Faunklubs
0
Vēlreiz par faunklubu. Agrāk tikai mentāli, bet nu jau tas ir pieņēmis kaut kādas taustāmas aprises, proti, es iekš draugiem.lv esmu izveidojis jaunu domubiedru grupu Latvijas Republikas Faunklubs. Pagaidām diemžēl vēl esmu viens, bet ar prieku aicinu visas vietējās feministu kuces pievienoties!
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
par šito mēs vakarā iedzersim kādu aliņu un izsūkāsim kādu feministu kuci !!
Mr. eiro
Mr. eiro
0
Varēsim apmainīties ar materiāliem no Labas un Manas par savu elku.
0
kā noprotu, Tu arī esi no tiem nerātneļiem, kas Manu un Labu lasa ar šķērēm rokā >:))
0
Nu, ja godīgi, tad man nežēlīgi patīk viņa teksti, tur ir daudz pērles, ko var apvienot vienā lielā Fauna grāmatā.
0
Mana un Laba.... uzreiz nāk atmiņā, kā kādam džekam koju biedri, viņam pašam nezinot, bija uz kaut kādu Sīrupu aizsūtījuši iepazīšanās sludinājumu, tipa tā dzēka vārdā...pietika tikai pieminēt, ka spēlē ģitāru, un lieta darīta, visas istabas sienas varēja ar vēstulēm izlīmēt :D
0
Intar, tas taksh Space bija :)
nja, gadi njem savu :]
nja, gadi njem savu :]
0
Ok, es piedalos. Bla, tas stulbais šņabis mani nolika slīpi pilnībā... Gāju gulēt ar pirmo mazo karuselīti. Šodien tikai uz plkst. 17.00 biju pa pusei baudāms. Un to šķaidāmo zupiņu mans kuņģis tā arī nesagremoja.
0
Un vēl, ha! Es vakar uzmetu windowsu uz jau pielikta cietā. Tobiš bez formāta, atstājot file system nemainīgu. Nezināju, ka tā var. Baigi labā sajūta tagad. Vecais cietnis atkodās visai pamatīgi. Sūdīgi.. vajadzēja sen sistēmu mest uz jaunā, un veco kā bekapu izmantot.
0
A es sadzēros alu un izvēmos. Izvēmu arī to nelielo ēdiena daudzumu, kas bija man kuņģī.
0
Man tur nepatīk... jo bildes nav... un viena stulba diskusīja par to kurš Faunu vairāk mīl...
0
Fauniņš ir manējais!!!!! Nenāciet klāt, acis izskrāpēšu!!!!!
0
Es mēģināju iebāzt bildi, bet man kaut kā tas neizdodas, es nezinu kāpēc.
0
^es par to nebrinos
0
smagi vecīt....
0
Mēs varētu uzcelt pieminekli Faunam, jo mani māc šaubas, ka tuvākos 200 gadus vēl viens tāds cilvēks piedzims.
0
Šaubos, ka man patiks tas jūsu piemineklis. Es labāk pats viņu uzcepšu.
0
Kurs piesakas but par, Psihoptisku slepkavu, kurs gribetu nogalinat faunu?
0
Nezin kādēļ neviena feministu kuce nepiesakās un arī te klusē. Laikam jau ar mīlestību skaļi neplātās.
0
bļin tiko vienu baigo piemenekli līdzīgu Faunam aizskaloju...
0
Zipaks, nedirs te daudz :)
0
Nu, bljin, bumbuliishi mani!..
Kaa dazji labi te sliid :D
Kaa dazji labi te sliid :D
0
Estragon - es tak ļoti labi zinu, ka tas bij Speiss, bet kāda jēga viņu te vārdā saukt.
0
BĒRNU ZIEPES-1LS KILOGRAMĀ. SKAITS IEROBEŽOTS
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!