni glāzē ielietajam absintam, viņš gan dažreiz negribīgi deg - tieši tam tas kociņš vajadzīgs, padedzina, līdz glāze normāli uzsilusi, nopūš, absintu ielej tajā glāzītē, kur jau citrona sula stāv, glāzi strauji apgriež otrādi (vēlams uz salvetes), ņem salmiņu (ar lokāmo augšgalu) salmiņa galu uzmanīgi iemudrī starp apgrieztās glāzes malu un salveti un lēnā garā, asi nevelkot "izpīpē" glāzē esošo tvaiku, beigās izšauj mazo glāzīti, kurā citrona sula un sildītais absints sajaukts.
Proporcijas un apjomus visai dzeršanai pateikt nevar - tas pēc sajūtas un vēlēšanās.
Īsumā viss. Ir vēl daudz veidi. Googli tak paskaties. >:)
0
nu vēl var aptuveni 50 ml absinta aizdedzināt un ar salmiņu tādu degošu izsūkt.
Cits variants- ņem ledus aukstu ūdeni, kuru lej caur "absinta karotīti" (tiešām var izmantot dakšu), uz kuras novietots cukura graudiņš vai vairāki. Lej glāzē ar absintu ,līdz attiecībai 3:1 vai 4:1 .
Cits variants- ņem ledus aukstu ūdeni, kuru lej caur "absinta karotīti" (tiešām var izmantot dakšu), uz kuras novietots cukura graudiņš vai vairāki. Lej glāzē ar absintu ,līdz attiecībai 3:1 vai 4:1 .
0
nu ir lieta 70% gradiigais absints pa tiesho iekshaa atmeties neesmu bet peec uzdzeraama gan shausmiigi prasijaas!
0
variantu kā izrādās ir vairāk kā vajag... var ļauties vaļu fantāzijai... jārēķinās tik ar to, ka absints ir ititn rūgts.
0
vispār kāda tas zaļais brīnums garšo???
0
hvz kādi viņi tur ir visādi, bet tos 70% nejutu kautkā. Ieslīd iekšā kā (cenzūra) Atstiepties var no tā 80% ruma
0
Nez, ta jau labāk vienkārši šņabi ietapīt. Man tās ākstīšanās ar tām eksotiskajām lietām kautkā galīgi nepavelk. Visi tie kulti, phe.. Tagad jau tā absinta mode laikam garām, bet nu laiku atpakaļ vienkārši neizturami. Uz katra stūra visi nu tik kautko dedzina un hujārī. Ja kāds uztaisa un pacienā, manis pēc.. Bet maksāt baiso piķi par kautkādām muļķībām? Un tad vēl ķēpāties ar to visu????
??????????
->?<-
??????????
->?<-
0
nekad nesmu speciaali atavojis to dziru citi gan! ja dzer ta dzer normaali nevis kaut kaa speciiaali taisa ! hops vienu merinju iekshaa kam vaig tie uzgrauzh vafeli kam nee dzer nakamo!
0
ja grib pierīties tad protams uzreiz bez nekādiem primbambasiem, bet ja grib izbaudīt tad var paburties.
0
bljin, aizvakar peec gada paartraukuma gadiijaas iedzert shnjabiiti - baigi riebiigi!! ...gluzhi vai mammu zheel sametaas. brr...
0
bet par absintu runaajot, iesaku aiziet uz kaadu krogu, kur kaads labs baarmenis straadaa un pasuutiit absintu. ja paveiksies, dabuusi ar visu "vinosu" - ugunspuushanas atrakcijaam :)))
shitaadu joku vienreiz klondaikaa pie kino Riiga gadiijaas piedziivot.
shitaadu joku vienreiz klondaikaa pie kino Riiga gadiijaas piedziivot.
0
pa tiiro, kaa mees to ar Ac/Dc piekopjam :)
vai kaa es dzimenee viens pudeli iztempu :D
vai kaa es dzimenee viens pudeli iztempu :D
0
kas ta tā pa pudli bija 50mll!!!
0
Rekomendēju izlasīt:
www.rotten.com/library/crime/drugs...
Aber vispār drausmīga susla. Ir dzerts arī pēc visām tām maģiskajām metodēm. Nekādas jēgas. Pārāk gōtiski. Dzeru reti, tikai dzeršanas pēc. Un pa tīro.
www.rotten.com/library/crime/drugs...
Aber vispār drausmīga susla. Ir dzerts arī pēc visām tām maģiskajām metodēm. Nekādas jēgas. Pārāk gōtiski. Dzeru reti, tikai dzeršanas pēc. Un pa tīro.
0
Kā tas ir gotiski :DDDDD bail no gotiem!! :DDD
0
tb pārāk gotiski...
0
vienai jaunkundzei uz dzimšanas dienu uzdāvināja 0.5
Trijatā piebeidzām... Ne ar kādu brīnumlīdzekli vai kaut kādām gotiskām darbībām, bet gan ar veco labo tarhūnu B) Zaļš zaļu nebojā :P~
Trijatā piebeidzām... Ne ar kādu brīnumlīdzekli vai kaut kādām gotiskām darbībām, bet gan ar veco labo tarhūnu B) Zaļš zaļu nebojā :P~
0
tarhūns- reti pretīga, salkana limonāde
0
bet te jau bi runa par tarhūnu B. Tas no parastā tarhūna atšķiras apmēram tāpat kā ciklons no zyklon-B. :)
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!