Smagais metāls uz savas ādas
0
kuram ir traktors.. gribu izbaudiit graboshu metaala konstrukciju uz muguras.. smagu smagu..
lai elpcelji aizveras un zobi shkjiist..
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
it's my party and i die if i want to die if i want to you would die too if this happened to you
0
Man ir traktors.....
0
do shu...
cik smags?
0
do shu...
cik smags?
0
kādas 3 tonnas...
0
der... der..
kad runaajam? kur? cikos?
radio arii ir vinjam?
0
da ble ztulbais zipaks, seksu vinja griB!

esmu T-1000 no nakotnes, viss no metaala, smaga metaala, jee!
0
āāāā nu es vēl neizglītots.....
0
žīdu rūķis joptvaimaķ
0
klabeklis nelaimīgais.... johamboj
0
nu vispaar daargie nimfomaanji, traktors bija domaats kaa - traktors..
ja gribeetu to sexu, tad nu sheit to neprasiitu :D te tak vieni vieniigi pedinji un .....
0
fuu, darkwave

es jau nobijos ka nez kas
0
...stulbas kuces
0
taisa shmuces...
0
eliiz tu cho goots vai ?
0
Parastajām meitenēm vaig lai braic ar mašīnu, bet metālistēm- lai brauc ar traktoru. ha ha ha!!!!
0
un ar eceejamo piekabi, daudz dzelkshnju, jeee
0
man gan traktora pašam nav, bet ja tu piektdien plkst. 19 00 esi Cēsīs, varu dabūt vismaz divus traktorus, kas tev pārgrabinās pāri.
0
gots? kaapeec?
nekad gan neesmu klausijusies gotiku.. :/
atvainojos par to, ka tomeer heavy un death tuvaaks :/
0
tev taps piedots
0
ne es vienk izbrinijos ka tu burtiski domaji lai brauc virsuu... lab var veleeties kaut buutu taads smuks traktorinsh un kuvalda ar ko vijnu dauziit lai smuki skan bet ka nu lai shitaa uzreiz virsuu gaaztos ;]... gandriiz suicidaali
0
nu bet taa buutu smaguma izjushana arii fiziski.. cik tad var baudiit ar ausiim vien?!
0
par smaguma izjushanu - ieveertee Inorcist profilu
0
aizej uz kachalku ;] vai aizej uz vienu kartiiku punkju konci un meties moshpita viduu
0
Inorcista profilu ieveerteeju.. un sapratu, ka tik smalki izgaajieni... kjeediites, mutiites aizbaaniishi.. paaraak glauni prieksh manis!
vajag Brutaali!! Smagi!
un viengabalainu! attieciigi traktors man patiik.. un veel, vinjsh atstaatu briinishkjiigu nospiedumu (sliedi)
0
oh, daargum,traktoram ir daudz siiku detalju. par sliedi - tad jau tev veel vajadzeeja mineet, ka tas ir kaapurkjeezhu traktors.
0
ja kas, nevajag buut traktoram kaapurkjeezju, lai atstaatu interesantus nospiedumus..
0
ņem labāk šito mantiņu - Terex O&K RH 400. Pasaulē lielākais hidrauliskais ekskavators; masa virs 900 tonnām. Maz neliksies.

www.lkw-stefan.de/galerie/einsatzbild...(gro%DF).jpg
0
sasodīts, kaut kas ar to linku notika.moška šis iepostēsies:
www.lkw-stefan.de/galerie/einsatzbild...
0
shis derees.. jaanjem pat divi..
0
hehe panirsti zem tankera sausajaa dokaa, vo ble buus joki!
0
vajag pameklēt tādas vecākas stalažas, kaut kur Rīga gan jau ir... paej apakšā, paspārdi kādu stieni un skat - jau visa konstrukcija būs uz galvas!
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas