Unreal Tournament
0
www.youtube.com/w/Crazy-German-Guy?...
nezinu, kāpēc Ivčiks bija tik slinks iemest šo linku arī truemetālā. Pilnīgs vājprāts...
nezinu, kāpēc Ivčiks bija tik slinks iemest šo linku arī truemetālā. Pilnīgs vājprāts...
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
True atkariba, es norecos par to germanju pautu
0
man chot neiet tas links. tas nav par to trako siiko kursh pie kompja kliedz/psiho ka vinjam kkas neiet?
0
tas pats.
0
o mein Gott.... es vienkārši ohujel no šitā svieta!
0
ehhh !
0
līdz zemei norēkties var ;)
0
hehhe labs, it seviksji positive denken dalja un ljaunie smiekli peec tam.
0
Es domaaju ka mums te Latvijaa vareetu liidziigi kadri... deelj draugiem.lv :D :D :D
0
Šitais kēkss vēsā mierā varētu dabūt lomu kādā lielbudžeta filmā. Man mīļākās vietas ir "I kill you!!", "I will destroy you!!", "I will destroy you with the assault weapons!!"
0
un vēl ahūna labas ir vietas spalgajiem "vūūūhūūū" un "uhuhūūū"
0
viss labakais ir tad kad beigas vinjs mekle Esc pogu, un sapis klaviaturu pret galdu. :D
0
es savu veco klavieri gan ar kaajaam nostaigaaju, tad kad tas vads saaka chakareeties. Bet neko... visas pogas salasiiju un aizgaaja taa lieta.
0
Faun ! es tak iemetu to linku ! teemaa linki !
:D
:D
0
teelo jau neko. bet es neredzu robezu, kur beidzas teeloshana un saakas stulbums.
0
baigi... nabadziņš, viņš tikai gribēja uzraut UT, bet pidars kompis kārās... un kautkāds kretīns viņu atšāva... un un tā arī vajadzēja tai klavietūrai... die mother fucker...
0
tas sīkais i baigi līdzīgs manam bračkam.. nee nopietni :(
0
es gar zemi.
0
A: Esmu uz pakaļas.
B: Vot lohs, psc! Es gan braucu viņai pa taisno iekšā pakaļā, bija uj ku labi!
B: Vot lohs, psc! Es gan braucu viņai pa taisno iekšā pakaļā, bija uj ku labi!
0
Vūūūūhūūu! :DDD Tik labus video reti gadās atrast. Nē, nu gandrīz vai sirds stājās no priekiem. :D Ej tu nost.
0
Vo tas tik ir liimenis, jee...
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!