Valentiindienas depresija
0
usjo, dakanalji. iesu cept olas :F
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
domu gaajiens
jaauzsmeeree sviestmaize (nu pie veershaciim tipo stiliigi skaitaas,tr00) -> bled sviesta nav -> forshi nebuus jaasmeeree :D....
kaut nu nebuutu olu ko cept.
jaauzsmeeree sviestmaize (nu pie veershaciim tipo stiliigi skaitaas,tr00) -> bled sviesta nav -> forshi nebuus jaasmeeree :D....
kaut nu nebuutu olu ko cept.
0
kaapeec gan depresija?
kur liki sievu?
kur liki sievu?
0
laikam driiz suutiishu rataa, kkas nav, attieciibu saakumaa viss bija savaadaak agraak viens no otra eedaam, tagad neviizho man olas uzcept slinkaa maita, sviestu nopirkt nevar, anaalo seksu nedod, ai ko nu tur ehh :F labi ka tikai viens berns gaidiibaas, nebuus zheel pamest :D
0
Pēc tam vari iemest acīs to, ka no kniebšanās dirsā bērni nerodās.
0
Hmm, man galiigi pie kaajas taa V-diena. Depresija ir tiem, kas nez ko gaida no shiis dienas.
0
Hmm, man galiigi pie kaajas taa V-diena. Depresija ir tiem, kas nez ko gaida no shiis dienas.
0
0
0
Valentin diena= parasta diena nekas vairak.
0
Man ir līdzīgi. Tieši tajā stulbajā Valentīndienā manas attiecības ar draugu pavisam sašķobījās.
0
shii diena nav adekvaats!
0
Valentīndiena-parasta diena!
0
Es pievienojos pie parastās dienas....
0
Diena, kad visos parkos un uz ielaam suucaas. Blje veemiens naak...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!