zābaki.2
0
Interesē, kur var nopirkt funkcionālus un ērtus melnus zābakus aptuveni 15-25 Ls robežās.
Vēlētos kaut ko neitrālu (vai labāku) pēc izskata, ko izmanto kaut kādi apsargi, armijnieki, whatever.
Jau uzrāvos uz Invaders versiju, cīņā pret kuriem nācās kapitulēt man pēc 3 mēnešu testēšanas. Neievalkājās kā vajag, toties bija nopērkami Ērgļu ielā.
Vēlētos kaut ko neitrālu (vai labāku) pēc izskata, ko izmanto kaut kādi apsargi, armijnieki, whatever.
Jau uzrāvos uz Invaders versiju, cīņā pret kuriem nācās kapitulēt man pēc 3 mēnešu testēšanas. Neievalkājās kā vajag, toties bija nopērkami Ērgļu ielā.
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
jebogu iepisīšu!!!
0
blin, es ar saviem zabakiem 1 menesi mocijos kamer, papedis palika nejutigs un nesapeja, no rivesanas uz zabaka suves.
taka nav ko gaudet.
taka nav ko gaudet.
0
nekur. aizmirsti. staigā basām kājām :PP
0
CIK VAR !!!!!!!!!!!!!!!
bijis un velreiz bijis !
bijis un velreiz bijis !
0
Da pie kājas cik bijis, man zābakus sev vajag, savām kājām. Kas visi matainie šeit idioti un nevienam normālas infas nav? Lopu bars!
0
"Kas visi matainie šeit idioti un nevienam normālas infas nav? Lopu bars!"
eu a tev ir info, ja jau prasi ? :DDDD
eu a tev ir info, ja jau prasi ? :DDDD
0
nu ibio rio,es taksh vienreiz nesen jau tēmu taisīju
0
nu ble, tur pilns ar tēmām, infas vairāk nekā vajag, ej un pameklē
0
noperc botes, kurpes vai nu ko citu .
0
laba izveele veikalaa Zommers uz Kr. Barona ielas, kaa arii standarts Patriots, vaii Bomberii vai arii veikalaa Milano uz Kr.Barona ielas...!
0
jā, nopērc labāk botes vai citus apavus, pavasaris tak nāk
0
milano sukas daargas palikushas - 55 ls :F bleee
nu nekas driiz jau vasara, perc kedas
nu nekas driiz jau vasara, perc kedas
0
Nu cik var pa vienu un to pašu šinī forumā, jau ir 101 reizi uzskaitītas visas vietas Rīgā kur var dabūt zābakus, vai tiešām vajag arī 102. reizi??
0
ATTILA - es domāju, ka arī ar 1002 būs par maz ^_^
0
Mārtiņ,te meklēšana arī kaut kad tiks ieviesta?
0
bljin ja kaads uztaisiis "zaabaki 3"
nositiishu !
nositiishu !
0
''zābaki 3'' :DD
0
es, piemēram, arī ņēmu un pameklēju iepriekšējos poustos, nu tur nekā jēdzīga neatradu :P (aizrakos līdz kādam 2004.gadam...) tā lūk :P
0
lasiit nemaaki vai ?
0
aha, skolā negāju :P
nav tur nekā - versijas tik divas - Milano/Patrioti, kur NEKĀ NAV :P
nav tur nekā - versijas tik divas - Milano/Patrioti, kur NEKĀ NAV :P
0
man ir pohas
0
noziedo laiku un izstaigā/izbraukā visus pilsētas apavu veikalus. ja neko neatradi, tad piezvani uz 1188 un noskaidro visu apvau veikalu adreses-varbūt kādu būsi palaidis garām. nu un ja tad neko neatradi, tad ej armijā, policijā, zemessargos, jaunsargos, skautos un dabūsi pa brīvu-i zābakus i formu
0
nez man liekas gan ka jāmaksā par formu un zābakiem... viens draugs gāja uz profisionālo armiju šogad un maksāja par visu to....
0
Nu nez, laikam jau tika izmantots nabadziņš! es savus pirmos zābakus arī dabuuju jaunsargos un taa arii nostaigaaju triis paarus ne ko nemaksaadams.....!
0
vecīt tagat nav padomju armija.....
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai
reģistrējies!