Tev patīk rūkt?
0
nu? vai patīk? kad pirmo reizi ierūcies?
Komentāri sakārtoti pēc to ievadīšanas datuma
0
hihi, buus gadi 10 apkaart...vismaz ar pretenzijaam uz groulu...veelaak aaku domaat par citaadu dziedaashanu.
0
nemeedzu ruukt.
0
)####))))))))))) ua8 9 ec9d9kkkkkkkkkkkkkkkkkkkkk nieas ie p9zdjezpp [
0
es rūcu visu laiku, visur, es nerunāju, tikai rūcu. es sāku ar rūkšanu jau kopš dzimšanas, bērnībā neraudāju, tikai rūcu.

man nekad nenāk smiekli, es uzreiz ierūcos.

mana mīļākā dziesma pamatskolas mūzikas stundās bija:
cūciņ rūciņ silītē, brauksim ....
0
grr - ruk - ruk - kvii - kvii - grr
0
ble, ku kruti ir galīgā pipelē kautko ierakstīt internetā! Tagad cilvēks pamosties un redzi, cikos tu esi gājis čučēt! Bet nahuj man vēljoprojām ir štimmis gan nesaprotu.
0
Tu tikai neaizmirsti manam zābakam pakaļ aiziet !!
0
es jau drīz eju, man ir smiekligii
0
bla, ka Tev vakarā raus ārā...
0
līdz tam jau izgaros. Cik tad tur vairs palicis. Apelsīnu suliņu arī nopirku.
0
Neuzticies sulai, taa liks zaudeet modriibu.
0
nekā nebija, neizgaros, tad tik nāks viss ārā, bail par to smaku...
0
Eu, bet džeki pastāstat, kā pareizi jārūc. Man tā vienkārši rūcot nesanāk, un pē dažām frāzēm kakls galīgi dirsā aigājis. Bet vispār nopietni, kur var iemācīties?
0
pirms rūkšanas nav ieteicams ēst siemītes-paliek sausa rīkle.
0
galvenais ir laist caur visām savām zarnām un ne ar kaklu, ne ar kaklu!
0
nesmu mēģinājis... :/
0
pamēģini, varbūt iepatiksies :[0]
0
a ja nu es nemāku... man radīsies kompleksi un būs zems pašnovērtējums... es nez negribu riskēt...
0
neesmu dzirdeejusi par growloshanas skolotaajiem :/
0
A ko lai dara, ja nepatīk rūkt, bet patīk murrāt???
0
Rekur ir viens skolotājs:

s37.yousendit.com/d.aspx?id=02CMKLHJY...
0
Sonne,tev pavasars galvā? :)
0
nu itkā var jau dabūt zen of screaming video :DDD tjipa tur jau vairāk vingrinājumi vienkārši balss nostiprināšanai, bet tas arī ir ļoti noderīgi ;) (nu vingrinājumi vairāk tendēti uz dziedāšanu, bet nu ir šadi tādi uz screamošanu/rūkšanu ;D (piemēram, lēkajot izrūkt uz katra leciena alfabeta burtu un tā visu alfabetu utml utml ;) :D ) bet nu ja kādam vajag ta tik pasak! uzreiz pasaku ka var atrast kerrazy-torrents
0
Vēl kruti ir rūkāt cauri gammu šurpu turpu
0
Sonne, tu vareetu izveidot savu stilu metaal muuzikas laucinjaa.. murrrmetaalu.. hmm
0
mhm gammu? tjipa kā? no ruuciena uz kviecienu pa vidu ar runashanu ?:D oujee taa ari ir biezhi dariits.
Pievienot komentāru
Komentārus rakstīt var tikai reģistrēti lietotāji tapēc ielogojies vai reģistrējies!
Aktuāli
Forums
Online [0]
Pieslēgties
Meklētājs
Viskas